2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ay çok güldüm. Kızlar ya çiçek muhabebeti açtık altta çiçek reklamları çıkmaya başladı sayfada googleda araştırmadım bu arada ondan değil yani
Haha o çok komik oluyo cidden. Töbe Bismillah diye bakakalıyodum eskiden ama artık alıştım görmeyince nerde kaldı bu reklam diyorum

Kızlar nette bakınırken çin sitelerinde alışveriş yapanların hazin sonunu gördüm de sizinle de paylaşayım istedim. Şu siyah elbiseyi sipariş verenin hali beni benden aldı özellikleee

Eklentiler

• cin-sitelerinde-alisveris-kabusu_x_11291_b.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 61
  • cin-sitelerinde-alisveris-kabusu_x_67913_b.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 95
  • cin-sitelerinde-alisveris-kabusu_x_83663_b.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 57
  • cin-sitelerinde-alisveris-kabusu_x_87283_b.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar nette bakınırken çin sitelerinde alışveriş yapanların hazin sonunu gördüm de sizinle de paylaşayım istedim. Şu siyah elbiseyi sipariş verenin hali beni benden aldı özellikleee
hahaha atlet gelmiş bariz Gelinlik de iyi cesaretmiş ama

Ayrıca çokmuş yaa. Dün 88 parça bi yemek takımı bakmıştım çok beğenmiştim ama 2000 çok demiştim normal mi yoksa

bende bakıyorum.önce netten bi bakıyorum sonra gidip alıcam.yine pahalı canım.çeyiz seti şeklinde alınanlar en uygunu sanırım.bin küsür liraya da var baya ama ben gidip gidip 2 bin 3 binlikleri beğeniyorum
bernardo da vardı bi tane de 2000 liralık çicek desenli biraz geometrik.birde geçen gün kampanyadaydı 800 liralık çatal kaşık hediyeliydi.o daha uygun canım.

Kütahya porselende var böyle motifliler görmüştüm sanki..

evet baktım ama kenarında altın rengi bi motif var.bunun gibi güzel durmuyo.tabi sitesinden baktım.mağazasında farklı varmıdır bilmiyorum.

canım inşallah olur ya.Allah yardım etsin her konuda

ben çok aradım canım ama malesef gözüme çarpan olmadı. bernardoda genelde bu fiyatlar ama çatalbıçak hediye olduğu zaman yada 200 tl hediye çekifalan veriyor ozmanları bekle alabilirsin belki

çatal bıçak hediyeli denk gelmiştim bi ara ama 3000 lira çok geliyo yine.2000 olsa keşke

Ya ben desenli falan istemiyorum işte. Düz olsun, farklılık formunda olsun aman zor iş benim istediğim. Keşke porselen de üretilse burda kendim tasarlardım hem bedavaya getirirdim

Ya ben desenli falan istemiyorum işte. Düz olsun, farklılık formunda olsun aman zor iş benim istediğim. Keşke porselen de üretilse burda kendim tasarlardım hem bedavaya getirirdim

anladım canım.sadece porselen mi ben daha neleri kendim yapmak istemezdimki.

kızlar merhaba,

Evgör mobilyadan hiç alışveriş yapan oldu mu? ben çok güzel yemek odası takımı beğendimm :)

Arkadaşlar Merhabaaaaa
Ben de 2015 gelini olcam büyük bir ihtimalle, hatta kesin. Aranıza beni de alır mısınız
28 yaşındayım, birim yöneticisiyim.
Sevdiceğimle birliktelik tarihim 01.01.2015
Nişan tarihim 23-24 Nisan 2015
Düğün tarihim de Ağustos sonu ama tarihi daha netleştiremedik

Bizim evlilik kararı biraz hızlı oldu ama bu gidişle çocuğu da yapıp atalım ortaya diyoruz
Bu süreçte ben de sizinle olmak istiyorum
Rabbim hepimizin mutluluğunu daim etsin ..

Kullanışlı görünüyor fiyatları nasılmış?

4790 tl civarında canım konsol ayna 6 sandalye 1 gümüşlük var içerisinde.

tv sehpası übnitesi dahil değilmiş. biz tüm mobilyaları ordan almayı düşünüyorsuz konuştum indirim yapıyorlarmış elden ödeme de varmış o çok iyi oldu :)

hayırlı olsun çok hızlısın inşallah hazırlığınız vardır yoksa yandın yandın

fiyatıda modelide çok güzel canım

Maşşallah baya bi hızlıymışsınız Biz 6 yıldır birlikteyiz hala evlilik bekliyoruz vallahi Nerdeyse nişanlandığımız tarihlerde birlikteliğiniz başlamış. Hayırlısı olsun gönüller bir olsun tabi önemli olan. Hoşgeldin aramıza :))
İyiymiş aslında fena değil gibi fiyatı ürüne göre. Çok araştırmadım ben de gerçi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…