• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

günaydın canımm dünki yazdıklarını okudum üzüldüm ailenin söylediklerine :KK43:
ama çok şanslısın hayatının geri kalanını geçireceğin insan sana çok değer veriyo belliki :KK36:
bir baba evladına elinden ne geliyosa yardım eder ablana ne yaptıysa sanada yapması gerekir damatlarını ister sevsin ister sevmesin sonuçta yaptığı şeyi evladı için yapmış olucak
ve bunun çalışmakla bi ilgisi yok canım inan bana ben çalışıyorum ama çeyizimi babam alıyo durumu çok iyi değil arabasını sattı düğün için düşün halbuki sen çalışıyosun kendin al herşeyini diyebilirdi
ama sen genede sabırlı ol düğün tarihini bilmiyorum umarım yakın bi tarihtir ve imkanınızda varmış düğününü en güzel yerde yap seni geçindiremeyeceğini düşündükleri adamın senin için neler yaptığını (maddi anlamda) görmüş olurlar bi kere dahaHoppa

ne kadar düşünceliymiş canım baban.böyle yapması çok güzwl.benim babam yapmasına yapar aslında ama benim beğenmemden çok fiyatının uygun olup olmıycağıyla ilgileniceğine eminim.bu söylediklerinden sonra daha çok ben istemiyorum bişey almalarını zaten.bu arada babamın da durumu iyi.düğün eylülde olcak büyük ihtimalle.6-7 ay var yani.22 yaşındayım.ben erken diye bi sene daha beklemek istiyodum.sözlüm bu sene olması konusunda ısrarcı oldu.iyiki onu dinlemişim.yoksa 1,5 seneyi bulcaktı evlenmemiz.böyle düşününce az geliyo 6-7 ay.yavaş yavaş görüyolar tanıyolar.sevmeleri için yeterli mi bilemiyorum ama en azından söylenmiyolar.benim içinde söylenmemeleri bile yeterli şuan için canım.

ALLAH razı olsun kizlar mutluluguma ortak olmussunuz tesekur ederim:KK66:
benim icin cok guzeldi sevgiler gununu kutladik o yanimda olunca sanki dunyalar benim oluyor ALLAHIM herkezi cok mutlu etsin INSALLAH :nazar:nisanlimi sabah 6da gitti :KK43: bukadar izin alabilmis bunada cok sukur sorunlarimizida yuzyuzeyken cozduk ama biz yine kavga ederiz uzaklik bize yaramiyorrr artikkkk evlenelimmm hepimiz esleirmize kavusalim kizlar INSALLAH:-)

Allah kavuştursun güzelim, İnşallah kavuşacaz kurtulacaz hasretlikten :(

Günaydınnnnnnn :)

günaydın kızlarrrr

gunaydın fıstıklar nasılsınızz :)

Günaydın kuzulaaaarr :)

Cümleten günaydın güzelliklerrr :)

kızlar biz eşofman takımı alacağız bohça için fakat adidas inanlmaz pahalı ,350 tl felan.o kadar para veremiyorum bir eşofman için bir tek eşofmanla bitmiyor ne yazıkki bohça:KK43:

Önerebileceğiniz marka var mı acaba?

kızlar biz eşofman takımı alacağız bohça için fakat adidas inanlmaz pahalı ,350 tl felan.o kadar para veremiyorum bir eşofman için bir tek eşofmanla bitmiyor ne yazıkki bohça:KK43:

Önerebileceğiniz marka var mı acaba?
Kappa var canım daha uygun olabilir. Çok da kalitelidir. Bi bak istersen

Back
X