Ayy şimdi dank etti ya ne olduğu hahakızlar yine duramadım bunu aldım.:)

Aramın olmadığı birşey olunca safa bağladım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy şimdi dank etti ya ne olduğu hahakızlar yine duramadım bunu aldım.:)
bana hala dank edemedi:)Ayy şimdi dank etti ya ne olduğu haha
Aramın olmadığı birşey olunca safa bağladım![]()
Ayy bi ben anlamadım galiba bunun ne olduğunuuu![]()
güle güle kullan canımwaffle makinesi canım.bende yeni öğrendim.![]()
Haha waffle makinesi kuzuubana hala dank edemedi:)
Valla yine de anlamazdım da nette görmüştüm diye hatırladım.waffle makinesi canım.bende yeni öğrendim.![]()
Canım sen hangi firmadasın merak ettim ya,
aşırı para insanı bozuyor demekki
Çok tatlı ya Güle Güle kullannn :)
Ayy şimdi dank etti ya ne olduğu haha
Aramın olmadığı birşey olunca safa bağladım![]()
güle güle kullan canım
Haha waffle makinesi kuzuu
Valla yine de anlamazdım da nette görmüştüm diye hatırladım.
Yoksa tüm açılardan baktım banamısın demedi yanii
Güle güle kullan canımm :)
Bende öyle düşündüm acaba be oluştursam daha mı uygun olur dedimcanım bu para bence bu takıma fazla çok benzeri A 101 e gelen parçalardan oluşturulabilrdi daha uyguna
Rengine vuruldum zaten:)) bakalım kociş beni bu hafta vana götürürse ordan da bakabilirim:)Zaten ne dönüyosa bu sözde Kurumsal şirketlerde dönüyo ya.
Bende bi öncesinde kurumsal bi şirketteydim ama ne hak ne hukuk yani. Cumartesiler ayda 1- 2 çalışılır mesai verilmez.
Afedersin ama wc ye gidecek, kalkıpda 2 yudum su alacak kadar zamanım yok. Onu geç yemek bile boğazımda kalacak gibi hızlı yemek zorundayım. Dakika sayanlar da cabası.
Sonunda çıktım kurtuldum. Şuan küçük bi ofisteyim. Ama öyle rahatım ki. Şikayet yok, güleryüzlüler. haftasonu yok. 17:30 demeden çıkıyorum. Kar tatilinde de 3 gün toplasan 3 saat çalıştım . O da evime 10 dk mesafede oturmama rağmen gönderdiler yani.
İnşallah gönlüne göre bi yer bulursun sen de. İnan çıkınca anladım asıl ne çektiğimi..
CAnımm baktım. Eğer beğendiysen fiyat gayet makul. Rengi de çok şirinmiiiş :)
:) Biraz daha bak bakalım canım.Rengine vuruldum zaten:)) bakalım kociş beni bu hafta vana götürürse ordan da bakabilirim:)
Canım zaten acelem yok yaza bakar gezerim bakarım:):) Biraz daha bak bakalım canım.
Yani fiyat makul ama heryerde bulunabielcek bi model tabi. Biarz egzersin belki başka bişiler beğenirsin
bence daha uygun oluyor hatta canım karacanın bie öyle tektek oluşturulabilr parçaları var bence biz avmdeki mağazalarına uğrayınBende öyle düşündüm acaba be oluştursam daha mı uygun olur dedim
Zaten ne dönüyosa bu sözde Kurumsal şirketlerde dönüyo ya.
Bende bi öncesinde kurumsal bi şirketteydim ama ne hak ne hukuk yani. Cumartesiler ayda 1- 2 çalışılır mesai verilmez.
Afedersin ama wc ye gidecek, kalkıpda 2 yudum su alacak kadar zamanım yok. Onu geç yemek bile boğazımda kalacak gibi hızlı yemek zorundayım. Dakika sayanlar da cabası.
Sonunda çıktım kurtuldum. Şuan küçük bi ofisteyim. Ama öyle rahatım ki. Şikayet yok, güleryüzlüler. haftasonu yok. 17:30 demeden çıkıyorum. Kar tatilinde de 3 gün toplasan 3 saat çalıştım . O da evime 10 dk mesafede oturmama rağmen gönderdiler yani.
İnşallah gönlüne göre bi yer bulursun sen de. İnan çıkınca anladım asıl ne çektiğimi..
CAnımm baktım. Eğer beğendiysen fiyat gayet makul. Rengi de çok şirinmiiiş :)
hakkındırbende artık öyle yapıyorum
gıcık bunların hepsi böyle o nedemek ya sn söyleselerdi kullanmayacaktın belki ona göre plan yaptın
bu haksızlık kabul etmeyin yani bunu yapamazlar ya sen ona göre ayarladın işini gücünü söyleselerdi gelirdin karda kısta
geröekten çok kötü bişey belki sen otelini tatilin ona göre ayarladın pesZaten onlarda farkında haksızlık olduğunun ama kendilerine göre haklı sebepleri var (!)..En üsttekiler kabul ettiriyor maalesef..
Kızlar nişanlıma doğum günü için bu cüzdanı aldım eskimişti cüzdanı zaten aklıma geldi nasıl sizce :)
canım kalitesi nasl acaba bende bohça için düşünüyrumda
bende fossıl düşündüm aslında ama kalitesini bilemedim
geröekten çok kötü bişey belki sen otelini tatilin ona göre ayarladın pes