• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

anım birinci de güzel aslında ama potluk var gibi duruyo.sanki oturmamış bel kısmı.o yüzden bordo bence.bende bakmıştım asimetrik kesim vardı bi tane onu beğendim ama alamıycam malesef.
Eveet takıldığım nokta o. Ama kız çok zayıfsaa diye düşündüm :D
Ondan etli olduğum kesin netice dee:D

Günaydın kk nın en güzel gelinleri hayırlı cumalarr :)

pembe küçük çerezlikten bende de var altı tane almıştım daha önce :)

Çok güzel bunlar ya insan bozmaya kıyamaz :)

Bende çk beğenmiştim görünce:)

İnstagramda buna benzer çikolata yapanları görmüştüm sayfayı bulabilirsem adını söyleyeyim sana canım.
Fiyat ne çıkarır bilmiyorum ama bi bilgi almış olursun

Bir tane hesap var bende başkada yok canım bir bakıp ban asöyle o zmn onlardan da fiyat alırım en azından

canım tek sargılı çikolatalar al. Etiketini kendin tasarla çıktısını al. Kesip tek tek sarıp yapıştırabilirsin.

Canım tek sargılı çikolatalar pahalıya gelmez mi?

Ben kararsuıız siz benden kararsız :KK70:
Ay bu arada bi cimrileştim . 3ünü aynı anda alasım var daa elim gitmiyooo :KK70:

hahaah ben zaten acayip kararsızımdır :D

canım başka markalarında var böyle uygun fiyatlı.bu daha çok kremşanti yapmak için falan uygun sanırım.standlı normal mikser gibi.hamur ya da katı şeyler yoğurmak için uygun olmayabilir.diğerleri daha güçlü ondan daha yüksek fiyatlı.bildiğimden değil de tahminim öyle. :)

hı öylemi yaaa diğerleri çok hoş ama çok pahalı ya :(

canım başka markalarında var böyle uygun fiyatlı.bu daha çok kremşanti yapmak için falan uygun sanırım.standlı normal mikser gibi.hamur ya da katı şeyler yoğurmak için uygun olmayabilir.diğerleri daha güçlü ondan daha yüksek fiyatlı.bildiğimden değil de tahminim öyle. :)

canım bak bi burada özellikleri yazıyor
http://www.esse.com.tr/mutfak-makineleri/essenso-petit-professeur-mutfak-makinesi-kirmizi_439_94776
burada da o fiyat hamur kancası falan dior yoğuruyor demek ki diye anladım kızlar bi bakın ya eğer diğerlerinden çok bi eksiği yoksa alayım :(

Vallah bilmiyorum ama bazen bu huyumu bildiğimden başka araştırma yapmadan tak diye alıyorum zaten eninde sonunda ilk baktığıma dönüyorum :) :KK70:
Haha ben de 5 saat hangisi diye baktığım şeyleri bi anda kapatıp almicam ya yeter diye kendime sinirleniyorum :D
Pof me gıcık bişey halbuki hemen beğenen bi insan olmak istedim şıp diye "işte bu" desem nolurduuuu :(

http://www.esse.com.tr/mutfak-makineleri/essenso-petit-professeur-mutfak-makinesi-kirmizi_439_94776
burada da o fiyat hamur kancası falan dior yoğuruyor demek ki diye anladım kızlar bi bakın ya eğer diğerlerinden çok bi eksiği yoksa alayım :KK43:
Canım farklarını soyle sıralayayım. 1. gucu daha az qma bu hamur yogurmaz anlamina gelmiyor yogurma Aparatlari var zaten. 2. Si kapasitesi daha kucuk canim. 3. Sü diger makineler yogurma haricinde ekstra aparatlar ile kiyma makinesi makarna makinesi vs olarak kullanilabiliniyor bunun oyle bir ozelligi yok ama yinede guzel makinee bence alabilirsin

Canım farklarını soyle sıralayayım. 1. gucu daha az qma bu hamur yogurmaz anlamina gelmiyor yogurma Aparatlari var zaten. 2. Si kapasitesi daha kucuk canim. 3. Sü diger makineler yogurma haricinde ekstra aparatlar ile kiyma makinesi makarna makinesi vs olarak kullanilabiliniyor bunun oyle bir ozelligi yok ama yinede guzel makinee bence alabilirsin

Ay çok saol canım ya :)
Anneme dedim ben şimdi de istanbuldan alışveriş yapacaz çok fazla eşya taşımamak kargo ile uğraşmamak için ben sana alırım dedi 700 tl dedim tamam dedi alırım dedi çok mutlu olduumm :)

Bir tane hesap var bende başkada yok canım bir bakıp ban asöyle o zmn onlardan da fiyat alırım en azından
Canım bahsettiğim sayfadan emin değilim ekledim kabul ettiğinde bakıp sana söylicem.
Ama instagramda nussetasarim diye bir yer var bi de oraya bak istersen. Fotodaki güzel göründü. Beğenirsen fiyat alabilirsin.

Eklentiler

• 10612749_785239388224401_7041425729834356824_n.webp
    10612749_785239388224401_7041425729834356824_n.webp
    103,9 KB · Görüntüleme: 205
Ay çok saol canım ya :)
Anneme dedim ben şimdi de istanbuldan alışveriş yapacaz çok fazla eşya taşımamak kargo ile uğraşmamak için ben sana alırım dedi 700 tl dedim tamam dedi alırım dedi çok mutlu olduumm :)
Ne demek canim rica ederim digerinimi alicaksin simdi canimm

evet canım annem alırım dedi :) ben belki pahalı der almaz sanıyordum ama alırmış :))) çok güzel ama yaaaa
Diger buyk makineden alicaksin sanirimm simdiden hayirli olsun canımmm. Ben baya arastirdiydim alacagim zaman kenwood ve kitchenaid en iyileriydi kenwood aldim ama kullandigimda cok sallaniyor oyuzden biraz moralim bozuldu 2 sefer evde deneme amacli kullandim makineyi sallaniyor baya acaba normalmi bilemedm

burada da o fiyat hamur kancası falan dior yoğuruyor demek ki diye anladım kızlar bi bakın ya eğer diğerlerinden çok bi eksiği yoksa alayım :KK43:

canım bakmıştım daha önce bende.hamur yoğurma özelliği var ama gücü az.ben daha aparatif şeyler için diye düşünmüştüm.bi üst modelini almayı düşünüyorum ama mağazaya gidip bakmam lazım.belki fazla alışveriş yaparsam indirimleri de olabilir mi diye düşünüyorum.

Canım bahsettiğim sayfadan emin değilim ekledim kabul ettiğinde bakıp sana söylicem.
Ama instagramda nussetasarim diye bir yer var bi de oraya bak istersen. Fotodaki güzel göründü. Beğenirsen fiyat alabilirsin.

Canım ben bunun takipçisiyim :)
Fiyatta aldım zaten 149 tanesi tepssisi ile birlkte 200 tl demişti canım

Back
X