2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bilmiyorum mantıklı ama onun rahat olmasını sağlama yani, ne biliyim şu saatte buluşuruz bu kadar kalabilirim falan gibi yani, yaa benim ailem biraz kısıtlardı beni biz hiç rahat değildik çünkü bizimkiler arada söz nişan yoktu benden çok o isitiyodu o acele ediyodu hep yani çünkü sıkıyo insanı böyle kısıtlamalar hiç bişeyi rahatca yapamamak
zaten öyle kuzum işte hafta içi 1 gün görüşüyoruz onda 2 saat bi de haftasonu görüşüyoruz. ama yine de umrunda değil malesef..
bencede konuş sonuç olarak bir ilişkiye ne için başlanır yani en azından biz dalga gecöek için başlamıyoruz e yaşımızda geldiyse ne yapacaksın oyalıyosa ceksin gitsin valla benimki yapıstı gelelim diye ben nazlandım olması gereken bu ne o öyle
bizim ilişkimizde ben istyorum ona kalsa 5 sene daha böyle takılır heralde:KK12::KK42:

Bilmiyorum mantıklı ama onun rahat olmasını sağlama yani, ne biliyim şu saatte buluşuruz bu kadar kalabilirim falan gibi yani, yaa benim ailem biraz kısıtlardı beni biz hiç rahat değildik çünkü bizimkiler arada söz nişan yoktu benden çok o isitiyodu o acele ediyodu hep yani çünkü sıkıyo insanı böyle kısıtlamalar hiç bişeyi rahatca yapamamak

Bak bu da çok doğru tespit :KK19:

zaten öyle kuzum işte hafta içi 1 gün görüşüyoruz onda 2 saat bi de haftasonu görüşüyoruz. ama yine de umrunda değil malesef..

bizim ilişkimizde ben istyorum ona kalsa 5 sene daha böyle takılır heralde:KK12::KK42:
oldu canım beyfendi neyi bekliyor acaba hayret bisey:KK43:

denedim kuzucum bi ara babam sorun yapıyor geç kalıyorum diye fln dedim ama bi işe yaramadı. bi de benim ailem biliyor o yüzden pek sorun olmuyor işte.. o da bunu bildiği için biraz daha rahat haliyle

sende etki etmedi o zaman kuzu, nasıl bir yol denemeli acaba o_O Evlilikten mi korkuyor , ya da güvenemiyor mu kendine?

denedim kuzucum bi ara babam sorun yapıyor geç kalıyorum diye fln dedim ama bi işe yaramadı. bi de benim ailem biliyor o yüzden pek sorun olmuyor işte.. o da bunu bildiği için biraz daha rahat haliyle
ondan onun rahatlığı

sende etki etmedi o zaman kuzu, nasıl bir yol denemeli acaba o_O Evlilikten mi korkuyor , ya da güvenemiyor mu kendine?
evlilikten korkuyodur nasıl mesela gezmeyi falan sevr mi seviyors kısıtlamalardan korkuyor olabilir bide şeyi dene onunla güzel bir evlilik hayatınız olacağını anlat yanı ne biliyim monoton olmayacağını sonuc olarak beraber gezer tozarsınız

evet canım 19 yaşımızdan beri çalışıyoruz ikimizde tamam öyle ahım şahım biirikim yapmadık belki ama ekmeğimizi çıkarıyoruz bi biiçimde..
yaklaşık aralıktan beri bu aramızda sorun tamam diyorum sorun etmicem ama bişey görüyorum ve sorun oluyor ona yansıtıyorum hoop başa dönüyoruz...

kuzum biz birbirimizi 9 senedir tanıyoruz 2 senedirde beraberiz. birbirimizi çok iyi tanıyoruz mesela ben söylemeden aklımdaki o söyler o konuşmasa ne diceğini anlarım ben öyle iyi tanıyoruz. ama işte üniversitede olursun beklersin lisede olursun beklersin ama bizim öyle bi durumumuz yok malesef.. ayrıca çalışma konusunda malesef hırslı değil. gecen sene kpss kursuna yazıldık beraber 1 kez kitap kapağı açmadı mesela. o zaman kurs bitince bişeyler olur diyorduk eylülde sınav oldu ve sonra hala tık yoktu bunda. daha sonra askerliğimi yapmadan olmasn filan dedi işte..
Böyle güzel bi ilişki bu yüzden sorun yaşamamalı bence ya :( Niye öyle yapıyor şimdi bilemedim
aynen ya ben hala korkuyorum o nasıl olur bu nasıl olur su konusmadan sonra görüyorum ki gayette yapılabiliyomus:KK9:
Korkma hiç, burda herkes yardımcı oluyor zaten. Ben ki aşırı stresli insanım son haftaya kadar ne stres ne bir şey vardı. Son hafta da yetişmez diye değil ama heyecanlıydım. Ay bizim aksilikler olmuştu ama ya. Yemek yapıyorz temizlik yapıyoruz, o gün elektrikler gidiverdi. Ertesi gün etraf hazırlanıyor süpürge takıyoruz, ben kuaföre henüz gitmemişim yine elektrikler gitti. Allahtan kuafördeyken elektrik kesintisi olmadı :D

evlilikten korkuyodur nasıl mesela gezmeyi falan sevr mi seviyors kısıtlamalardan korkuyor olabilir bide şeyi dene onunla güzel bir evlilik hayatınız olacağını anlat yanı ne biliyim monoton olmayacağını sonuc olarak beraber gezer tozarsınız
canım işte konuşunca benimle hayal kuruyor vs. yani çabalıyorum ben zaten diyor üstteki msjımda yazdığım gibi ona göre olağan olan bu

Çözülebilir ya sevgisinden eminsin alıp karşına konuşabilirsin yani, sonuçta bu kararlar ortak verilmeli ben askerden sonra istiyorum diyip ders çalışmıyosa askerliği uzun yapıcak bu işin ortası bu yani bana kalırsa bi buçuk sene nişanlı kalmış olursunuz çünkü beklemeniz gereken bir şey yok .. zaten bi askere gidip gelse emin ol daha farklı düşünücek

Böyle güzel bi ilişki bu yüzden sorun yaşamamalı bence ya :KK43: Niye öyle yapıyor şimdi bilemedim

Korkma hiç, burda herkes yardımcı oluyor zaten. Ben ki aşırı stresli insanım son haftaya kadar ne stres ne bir şey vardı. Son hafta da yetişmez diye değil ama heyecanlıydım. Ay bizim aksilikler olmuştu ama ya. Yemek yapıyorz temizlik yapıyoruz, o gün elektrikler gidiverdi. Ertesi gün etraf hazırlanıyor süpürge takıyoruz, ben kuaföre henüz gitmemişim yine elektrikler gitti. Allahtan kuafördeyken elektrik kesintisi olmadı :KK70:
ben de ona üzülüyorum ya yoluna bırakıcam hiç hayal kurmıcam zamana bırakıcam ya da çözülcek bu iş bilmiyorum ya:mad:

kızlar hepinize çok teşekkür ederim baya rahatladım sizinle konuşunca:KK60:
İyi ol sen :) Büyük değil sorunlar, aşılacak şeyler. Hiç anlamadığın anda bir bakmışsın rayına oturmuş her şey. Böyle beklenti çok oldukça insan üzülüyor. Ne zaman beklentilerini yok ediyorsun, o zaman istediğin her şey oluveriyor

Çözülebilir ya sevgisinden eminsin alıp karşına konuşabilirsin yani, sonuçta bu kararlar ortak verilmeli ben askerden sonra istiyorum diyip ders çalışmıyosa askerliği uzun yapıcak bu işin ortası bu yani bana kalırsa bi buçuk sene nişanlı kalmış olursunuz çünkü beklemeniz gereken bir şey yok .. zaten bi askere gidip gelse emin ol daha farklı düşünücek
o böyle yaptıkça ben de askerden önce bişey yapmak istemiyorum. gitsin askere aklı nasıl bende kalıyo belki o zaman kendisi ister.. bilmiyorum:KK42:

ben de ona üzülüyorum ya yoluna bırakıcam hiç hayal kurmıcam zamana bırakıcam ya da çözülcek bu iş bilmiyorum ya:mad:
Kendini sıkma kuzum. Herşeyin zamanı var işte düşündükçe insan daha da stres oluyo çözümlenmeyecek sanıyo. Ama öyle değil bi yerde rayına oturacak illa ki.. Karşında bene vlilik düşünmüyorum diyen biri yok netiece de çıkmazda değilsiniz o yüzden.
Belki ondan aöf yi erteleyip askere gitmesini aradan çıkarmasını isteyebilirsin ama tabii bu baskıyla olmaz. Kendisinin istemesi gerek.

İyi ol sen :) Büyük değil sorunlar, aşılacak şeyler. Hiç anlamadığın anda bir bakmışsın rayına oturmuş her şey. Böyle beklenti çok oldukça insan üzülüyor. Ne zaman beklentilerini yok ediyorsun, o zaman istediğin her şey oluveriyor
zamana bıraksam boşverip o zaman en erken 3 4 sene sonra benimkinin aklına gelir maalesef evlenmek filan canım

Kendini sıkma kuzum. Herşeyin zamanı var işte düşündükçe insan daha da stres oluyo çözümlenmeyecek sanıyo. Ama öyle değil bi yerde rayına oturacak illa ki.. Karşında bene vlilik düşünmüyorum diyen biri yok netiece de çıkmazda değilsiniz o yüzden.
Belki ondan aöf yi erteleyip askere gitmesini aradan çıkarmasını isteyebilirsin ama tabii bu baskıyla olmaz. Kendisinin istemesi gerek.
aslında diyor işte salı günü aöf nin uzadığı belli oldu. özür filan diledi. yok ben gideyim askere fln dedi ama o zaman blöf gibi oluyor ben de istemiyorum öyle

Back
X