• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Selam gelincikler :KK51:
Super haber neresi kuzum :KK66:
Kuzu net değil ama bakırköy dilek pastanesi olacak sanırım.. Merkezi açıdan süper tam incirli caddesinde, e yemeklerin kalitesi de on numara ama mekanı çok çok beğenmedim yaa yani masaları diktörtgen yurt masası gibi, süslemeleri kötü ne bileyim dileğin ağırlığıyla uzaktan yakından alakası yok. Ama hem uygun hemde orası dışında şık bi yer valla bilemedim bende :110:

belli gibi canım.çok fazla seçenek yok zaten benim için.
Anladım kuzucum peki sevdiğin beğendiğin bi yer mi?

kızlar benim bikaç kıyafetim var.ne atmaya kıyabiliyorum ne giyebiliyorum.bi ya da iki kez giyilmiş şeyler.satmak istiyorum.hem elime geçen parayla bi kaç biley alırım hemde dolabımdaki giyilmeyen fazla kıyafetler temizlenmiş olur.burda bit pazarı var ama kargo ödeme işleri nası oluyo.bilgisi olan varmı
Canım buradan da satabilirsin sanırım. Gelinlik nişanlık satanlar gördüm burda

Sağol bebeğim ya tutmadım kapora dahi vermedim ama adamları aradım haftasonu kapora vermeye gelicem o zamana kadar tutun dedim not aldılar.. Kuzu bakırköy incirli dilek pastanesi Hoppa
Ee yolun yarısını geçmişsin valla süper. Bak pastane gibi bişey hiç aklıma gelmemişti çok iyimiş.
Nasıl bi konsept var yani bişiler mi ikram edicekler. Fiyat ne çıkardılar. Bana da yakın bi dilek pastanesi var da ışık oldun valla :D

Selam gelincikler :KK51:

Kuzu net değil ama bakırköy dilek pastanesi olacak sanırım.. Merkezi açıdan süper tam incirli caddesinde, e yemeklerin kalitesi de on numara ama mekanı çok çok beğenmedim yaa yani masaları diktörtgen yurt masası gibi, süslemeleri kötü ne bileyim dileğin ağırlığıyla uzaktan yakından alakası yok. Ama hem uygun hemde orası dışında şık bi yer valla bilemedim bende :110:

Anladım kuzucum peki sevdiğin beğendiğin bi yer mi?

pek sayılmaz aslında ama önemli olan mekan değil eğlenmek dedim.sözlümün orginazatör bi arkadaşı var ona söyle taht ve dansçı ayarlasın istedim.bindallı giyip oynuyolar ya.taht için arayamam onu falan,dansçıyı napıcaksın o kalabalıkta.bizimkilerden iğne atıcak yer kalmaz diyo.dün tartıştık bu konu yüzünden.kırıcı şeyler söyledi sonrasında da.hevesim kaçtı.

Canım buradan da satabilirsin sanırım. Gelinlik nişanlık satanlar gördüm burda

canım bit pazarı bölümü var ama burdan da satılır mı bilmiyorum.ablalarım kuzenlerim çok benim,baya da abiye var.en son aldığımı satmaya kıyamam ama 3 tanesini satabilirim.biri nişan içinde uygun olabilir.bakalım artık uygun bi zamanda fotoğraflarını çekiyim de.

Haha yaa yemeği de aldım ama bulamadım fotosunu. Koltuklar bunlar. Bide ikilisi var da onu çekmemmişim Bi iki renk seçeneğini görmüş olun :KK70:Renkleri ve yastıkları istediğim gibi değiştirebiliyorum. Hatta üzerinde kumaşlar var renk seçmem için vermişti de ben henüz netleştirmedim kafamda. Onuda sipariş öncesi belirlicem inşallah
Buna da bakın bakalıım kızçeler.
Canım sana bi tavsiye vereyim hatta tüm kızlar okuyun bence, bizimde koltuklarımızın yaslandığımız kısımları böyle 3-4 yastıktan oluşuyor inanın çok sıkıntılı bir tür ve malesef daha şık duruyorlar diğerlerine göre. Ama inanın kullanırken o kadar gıcık ve sıkıntılı oluyor ki. Yani yaslanacağınız kısmın enn fazla iki yastıklı yada yastıksız olmasını tercih edin derim. Örnek ekleyim size Hoppa
k1.webp
k2.webp
k3.webp

Canım sana bi tavsiye vereyim hatta tüm kızlar okuyun bence, bizimde koltuklarımızın yaslandığımız kısımları böyle 3-4 yastıktan oluşuyor inanın çok sıkıntılı bir tür ve malesef daha şık duruyorlar diğerlerine göre. Ama inanın kullanırken o kadar gıcık ve sıkıntılı oluyor ki. Yani yaslanacağınız kısmın enn fazla iki yastıklı yada yastıksız olmasını tercih edin derim. Örnek ekleyim size Hoppa
Eki Görüntüle 1432908 Eki Görüntüle 1432910 Eki Görüntüle 1432911
Kullanış açısından dediğin gibidir bence de canımm haklısın..
Ama zaten o yastıkları ister kullanırister bi köşeye atarız gibi düşünüyorum :D
İlk zamanlar hevesle koyarız da sonra amaan diyip atılır bi köşeye :)

Ee yolun yarısını geçmişsin valla süper. Bak pastane gibi bişey hiç aklıma gelmemişti çok iyimiş.
Nasıl bi konsept var yani bişiler mi ikram edicekler. Fiyat ne çıkardılar. Bana da yakın bi dilek pastanesi var da ışık oldun valla :KK70:
Canım kaç kişi olacağınızı bence yaz bi netleştir (tabi + - durumları oluyor ama sen çağıracaklarının sayısınızı al çünkü hepsinin mekanı geniş olmuyor malesef neyse) canım bizim evin yakınında var bi dilek oraya sorduk 60 kişilik için 1250 dediler (şok oldum çok ucuz sıradan bi cafe fiyatı) ama küçük geldi bana bide benim hayalim kabarık bişey giymek kınamda :KK68: yani ben o kıyafetle tüm alanı kaplarım :p neyse sonra incirlide ki madoya gittim adam kişi başı menü fiyatı içn 30 tl dedi ve en önemlisi haftaiçi haftasonu fiyat farkı yok dedi ben yine şok :KK57: (herrrryerrde fiyat farkı oluyor o sebeple) hem cumartesi akşamı hem 50 kişi 1500 tlye gelecek hem kendileri taht yaptırıyorlarmış (heryer taht için ayrı fiyat alıyor 200 tl 300 tl falan) o da fiyatın içinde ve dilek kalitesi.. Yani uzattım kuzum ama fiyatlar değiişiyor gibi görünyor ama ortalama budur belkide en fazlası budur. Sen nerde yaşıyorsun?

Canım kaç kişi olacağınızı bence yaz bi netleştir (tabi + - durumları oluyor ama sen çağıracaklarının sayısınızı al çünkü hepsinin mekanı geniş olmuyor malesef neyse) canım bizim evin yakınında var bi dilek oraya sorduk 60 kişilik için 1250 dediler (şok oldum çok ucuz sıradan bi cafe fiyatı) ama küçük geldi bana bide benim hayalim kabarık bişey giymek kınamda :KK68: yani ben o kıyafetle tüm alanı kaplarım :p neyse sonra incirlide ki madoya gittim adam kişi başı menü fiyatı içn 30 tl dedi ve en önemlisi haftaiçi haftasonu fiyat farkı yok dedi ben yine şok :KK57: (herrrryerrde fiyat farkı oluyor o sebeple) hem cumartesi akşamı hem 50 kişi 1500 tlye gelecek hem kendileri taht yaptırıyorlarmış (heryer taht için ayrı fiyat alıyor 200 tl 300 tl falan) o da fiyatın içinde ve dilek kalitesi.. Yani uzattım kuzum ama fiyatlar değiişiyor gibi görünyor ama ortalama budur belkide en fazlası budur. Sen nerde yaşıyorsun?
Yaa valla süpermiş.
Dilek ikram veriyomu kuzu peki? Yoksa safi mekan mı bu. Bi de bu taht veren Mado muu ?
Ben beyoğlu tarafındayım canım. Ama semte yakın bi dilek var yeni açıldı hatta.
Oraya bi sorayım madem ben de. Dediğin gibi kişi sayısı belirlemek lazım kabaca da olsa. Ama seninki gibi tahminen 50-60 olur diyorum ben kınada

pek sayılmaz aslında ama önemli olan mekan değil eğlenmek dedim.sözlümün orginazatör bi arkadaşı var ona söyle taht ve dansçı ayarlasın istedim.bindallı giyip oynuyolar ya.taht için arayamam onu falan,dansçıyı napıcaksın o kalabalıkta.bizimkilerden iğne atıcak yer kalmaz diyo.dün tartıştık bu konu yüzünden.kırıcı şeyler söyledi sonrasında da.hevesim kaçtı.
Oyy canım hevesin kaçmasın bir kere yaşayacaksın çok kafana takmamaya çalış, dansçıyı çok istiyorsan bilmiyorum ama ben gerek duymadım hiç ama bende organizatörle anlaşmak istiyorum da şöyle bir durum var sadece kızlar istiyorum ben başka hiçbirşey istemiyorum acaba bulabilir miyim öyle bir firma bi araştırayım bakalım. Bu arada taht için arayamam ne demek erkek o anlamaz ama taht önemli bence tamam hani andalyeye de oturulur kına yakılırken ama hazır tanıdıkta varmış taht önemli ya :110:

Kullanış açısından dediğin gibidir bence de canımm haklısın..
Ama zaten o yastıkları ister kullanırister bi köşeye atarız gibi düşünüyorum :KK70:
İlk zamanlar hevesle koyarız da sonra amaan diyip atılır bi köşeye :)
Yastıksız hali güzelse o olur bak, bizim yastıkları kaldırınca kötü duruyor o yüzden kaldıramıyoruz da işkence çekiyoruz resmen :KK51:
Yaa valla süpermiş.
Dilek ikram veriyomu kuzu peki? Yoksa safi mekan mı bu. Bi de bu taht veren Mado muu ?
Ben beyoğlu tarafındayım canım. Ama semte yakın bi dilek var yeni açıldı hatta.
Oraya bi sorayım madem ben de. Dediğin gibi kişi sayısı belirlemek lazım kabaca da olsa. Ama seninki gibi tahminen 50-60 olur diyorum ben kınada
Canım madoya aşığım daha sevdiceğimle tanışmadan önce bile hayalimde madoda kına yapmak ama çok kazık yaaa, tahtı veren dilek, mado vermiyor taht ekstraya giriyor orda ve 350 tl :KK61: sırf mekan ücreti değil canım mekan+pasta tabağı (7-8 çeşit)+taht+süslemeler+dj+2 garson -------> dilekHoppa

Yastıksız hali güzelse o olur bak, bizim yastıkları kaldırınca kötü duruyor o yüzden kaldıramıyoruz da işkence çekiyoruz resmen :KK51:

Canım madoya aşığım daha sevdiceğimle tanışmadan önce bile hayalimde madoda kına yapmak ama çok kazık yaaa, tahtı veren dilek, mado vermiyor taht ekstraya giriyor orda ve 350 tl :KK61: sırf mekan ücreti değil canım mekan+pasta tabağı (7-8 çeşit)+taht+süslemeler+dj+2 garson -------> dilekHoppa
pastanede kına yapmak hiç aklıma gelmemişti canım daha önce gititnmi nasıl oluyor yani?

pastanede kına yapmak hiç aklıma gelmemişti canım daha önce gititnmi nasıl oluyor yani?
Gitmedim canım ama normal kına işte sana bayan garson veriyorlar, ses sistemi var zaten cafe yada pastaneye göre değişiyor tabi imkanlar, biraz tanınan bir mekansa daha profesyonel oluyorlar.

Oyy canım hevesin kaçmasın bir kere yaşayacaksın çok kafana takmamaya çalış, dansçıyı çok istiyorsan bilmiyorum ama ben gerek duymadım hiç ama bende organizatörle anlaşmak istiyorum da şöyle bir durum var sadece kızlar istiyorum ben başka hiçbirşey istemiyorum acaba bulabilir miyim öyle bir firma bi araştırayım bakalım. Bu arada taht için arayamam ne demek erkek o anlamaz ama taht önemli bence tamam hani andalyeye de oturulur kına yakılırken ama hazır tanıdıkta varmış taht önemli ya :110:

canım sinirlendi işte.her istediğimi yapıyomuş ben memnun olmuyomuşum falan.memnuniyetsizmişim.başka şeylerde söyledi.ben ağlamaya başladım. sonradan sinirle söyledim özür dilerim dedi.ben olmıycak bişey istemedim dedim pahalı bişey de değil dedim.ben parasında pulunda değilim bana mantıklı şeyler söyle diyo.hangi istediğini yapmadım mantıklı olan diyo.mantıksızmış taht getirmek.bi daha aynı konuyu açmak istemiyorum moralim bozuldu.olmadı süre yaklaşınca kendim ayarlamaya çalışırım.

Yaa umutlandım şimdi keşke bizim buradakinde de olsa öyle bi imkan çok mutlu olurduuum .
Yarın bi sorayım hatta bugün telefonla sorayım kaç kişilik onu da bilmiyorum çünkü.
Teşekküre derim kuzucuum birsürü sordu sordum :KK22:

canım sinirlendi işte.her istediğimi yapıyomuş ben memnun olmuyomuşum falan.memnuniyetsizmişim.başka şeylerde söyledi.ben ağlamaya başladım. sonradan sinirle söyledim özür dilerim dedi.ben olmıycak bişey istemedim dedim pahalı bişey de değil dedim.ben parasında pulunda değilim bana mantıklı şeyler söyle diyo.hangi istediğini yapmadım mantıklı olan diyo.mantıksızmış taht getirmek.bi daha aynı konuyu açmak istemiyorum moralim bozuldu.olmadı süre yaklaşınca kendim ayarlamaya çalışırım.
Sen bilirsin kuzucum ama çok normal şu durum erkekler cideen anlamıyorlar ben 6 aydır dikkatini çekiyorum 6 AYYYYYdır açık mekan fotoğrafçısı isteğimi kabul ettiremiyorum!!!!! Bana ne dedi biliyor musun (ve bunu son derece ciddi bi şekilde soruyor) hepimizde cep telefonu var cep telefonuyla düğünde çekerler bizi yetmez mi o? diyor :KK57: adam stüdyo çekimi bile saçma buluyor ne gerek var ne kadar saçma en kıytırık bi telefonla çekilse benim için farketmez diyor. Sen gel bu adamlara tahtın gerekliliğini anlat.... Sen hiiçç canını sıkma canım bak mekanlar bile verebiliyor tahtı ayrıca ona da eyvallah etme hiç kendin ayarlarsın hiç çekilmez bunların dırdırı.. Ömrümü yedi benim ömrümü daha yeni nişanlıyız :KK11:

Ben de aynı durum var canım. Ama artık takılmıyorum.
Onlara saçma geliyo işte anlamıyolar, kına bizim için önemli neticede.
Ben de daha sıradan bi mekan ayarlayıp org. şirketi ile anlaşayım da taht getirriler işte kızlar olur dans eden falan çok güzel olur diye hevesle anlattım. Ne değişik fikirler buluyosun sen dedi. E ne güzel işte dedim. Tamam da aşkım niye hep kimsenin yapmadığını biz yapıyoruz ne gerek var buna şimdi. Zaten onca insan kalkıp oynicak vs diyo. Aynı şey değil diyorum ama anlamıyo. ben de vazgeçtim o yüzden anlatmaktan.
Eğer öyle yapmaya karar verir de bulursam kendim halledicem. Sonra da ben buldum böyle böyle yapıyorum dicem o akdar napim

Back
X