mutluhatuncum şişe içine renkli drajeler oluyor ya onlardan koy. hem yenilir hem gösterişlisabun çok beyaz durmuş..
bu arada arefe günü aldklarım kızlaarr
karacadan aldıklarım;
Eki Görüntüle 1263124 Eki Görüntüle 1263125 Eki Görüntüle 1263126 Eki Görüntüle 1263128
Eki Görüntüle 1263123 örgü battaniye takımı
Eki Görüntüle 1263127 özdilek pike takımı
Eki Görüntüle 1263129 taç makrosaten nevresim takımı
Eki Görüntüle 1263130 karaca complete set nevresim takımım..aynısnın çift kişilk battaniyeside var..üzerinde melekler filan var
Eki Görüntüle 1263131 taç nevresim takımı
Eki Görüntüle 1263136 özdilek hamam seti( önceden bornoz seti almıştım..bi de böyle birşeyim olsun istedim)
Evet canım akşama gelecekler yemeğe. Peki ben nasıl davranacam akşama :)
kızlarrrrr sabun yaptırıyorum bu modellerde nasıl güller pembe beyaz olucak 50 adet
kalpler sadece pembe 50 adet :)
kızlar aklıma bişey takıldı
şimdi yastık sabun şişe (olursa kurabiye) acaba bunlar kutuda tıkış tıkış mı durur
karton poşete mi koysam napsam
demetin sabunları diye bi sayfa var canım diğer sayfalara göre çok daha uygun :)Canım güller çok hoşmuş yaaa :) Bizimle de paylaşır mısın nerede yaptırdın tatlım :)
hayırlı olsun canım :)MUTLUHATUN SÖZ NİŞAN TARİHİ KENDİ ARAMIZDA DA OLSA 07.10.2014 YAPAR MISIN CANIM
KIZLAR ÇOK MUTLUYUMM APTALCA BİR SIIRTMA VAR SURATIMDA HEP.:)
yaptım canım çok mutlu olun inşallah :)MUTLUHATUN SÖZ NİŞAN TARİHİ KENDİ ARAMIZDA DA OLSA 07.10.2014 YAPAR MISIN CANIM
KIZLAR ÇOK MUTLUYUMM APTALCA BİR SIIRTMA VAR SURATIMDA HEP.:)
hayırlı olsun canım :)
yaptım canım çok mutlu olun inşallah :)
evet canım gördüm, beğendim :) aileler bilmiyor ama dimiSAOL CANIM SEN GÖRDÜN MÜ YÜZÜĞÜMÜ buraya koydum hemen :)
evet canım gördüm, beğendim :) aileler bilmiyor ama dimi
çok mutlu olun canım, sizin adınıza cok sevindim , aileler le nasıl olacak bilmiyorumbenim babam ve abim dışında biliyor annem ablam canım
onun biliyor mu bilmiyorum parmağımda gördüklerinde sorarlarsa söylerim demişti. ama biliyorlardır diye tahmin ediyorum bu yüzük takma durumu ailesinin yanına gttikten snra teklif etti canım
Hadi yaaa marshmellow bana çok rahat gelmişti üzüldüm bak şimdiPeki o zaman zaten nişan tepsisi için eminönüne gidecem bikaç haftaya kadar inşallah o zaman alırım hamurları ve kalıpları. Senin pastanın üstü çok tatlı görünüyor ama yandan ebat olarak göremedim. O zaman canım sen yine iki katlı pasta mantığıyla mı kesip servis yaptın? Yani aynı boyutlar ama üst katı servis yapıp sonra alta geçtiniz dimi? O zaman ancak yeter isanlara çünkü He bide iki katın arasında karton gibi bişey koydunuz mu yoksa hamuru hamurun üstüne mi oturttun? Çok soru sordum ama bu pastalardan yapan birini bulmak zor kusura bakma lütfen
yaa kızlar bu gül suyunun pembe görünmesi için ne yapmak lazım
valla bi fikrim yok canım istediğin şeyler hakkındacanım çok az bi gıdım kadar pembe gıda boyası atgülsuyunu aldığımız yerde adam öyle yapmıştı benmkini. çok atarsan eller boya olur. hemen karıştırınca rengini alıyor zaten
kızlaaarr bana acil dikey süpürge ve saç kurutma makinesi önerirmisniz?
teyzem para verdi çeyizime bunları alayım diye.normalde süpürgem var ama devamlı elimn altınd aolması için dik istiyorum
amaaa biz resim isteriz :)İyi akşamlar kızlar alışverişten geldik güzel bi yüzüğüm var artık :) güzel bi elbisem var rahatım artık kafam :))
Cuma göndereyim canım üzerimde daha şık duruyo:) ona da eşarp yaptıracam düz bağlamk olmaz:) sizede süslenip göndereyim :)amaaa biz resim isteriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?