• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlar benim bikaç kıyafetim var.ne atmaya kıyabiliyorum ne giyebiliyorum.bi ya da iki kez giyilmiş şeyler.satmak istiyorum.hem elime geçen parayla bi kaç biley alırım hemde dolabımdaki giyilmeyen fazla kıyafetler temizlenmiş olur.burda bit pazarı var ama kargo ödeme işleri nası oluyo.bilgisi olan varmı

Günaydın minnoşlaaar!
kafein_ kafein_ @serp07 kızlarr güle güle kullanın aldıklarınızı diyoruum anca gördüm çünküü :D
Bıçak setine ben de bakıcam hemen çok ciciş dii:)

kızlar benim bikaç kıyafetim var.ne atmaya kıyabiliyorum ne giyebiliyorum.bi ya da iki kez giyilmiş şeyler.satmak istiyorum.hem elime geçen parayla bi kaç biley alırım hemde dolabımdaki giyilmeyen fazla kıyafetler temizlenmiş olur.burda bit pazarı var ama kargo ödeme işleri nası oluyo.bilgisi olan varmı
Hiç bilmiyorum canım valla

@serp07 canıım sen ne kadara almıştın bıçak setini . Şimdi bakınıyorum da standı aynı olan başka bir model buldum kıyaslama yapayım :D

Kendine topik aç canım.Şartları satıcı koyuyor genelde..Havale ile ücreti alırsın önce sonrada kargoyu karşıdan ödemeli gönderirisin sorun olmaz.

Back
X