Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar beğendiğim çaydanlık indirime girmiş bernardo da ama alamadım.kredi kartının limiti doldu.gelecek ay alırım artık tabi bu fiyata mı alırım bilemiyorum.size de gösteriyim.beğenirseniz belki siz alırsınız.
https://www.bernardo.com.tr/caydanliklar/planet-caydanlik-mor_587_23636
Kizlar selamlarnacanimniz bakalim
![]()
Cok sukur canim bizde oyle idare ediyoruz pek degisik bisiyi yok bende arkadaslarda kimi hazirlik yapiyo kimi sakin oyle iste :)teşekkür ederim tatlım bi koşuşturmadır gidiyor.siizleri sormalı??
ne demek canım benim :) aynen benimde yüzüm küçük gösteriyo ya daha erken diyenlere yaşımı döyleyince sen okadar oldun mu ya normalmiş ozaman diyolarçok küçük değilim aslında ama herkes erken buldu.yüzüm küçük gösteriyo birazda onun etkisi var sanırım.bakalım canım inşallah dediğin gibi zamanla kabullenir sever.teşekkürler destek olduğun için bana :)
Nişanlının iyi niyetini kullanıyo abisi bence, ne tuhaf insanlar var gerçekten yaa sizin araba olmasa nasıl gidecekti ki işe tamam üşüyodur bilmem ne ama gayette babasıylada işe gidebilir ben olsam bende kızardım ama tabi nişanlının yapısını bilmiyorum kimseye hayır diyemeyen yapıda biri muhtemelen kırmak istemiyo ama seni kırmışkızlar 2 gündür gerginim biraz
nişanlımla araba aldık bi kaç ay önce krediyi ben çekmiştim ama nişanlım ödüyo taksitleri
abisi ve kendisi aile şirketleri var beraber çalışıyolar normalde konuşmuştuk aşkım hergün babam gidip geliyo nasılsa işe bende onunla giderim hem benzin masrafımız azalmış olur dedi bu şekilde konuştuk abiside ev aldığı için kendi arabasını satmıştı motoru var şuan ama 1 aydır falan bizim arabayla gidiyo işe geçen gün akşam nişanlımla konuşuyoduk mesaiye kalmıştı işyerinde (abisi hiç bi zaman mesaiye kalmaz) bizim arabanın su deposu patlamış dedi nasıl oldu dedim abim arabayı aldı eve gidiyodu o giderken patlamış beni çağırdı onunla uğraştım yaptırdım dedi bende sinirlendim neden arabayla gidip geliyo dedim neymiş motorda üşüyomuş oda babanla gitsin işe dedim ( aynı binadalar ) sabah erken kalkamıyo dedi akşamda erken çıkıyo dedi ..
acayip sinirlendim kızlar banane abisi üşüyosa erken kalkamıyosa akşam eve erken dönüyosa o keyif yapcak benzinini biz karşılicaz hadi onuda geçtim dün akşamki olaydan sonra iyice gerildim
dün kargom geldi büyük bi koli eve götürmem imkansız nişanlımı aradım akşam arabayla gelsende koliyi eve götürsek diye bana ne dese beğenirsiniz abim eve gidicek arabaylave ben annemin iş yerinden tanımadığım bi abiyle o koliyi eve götürmek zorunda kaldım
sizce ben mi abartıyorum kendi arabamız var ama bizden çok abisinin hizmetinde araba konuşmuyorum şimdi nişanlımla çok kırgınım sana dedim akşam aradı bunda kırılcak bişey yok diyo normal bişey gibi konuşuyo sizce normal mi bu durum
günaydın millet![]()
Günaydınnn Hayırlı cumalar :)
Günaydın kuzulaaaarrr :)günaydınn herkesee :))
evet canım kimseyi kıramıyo 1 kere sohbet ettiği birisi borç para istesin hemen verir öyle biriNişanlının iyi niyetini kullanıyo abisi bence, ne tuhaf insanlar var gerçekten yaa sizin araba olmasa nasıl gidecekti ki işe tamam üşüyodur bilmem ne ama gayette babasıylada işe gidebilir ben olsam bende kızardım ama tabi nişanlının yapısını bilmiyorum kimseye hayır diyemeyen yapıda biri muhtemelen kırmak istemiyo ama seni kırmış![]()
Krediyi sen çektiğine göre arabada senin üstünedir dimi al arabayı kendin kullan vallaevet canım kimseyi kıramıyo 1 kere sohbet ettiği birisi borç para istesin hemen verir öyle biri
napcam bu durumu bilmiyorum çok sinirim bozuldu özellikle dünki olaydan sonra![]()
çok üstüne gitmedim zaten kavga etmedim sadece kırgın olduğumu belirttimGünaydın kuzulaaaarrr :)
toz-pembe Canımm, kendimi yerine koydum düşündüm de. Sanırım senden farklı düşünmezdim ..
Yani bir de abisi resmen keyifte. Nişanlın iki kat fazla çalışıp abisinin tüm olanaklardan yararlanması sinir bozucuu.
Bir de sizin arabanız ama sana lazım olduğunda kullanamıyorsun o da apayrı zaten.
Ama nişanlının üzerine gitmeseydin yine de sen. Sonuçta ortada kötü niyeti bi durum yok. Hayır diyemediği için olmuş.. Evet buna müsade etmesin tabi ki ama sende tartışmadan güzel bi dille konuş. En azından önceliğin sende olması gerektiğini bilmeli tabii ki.
öyle daha kötüye gider işler diye korkuyorumKrediyi sen çektiğine göre arabada senin üstünedir dimi al arabayı kendin kullan valla
Haklısın canım dediğim gibi. Ama işte ortada nişanlının iyi niyetinden kaynaklanan bi durum var. O da farkındadır da hayır diyemiyordur işte.çok üstüne gitmedim zaten kavga etmedim sadece kırgın olduğumu belirttim
hani yeri geldi arabayı benim babama bıraktı lazım olur sende kalsın dedi ( babam düğün masrafları için arabasını sattıda ) şimdi abisi kullanınca böyle ben kıskançlık yapıyomuş durumuna düşmek istemiyorum ama koca koliyi tek başıma götüremem eve ve tanımadığım bi insan gelip beni eve götürdü onun gelip götürmesi gerekirdi çok sinir bozucu bi durum
Böyle de saçma yani nişanlın kullansın o zaman en azından aldığınız benzini siz kullanmış olursunuz..öyle daha kötüye gider işler diye korkuyorum
evlenincede bu durumun devam etmesinden korkuyorum bi işleri olcak bizim arabayı isticekler yada nişanlım hergün onu işe götürüp getircek umarım en kısa zamanda araba alır abisi kendineHaklısın canım dediğim gibi. Ama işte ortada nişanlının iyi niyetinden kaynaklanan bi durum var. O da farkındadır da hayır diyemiyordur işte.
Canını sıkma eviniz ayrılınca bu durumlar otomatik olarak yok olacak zaten