- 25 Şubat 2015
- 2.465
- 1.268
- 248
- 34
evet ankarada kar var:)Kar mı yağıyo halaAy inşallah canım inşallahh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ankarada kar var:)Kar mı yağıyo halaAy inşallah canım inşallahh
çok şanslısınkesinlikle bana sevgiliyken cok güzel bi yüzük almıstı binanın önünde banklar vardı sağlı sollu bigün hastayım yatıyorum buda şehir dısında aksam bes gibi tel geldi dısarı cık sol bankın altına bak gittim baktım bi kutu yüzük içine de güzel bir not meğerse uzaktan beni izlermiş sitenin içinde nasıl mutlu olmustum sctiği yüzükte cok güzeldi
süper benim düğüne yetiş lütfen:)kızlarr buarada size bi süprizim var
sonbaharda düğün ve doğum hikaye ve fotoğraf üzerine şirket açıyoruzhatta şuan şirketimize isim arıyoruz aklınıza gelirse söyleyin
![]()
süper benim düğüne yetiş lütfen:)
tesekkürler bebeğim daha güzel süprizler senin olsunçok şanslısın![]()
aynen yetiş ben ciddiyim yani:)hem ankaradasın dimi yetişirim gibi sankii
![]()
kızlarr buarada size bi süprizim var
sonbaharda düğün ve doğum hikaye ve fotoğraf üzerine şirket açıyoruzhatta şuan şirketimize isim arıyoruz aklınıza gelirse söyleyin
![]()
evet kuzum şimdi durdu sayılır ama sabah baya yağıyordu yani hiç güzel değil hava![]()
evet ankarada kar var:)
tesekkürler bebeğim daha güzel süprizler senin olsun
düğün ne zaman kuzumaynen yetiş ben ciddiyim yani:)
teşekkür ederim tatlımmAyyy çok sevindim hayırlısı olsun inşallah isim düşünücem :) :)
İnşallah düzelir canıım ya
Maşallahh şaşırdım :)
valla hava bi garip bi kar bi günş tuhafAyyy çok sevindim hayırlısı olsun inşallah isim düşünücem :) :)
İnşallah düzelir canıım ya
Maşallahh şaşırdım :)
ya bu sene kıs yada 2016 yaz canımdüğün ne zaman kuzum
Ayy hayırlı olsun canıım,çok sevindim adınaa :)...ızlarr buarada size bi süprizim var
![]()
Teşekkürler canım :) :)Öğrenci akbili benim de vazgeçilmezim yaa. Onsuz ne yaparııım
Ooh hayırlı olsun canımmm :)
Çaycını da güle güle kullaan
ay bende de buaraar bu konu var oyüzden senin adına çok sveindim bende bakıcam hemen otele. öaycıya gelice bende ondan aldım. arkadşaımda kullanıyor. Arzumdan annem çok hoşllanmıyor ne aldıysa hemnecicik bozuldu ama arkadaşım bu üründen çok memnun diye aldım. bence güzel tercihakşamdan ayarlıcam sabah kalktığımda çay hazır olcak tüm hayalim o
çayı seviyoruz biz
tatlım bence parayı vermek için ısrar edebilirsin. illaki almıyorsada bence kendi bohçan için alınacakların birkısmını kendin al. mesela ben öyle yapmıştım kuyumcuda paraları o vermişti. bende çıkartıp ona vermedim parayı gittim bohçamdaki makyaj malzemelerini kendim aldım. yani çok onu sen aldın bunu ben aldım lafı etmedik aramızda.
kızlarr buarada size bi süprizim var
![]()
evet kuzum şimdi durdu sayılır ama sabah baya yağıyordu yani hiç güzel değil hava![]()
bana kalsa öyle yoksa bu yz istiyorlar ama cok erken bide gecen yaz kızkardesim evlendiTeşekkürler canım :) :)
Bende daha önce bakmıştım bayağı beğendik nişanlımla o da almış sonrada bana yazdı sabahları çay - kahvaltıı ohh die
bizde aynı hayali kuruyoruz ayarlayacam kalkacam ki çay olmuş ay miss
Ay canım hayırlı olsun şimdidennn doğum da artık inşallah
Kış bitsin yaz gelsin evlenelim :)
bana kalsa öyle yoksa bu yz istiyorlar ama cok erken bide gecen yaz kızkardesim evlendi
güzel canım güle güle kullansın:)Kızlar nişanlıma doğum günü için bu cüzdanı aldım eskimişti cüzdanı zaten aklıma geldi nasıl sizce :)
aynen ama ben birdahaki yaz nişanlım ve ailesi bu yaz aslında bi engelde yok ne biliyim ailesini tanımak istiyorum daha nasip olmadı tanısmak ben istemedim sevgiliyken herseyin bi usulu var dedim onlarda geliyorlar işte:)Sen ne zaman istiyorsun asıl önemli olan o canım sizin istekleriniz bence :)
yetişirim kuzu kesinya bu sene kıs yada 2016 yaz canım
yok bebeğimm. aşkı mutlulugu anlatan biseyler istiyormmAyy hayırlı olsun canıım,çok sevindim adınaa :)...
Seçenekler varsa oylayalım![]()
inşallah kuzummTeşekkürler canım :) :)
Bende daha önce bakmıştım bayağı beğendik nişanlımla o da almış sonrada bana yazdı sabahları çay - kahvaltıı ohh die
bizde aynı hayali kuruyoruz ayarlayacam kalkacam ki çay olmuş ay miss
Ay canım hayırlı olsun şimdidennn doğum da artık inşallah
Kış bitsin yaz gelsin evlenelim :)
ben begendm canımmKızlar nişanlıma doğum günü için bu cüzdanı aldım eskimişti cüzdanı zaten aklıma geldi nasıl sizce :)
Çok sevindimmm hayırlı olsun kuzum :)kızlarr buarada size bi süprizim var
![]()