- 17 Aralık 2014
- 4.573
- 2.161
- 248
simdi bakabilirisn cnaımben göremiyorum ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
simdi bakabilirisn cnaımben göremiyorum ya![]()
A.s iyidir sen nasılsın canmselam kızlar nasılsınız
aleyküm selam iyiyiz sen nasılsın?selam kızlar nasılsınız
fena değilim kuzum kaçırdığım bişeyler oldu mu bakamıyorum bi kaç gündürA.s iyidir sen nasılsın canm
ben de iyiym canım sen yeni geldin heralde hoş geldinaleyküm selam iyiyiz sen nasılsın?
pek birşey kaçırmadınfena değilim kuzum kaçırdığım bişeyler oldu mu bakamıyorum bi kaç gündür
Tekrar canlandı topikk sayfalar çoğaldı tabi :) hergün yeni bi konu çıkıyo valla :)fena değilim kuzum kaçırdığım bişeyler oldu mu bakamıyorum bi kaç gündür
Öyle düşünme canım ya aksilik hep olur. Düğündeki fotoğraflara itina gösterirsiniz. Kalmasın hiçbişey içindeCanım Maşallah, çok çok beğendim ya :) Allah nazarlardan saklasınnn
Üzüldüm ya ben kendime, nişanım da çok üzücü şeyler olmuştu..Evimde yapamadım, istemede olan fotoğraflar silindi..hep içimde kalır mı acaba
![]()
Var ya öyle bir süper güç geliyor ki yapıveriyorsun her şeyi :) Ben ailemden ayrı şehirde yaşıyorum. Sadece 2 haftasonu gidebildim. Biri alışveriş, diğeri de nişandan önceki 2 gün. Bütün konsepti kendim hazırladım. Servis tabaklarını süsledim, popcakeler için kavanozlar yaptım. Hepsi de nişandan önceki akşam bitti. Bu arada tabi yemekleri de hazırladık. Zaten yardıma gelen çok olur, hiç sıkıntı yapma güzel güzel geçer :)herseyin harika olmus ben nasıl yetişeceğim hepsine![]()
esas önemli olanı kaçırmışım desenepek birşey kaçırmadınsen yokkken erkeklere saydırdık biraz okadar
![]()
Tekrar canlandı topikk sayfalar çoğaldı tabi :) hergün yeni bi konu çıkıyo valla :)
Çok geç kalmış değilsinesas önemli olanı kaçırmışım desene
aynen kuzum iyi olmuş valla![]()
hHoşgeldin kuzu, sor tabii ki bekliyoruzkızlar size bişey danışıcam hatta bdv ye konu açmayı düşündüm ama önce size bi sorayım hepiniz fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim![]()
erkek tarafına siz kaç kişi verirseniz o kadar çağırılar size bağlı yaniKızçeler ya bi de ben bugün dünki konuşma üstüne Dilek pastanesine kına için görüşmeye gidicem de kendimce kabataslak sayı çıkarayım dedim. Aklıme bişey takıldı. Erkek tarafından çok kişi olur mu ki kına da acaba?
Aaa öylemiymiş. Ben de işte kafaalrına göre herkese gel derler diye korktum. O zaman sayı belirlerim benden arta kalan kadar :)erkek tarafına siz kaç kişi verirseniz o kadar çağırılar size bağlı yani
şukadar kişi gelin demek ayıp olmazmı. bence ara sor kaç kişi gelirsiniz die.Aaa öylemiymiş. Ben de işte kafaalrına göre herkese gel derler diye korktum. O zaman sayı belirlerim benden arta kalan kadar :)
Çünkü zaten pastane 60 kişilikmiş. Çok kişi olmayız dedim ama karşı taraf korkuttu bi an
Konuş bence karşı taraflada canım, nasıl kalabalık bi ailemi ? mesela ben kimseyi çağırmasam sadece teyzeler kuzenler vs. sadece 60-70 kişi onlar olurAaa öylemiymiş. Ben de işte kafaalrına göre herkese gel derler diye korktum. O zaman sayı belirlerim benden arta kalan kadar :)
Çünkü zaten pastane 60 kişilikmiş. Çok kişi olmayız dedim ama karşı taraf korkuttu bi an
Ayıp olur tabii ki o lafon gelişişukadar kişi gelin demek ayıp olmazmı. bence ara sor kaç kişi gelirsiniz die.
Şu kadar kişi gelinin kibarcası oldu buAyıp olur tabii ki o lafon gelişiAma şey düşündüm. Hani ben bizimkileri ortalam saysam atıyorum kalan 20 kişilik yer var.
Onlara da desem mekan bu kadar kişilik sizden 20 kişi gelse nasıl olur ? Yetermi gibisinden nabız yoklarım. Öyle olur di mi?