2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

y ben her sınava girdiğimde iki gün önce bakar girerdim ama işte 2 tanesi güldürmedi kaldım :KK70: yani çıplak heykelleri koymuşlar bu kimin eseri ne biliyim kimin :KK70:
Hahaha saçma sapan sorular sormayın be deseydin :D
Benim kitapların kapağına bile dokunulmadı valla.
Ben hangi derslerden sınava gireceğimi sınavda öğreniyodum. O haldeyim yaniii.
Biraz kendime geliym açılıym de iş yerinde başlicam çalışmaya. Boştayım bu ara nasılsa :))
Günaydıın :) Allah zihin açıklığı versin canım :KK66: hadi inşallah :KK28:

Canımm çok teşekkür ederiiiim :)

Valla.canim.bende cok begendim ama internetten alcaz sanrm pierre cardine bakmak lazim bi

Bohça yapmadın mı sende canım
Haha ne der kimbilir valla :KK70:
Ama cok ilginc pembeyi gosterdm al bunu dedi ilk kezzzz. Bagişiklk kazandi pembeye heralde haha.
Seninkide cok tatlii. Ne renk ama buradan anlasilmiyo net. Kirmizi mi pembe gibimii.

aaa demekki send ekendine benzetiyorsun artık:KK70:

Kızlar dün eşofman takımını ayırrttım bohça için ikimizinki de aynı:KK73:budur takım ,aradım ayırtım mı diye görmemişti çnkü ikimizinkide aynı olcak dimi diyor aşkım ya:KK45:
upload_2015-3-4_9-40-15.webp

Eklentiler

• upload_2015-3-4_9-39-34.webp
    upload_2015-3-4_9-39-34.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 42
Hahaha saçma sapan sorular sormayın be deseydin :KK70:
Benim kitapların kapağına bile dokunulmadı valla.
Ben hangi derslerden sınava gireceğimi sınavda öğreniyodum. O haldeyim yaniii.
Biraz kendime geliym açılıym de iş yerinde başlicam çalışmaya. Boştayım bu ara nasılsa :))

Canımm çok teşekkür ederiiiim :)
Aynenn bende protesto etmek için kaldım zaten böyle sorarsanız yapmam dedim :p çalış çalışşş hangi bölüm senin canm.. ay kitaplar zaten okuncak gibi değil çok uzun diye özet okuyodum ben :D

Aynenn bende protesto etmek için kaldım zaten böyle sorarsanız yapmam dedim :p çalış çalışşş hangi bölüm senin canm.. ay kitaplar zaten okuncak gibi değil çok uzun diye özet okuyodum ben :KK70:

Haha oh olsuın çok iyi yapmışsın :D
Halkla ilişkiler canım. 2 senelik okulu 5 senede bitiricem bu gidişle ya.
Onların kitaplarından çalışamam zaten ya çok bunaltıcıı.
Murat Yayınlarının kitaplarını almıştım. Niye almışsan sanki çalıştım :D
Onlarda özetler var ya oradan çalışayım diyorum.
Başka türlü ruhum daralır benim. Özeti özetleyip çalışırım bakalım ne çıkıcak :D

Kızlar dün eşofman takımını ayırrttım bohça için ikimizinki de aynı:KK73:budur takım ,aradım ayırtım mı diye görmemişti çnkü ikimizinkide aynı olcak dimi diyor aşkım ya:KK45:
Güle güle giyin İnşallah canımm. Çok güzeller :)

Haha oh olsuın çok iyi yapmışsın :KK70:
Halkla ilişkiler canım. 2 senelik okulu 5 senede bitiricem bu gidişle ya.
Onların kitaplarından çalışamam zaten ya çok bunaltıcıı.
Murat Yayınlarının kitaplarını almıştım. Niye almışsan sanki çalıştım :KK70:
Onlarda özetler var ya oradan çalışayım diyorum.
Başka türlü ruhum daralır benim. Özeti özetleyip çalışırım bakalım ne çıkıcak :KK70:
Aynı bölümdeymişiz :D son sınıf mı senin karışık mı :D

Orya Orya naberrrr :) konuşamaz olduk

Evet canıım :) yoğunumda zar zor giriyorum bu aralar bide pc yavaşladı :) format atmayı becerebilsem atıcamda pc de ingilizce :) zor olur ... Ben iyiyim çok şükür sen nasılsın canım benim

bana bi akıl verin kafam karıstı şimdi adam kuyumcu alyans falan biz alacağız ama tereceyi tere satmak gibi saat desem en uygun saatleri o alıyor zaten toptancılar herşey elinin altında değişik ne yapabilirim ben

Back
X