2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar merhabalar buralardaym ama yazmak istemiyorum, Düşünceler içinde boğuluyorum :KK43:

siz böyle yaptıkça ben ne yapacam diye strese giriyorum yahuu...
istanbula geldiğimde istanbulda olanların yakasına yapışacam ben 1-2 ayda o kadar şeyi nasıl halledecem :KK43:

tatlım yardımcı oluruz sana merak etme

selam kızlar:) ben geldim kaç gündür hastalıkla uğraşıyorum bugünde regl oldum ve fazlasıyla ağrım var:( siz nasılsınız:)

Sağol canım benim:)Ya öksürüp duruyodum düğünden beri. bu haftada da ağırlaştı:KK43: iyileşemiyorum bi türlü:KK43:( tam iyileşcem çocuklardan geri kapıyorum hastalığı:KK43:

tşk ederim canım:)
vücut yorgun düşmüştür anca toparlar. dikkat etmelisin.

Kızlar merhabalar buralardaym ama yazmak istemiyorum, Düşünceler içinde boğuluyorum :KK43:

siz böyle yaptıkça ben ne yapacam diye strese giriyorum yahuu...
istanbula geldiğimde istanbulda olanların yakasına yapışacam ben 1-2 ayda o kadar şeyi nasıl halledecem :KK43:
Ohoo biz varız burdaaa , hallederiz sen merak etmeee :)

Hımm anladım canım :) Benimki izlemişte beğenmemişti kitabı daha güzel demişti :) Ben bilmiyorum okumadım ama fragmanı güzeldi,bazen oluyo ama öyle filmi değilde kitabı daha güzel oluyo. Neyse sen izle hadi iyi seyirler :KK66: :KK66:
evet canım sözlün haklı. kitap daha iyiydii :)
selam kızlar:) ben geldim kaç gündür hastalıkla uğraşıyorum bugünde regl oldum ve fazlasıyla ağrım var:KK43: siz nasılsınız:)
kuzu naber

Ohoo biz varız burdaaa , hallederiz sen merak etmeee :)

Canım benim ya çok saolun gerçkten varlığınız bile yetiyor iyi ki varsınız :)
Patronum sağolsun izin vermedi nikah işlemleri için pazartesi gidemeyecem maalesef :(
ama nişanlım dün randevuyu aldı sadece belgeleri vermek kaldı, hiç deilse yer kalmayacak diye üzülmeyecemm

Canım benim ya çok saolun gerçkten varlığınız bile yetiyor iyi ki varsınız :)
Patronum sağolsun izin vermedi nikah işlemleri için pazartesi gidemeyecem maalesef :KK43:
ama nişanlım dün randevuyu aldı sadece belgeleri vermek kaldı, hiç deilse yer kalmayacak diye üzülmeyecemm
ay o randevu işi çok iyimiş. bize vermemişlerdi ben çok telaş yapmıştım. Çok iyi :)

bizimki geç mi olmuş ya siz neden öyle erken aldınız :KK70:
düğün 19-23 arası nikah sonrası takı töreni olacak.20:00 ye alırsak o takıyla beraber 21e uzar dedim geriye 2 saat kalıyor erken olsun dedim ama bilemedim çokmu erken oldu :KK70: benimki erken seninkide galiba geç olmuş biraz ahahaa ortası yokmu bunun ya :KK70:

düğün 19-23 arası nikah sonrası takı töreni olacak.20:00 ye alırsak o takıyla beraber 21e uzar dedim geriye 2 saat kalıyor erken olsun dedim ama bilemedim çokmu erken oldu :KK70: benimki erken seninkide galiba geç olmuş biraz ahahaa ortası yokmu bunun ya :KK70:

evet ya benim nişanlım gidip sorduğunda o saati vermişler :D
ortasını bulmak lazımmış hahah :) neyse hayırlısı olsun kuzum ya napalımm

Back
X