- 21 Ocak 2015
- 920
- 428
- 73
ayy canım bende gazella nın geniş ütü masalarınından alcam :)) bunlarda çok güzel ama çok yer kaplar ya canım:)))AYy bu ütü masalarından istiyırum bende:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy canım bende gazella nın geniş ütü masalarınından alcam :)) bunlarda çok güzel ama çok yer kaplar ya canım:)))AYy bu ütü masalarından istiyırum bende:)
Kızlar merhabalar buralardaym ama yazmak istemiyorum, Düşünceler içinde boğuluyorum
siz böyle yaptıkça ben ne yapacam diye strese giriyorum yahuu...
istanbula geldiğimde istanbulda olanların yakasına yapışacam ben 1-2 ayda o kadar şeyi nasıl halledecem![]()
geçmiş olsun canım neyin vardıselam kızlar:) ben geldim kaç gündür hastalıkla uğraşıyorum bugünde regl oldum ve fazlasıyla ağrım varsiz nasılsınız:)
tatlım yardımcı oluruz sana merak etme
selam kızlar:) ben geldim kaç gündür hastalıkla uğraşıyorum bugünde regl oldum ve fazlasıyla ağrım varsiz nasılsınız:)
Sağol canım benim:)Ya öksürüp duruyodum düğünden beri. bu haftada da ağırlaştıgeçmiş olsun canım neyin vardı
tşk ederim canım:)Ayy saol canım ya
Canım ya geçmiş olsuuunn *.*
vücut yorgun düşmüştür anca toparlar. dikkat etmelisin.Sağol canım benim:)Ya öksürüp duruyodum düğünden beri. bu haftada da ağırlaştıiyileşemiyorum bi türlü
( tam iyileşcem çocuklardan geri kapıyorum hastalığı
tşk ederim canım:)
Ohoo biz varız burdaaa , hallederiz sen merak etmeee :)Kızlar merhabalar buralardaym ama yazmak istemiyorum, Düşünceler içinde boğuluyorum
siz böyle yaptıkça ben ne yapacam diye strese giriyorum yahuu...
istanbula geldiğimde istanbulda olanların yakasına yapışacam ben 1-2 ayda o kadar şeyi nasıl halledecem![]()
evet ya dikkat ediyorum ama yine de toplayamadım kendimivücut yorgun düşmüştür anca toparlar. dikkat etmelisin.
evet canım sözlün haklı. kitap daha iyiydii :)Hımm anladım canım :) Benimki izlemişte beğenmemişti kitabı daha güzel demişti :) Ben bilmiyorum okumadım ama fragmanı güzeldi,bazen oluyo ama öyle filmi değilde kitabı daha güzel oluyo. Neyse sen izle hadi iyi seyirler![]()
![]()
kuzu naberselam kızlar:) ben geldim kaç gündür hastalıkla uğraşıyorum bugünde regl oldum ve fazlasıyla ağrım varsiz nasılsınız:)
Ohoo biz varız burdaaa , hallederiz sen merak etmeee :)
ay o randevu işi çok iyimiş. bize vermemişlerdi ben çok telaş yapmıştım. Çok iyi :)Canım benim ya çok saolun gerçkten varlığınız bile yetiyor iyi ki varsınız :)
Patronum sağolsun izin vermedi nikah işlemleri için pazartesi gidemeyecem maalesef
ama nişanlım dün randevuyu aldı sadece belgeleri vermek kaldı, hiç deilse yer kalmayacak diye üzülmeyecemm
evet ya bende çok mutlu oldum 18 ağustos saat 9-9.30 arasını bize vermişler evrakları getirirsiniz demiş :)ay o randevu işi çok iyimiş. bize vermemişlerdi ben çok telaş yapmıştım. Çok iyi :)
ay o randevu işi çok iyimiş. bize vermemişlerdi ben çok telaş yapmıştım. Çok iyi :)
bize 19:30 aldık ama evdekiler ben,m aklımı karıştrıdılar 20:00 neden almadın 19:30 erken dieevet ya bende çok mutlu oldum 18 ağustos saat 9-9.30 arasını bize vermişler evrakları getirirsiniz demiş :)
telşa yapma bende balayını ayarlamadım eşit sayılırızBiz nikah başvurusu bile yapmadık yahuuu![]()
bizimki geç mi olmuş ya siz neden öyle erken aldınızbize 19:30 aldık ama evdekiler ben,m aklımı karıştrıdılar 20:00 neden almadın 19:30 erken die
telşa yapma bende balayını ayarlamadım eşit sayılırız![]()
düğün 19-23 arası nikah sonrası takı töreni olacak.20:00 ye alırsak o takıyla beraber 21e uzar dedim geriye 2 saat kalıyor erken olsun dedim ama bilemedim çokmu erken oldubizimki geç mi olmuş ya siz neden öyle erken aldınız![]()
düğün 19-23 arası nikah sonrası takı töreni olacak.20:00 ye alırsak o takıyla beraber 21e uzar dedim geriye 2 saat kalıyor erken olsun dedim ama bilemedim çokmu erken oldubenimki erken seninkide galiba geç olmuş biraz ahahaa ortası yokmu bunun ya
![]()
değiştirip 20:00 mi yaptırsam acabaevet ya benim nişanlım gidip sorduğunda o saati vermişler
ortasını bulmak lazımmış hahah :) neyse hayırlısı olsun kuzum ya napalımm
bende bilemedim ya nişanlıma desem de o da mı gidip değiştirse :) biri bize yardım etsin ikimizin ortası olmalı :)değiştirip 20:00 mi yaptırsam acabaay bilemedim
![]()