• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

mobilyalar zaten yeterince gösterişli olucak.salona aydınlatma taşlı şeyler seviyorum.aksesuarlarda öyle olur.perdeler koyu renk olucak zaten.oturma odası da perdeleri mavi desenli olabilir diye düşünüyorum.eğerki gösterişli bi duvar kağıdı seçersem çok boğar gibi geliyo.kağıtların kombinleri sade ama yinede korkuyorum çok abartılı olucak diye.o da sen o kadar para harcıyosun boya gibi dümdüz modeller seçiyosun diyo.kafamı karıştırdı.
Sen bilirsin tabi duvar kagıdını nerde nasıl kullandıgınada baglı ben olsam daha renkli bakardm ama

canım demekki biraz kıskançlık var o yüzden istemiyo.haklı da.yeni sözlenmiştik facebook kullanmıyorum ama bi işim vardı onun için açmıştım.hemen biri mesaj atmış.yok rüyamda gördüm bilmem ne diye.girdim baktım profiline kendisi nişanlı bi de üstelik.yüz olarak tanıyorum ama tanışıklığımız da yok.yani o kadar saçma sapan insan kullanıyo ki.herşeyi yapabilirler.tabi birde sözlüm whatsapp profiline tatlı bi bebek koymuştu.çok beğendim bende koydum.ertesi gün sözlüme hayırlı olsun mesajları atmaya başlamışlar.güya biz sözlenmişiz falan.öyle bi söylenti çıkmış sırf bu fotoğrafın üstüne.hatta biz bu kadar dillenmesinin üstüne adım atmaya karar verdik birazda.huzurunu kaçırmaya değmez boşver.

Haklsn aslinda kuzum ya millete ne degilmi onemli olan kalbimiz huzurumu kacrmama gerek yok haklsn dunyanin civisi ckmis valla dedgn gibi hersey yapiolar gecen banada yazmislar nisanlima soylemeye korktm valla bu ne guzellik fln die biri yazmis uzunva hemen sldim dünyanın civisi cikmis valla :(

mobilyalar zaten yeterince gösterişli olucak.salona aydınlatma taşlı şeyler seviyorum.aksesuarlarda öyle olur.perdeler koyu renk olucak zaten.oturma odası da perdeleri mavi desenli olabilir diye düşünüyorum.eğerki gösterişli bi duvar kağıdı seçersem çok boğar gibi geliyo.kağıtların kombinleri sade ama yinede korkuyorum çok abartılı olucak diye.o da sen o kadar para harcıyosun boya gibi dümdüz modeller seçiyosun diyo.kafamı karıştırdı.

Kuzum benim fikrim eger mobilyan gosterisli sus esylarin gostrisli olursa ben divar kagidi sade secerdim çünkü bogablr katiliyorum tani secim senin ;) ben sadeleikten yanayim ;)

Back
X