2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canım Maşallah, çok çok beğendim ya :) Allah nazarlardan saklasınnn:nazar:

Üzüldüm ya ben kendime:KK43::KK43:, nişanım da çok üzücü şeyler olmuştu..Evimde yapamadım, istemede olan fotoğraflar silindi..hep içimde kalır mı acaba :KK43:
Öyle düşünme canım ya aksilik hep olur. Düğündeki fotoğraflara itina gösterirsiniz. Kalmasın hiçbişey içinde
herseyin harika olmus ben nasıl yetişeceğim hepsine :110:
Var ya öyle bir süper güç geliyor ki yapıveriyorsun her şeyi :) Ben ailemden ayrı şehirde yaşıyorum. Sadece 2 haftasonu gidebildim. Biri alışveriş, diğeri de nişandan önceki 2 gün. Bütün konsepti kendim hazırladım. Servis tabaklarını süsledim, popcakeler için kavanozlar yaptım. Hepsi de nişandan önceki akşam bitti. Bu arada tabi yemekleri de hazırladık. Zaten yardıma gelen çok olur, hiç sıkıntı yapma güzel güzel geçer :)

Kızçeler ya bi de ben bugün dünki konuşma üstüne Dilek pastanesine kına için görüşmeye gidicem de kendimce kabataslak sayı çıkarayım dedim. Aklıme bişey takıldı. Erkek tarafından çok kişi olur mu ki kına da acaba?

Kızçeler ya bi de ben bugün dünki konuşma üstüne Dilek pastanesine kına için görüşmeye gidicem de kendimce kabataslak sayı çıkarayım dedim. Aklıme bişey takıldı. Erkek tarafından çok kişi olur mu ki kına da acaba?
erkek tarafına siz kaç kişi verirseniz o kadar çağırılar size bağlı yani

erkek tarafına siz kaç kişi verirseniz o kadar çağırılar size bağlı yani
Aaa öylemiymiş. Ben de işte kafaalrına göre herkese gel derler diye korktum. O zaman sayı belirlerim benden arta kalan kadar :)
Çünkü zaten pastane 60 kişilikmiş. Çok kişi olmayız dedim ama karşı taraf korkuttu bi an

Aaa öylemiymiş. Ben de işte kafaalrına göre herkese gel derler diye korktum. O zaman sayı belirlerim benden arta kalan kadar :)
Çünkü zaten pastane 60 kişilikmiş. Çok kişi olmayız dedim ama karşı taraf korkuttu bi an
şukadar kişi gelin demek ayıp olmazmı. bence ara sor kaç kişi gelirsiniz die.

Konuş bence karşı taraflada canım, nasıl kalabalık bi ailemi ? mesela ben kimseyi çağırmasam sadece teyzeler kuzenler vs. sadece 60-70 kişi onlar olur

şukadar kişi gelin demek ayıp olmazmı. bence ara sor kaç kişi gelirsiniz die.
Ayıp olur tabii ki o lafon gelişi :D Ama şey düşündüm. Hani ben bizimkileri ortalam saysam atıyorum kalan 20 kişilik yer var.
Onlara da desem mekan bu kadar kişilik sizden 20 kişi gelse nasıl olur ? Yetermi gibisinden nabız yoklarım. Öyle olur di mi?

Ayıp olur tabii ki o lafon gelişi :KK70: Ama şey düşündüm. Hani ben bizimkileri ortalam saysam atıyorum kalan 20 kişilik yer var.
Onlara da desem mekan bu kadar kişilik sizden 20 kişi gelse nasıl olur ? Yetermi gibisinden nabız yoklarım. Öyle olur di mi?
Şu kadar kişi gelinin kibarcası oldu bu :D

Back
X