Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canımm dünki yazdıklarını okudum üzüldüm ailenin söylediklerine
ama çok şanslısın hayatının geri kalanını geçireceğin insan sana çok değer veriyo belliki
bir baba evladına elinden ne geliyosa yardım eder ablana ne yaptıysa sanada yapması gerekir damatlarını ister sevsin ister sevmesin sonuçta yaptığı şeyi evladı için yapmış olucak
ve bunun çalışmakla bi ilgisi yok canım inan bana ben çalışıyorum ama çeyizimi babam alıyo durumu çok iyi değil arabasını sattı düğün için düşün halbuki sen çalışıyosun kendin al herşeyini diyebilirdi
ama sen genede sabırlı ol düğün tarihini bilmiyorum umarım yakın bi tarihtir ve imkanınızda varmış düğününü en güzel yerde yap seni geçindiremeyeceğini düşündükleri adamın senin için neler yaptığını (maddi anlamda) görmüş olurlar bi kere daha![]()
ALLAH razı olsun kizlar mutluluguma ortak olmussunuz tesekur ederim
benim icin cok guzeldi sevgiler gununu kutladik o yanimda olunca sanki dunyalar benim oluyor ALLAHIM herkezi cok mutlu etsin INSALLAHnisanlimi sabah 6da gitti
bukadar izin alabilmis bunada cok sukur sorunlarimizida yuzyuzeyken cozduk ama biz yine kavga ederiz uzaklik bize yaramiyorrr artikkkk evlenelimmm hepimiz esleirmize kavusalim kizlar INSALLAH
![]()
Günaydınnnnnnn :)
günaydın kızlarrrr
günaydınnn :)
gunaydın fıstıklar nasılsınızz :)
Günaydın kuzulaaaarr :)
donuyorum çokkk soğukkkızlarr napıyosunuz ??
Kappa var canım daha uygun olabilir. Çok da kalitelidir. Bi bak istersenkızlar biz eşofman takımı alacağız bohça için fakat adidas inanlmaz pahalı ,350 tl felan.o kadar para veremiyorum bir eşofman için bir tek eşofmanla bitmiyor ne yazıkki bohça
Önerebileceğiniz marka var mı acaba?
Kappa var canım daha uygun olabilir. Çok da kalitelidir. Bi bak istersen
çok soğuk yaa Allah dışarda çalışanlara yardım etsin...donuyorum çokkk soğukk
günaydınn :) tanışalım o zamangünaydınnn![]()
tanışıp kaynaşmak nasıip olmadı nasılsınz![]()
hemen kendimi tanıtayım o zamançok soğuk yaa Allah dışarda çalışanlara yardım etsin...
günaydınn :) tanışalım o zaman![]()
ayy evet adaşızzhemen kendimi tanıtayım o zaman![]()
23 yaşındayım sanırım adaşız bende tuğbayım![]()
henüz nişanlı değilim canım bir iki aya kadar inşallahayy evet adaşızzsen nerde yaşıyorsun nişanlı mısın
![]()
Yok canım bizim daha çok varhenüz nişanlı değilim canım bir iki aya kadar inşallah![]()
sen nişanlı mısın peki![]()
zaman çok çabuk geçiyo bir bakmışsın o güzel günler gelmiş ne ara gelmiş nasıl gelmiş anlamıyo bile insanYok canım bizim daha çok var![]()
aynen kuzucum zaman her şeyin ilacı işte sabrediyoruz biz de bakalımzaman çok çabuk geçiyo bir bakmışsın o güzel günler gelmiş ne ara gelmiş nasıl gelmiş anlamıyo bile insan![]()
okul iş askerlik hangisini bekliyorsunuz peki :)aynen kuzucum zaman her şeyin ilacı işte sabrediyoruz biz de bakalım![]()