2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ver kuzum ilac olsun yuzumuz gülsün
Vereyim o zaman. Çok büyük bişey değil ama. Bizim düğün çook ötelere ertelenecek gibiydi, nişanlım yurt dışına gidecekti. Dolar fırlayınca yalan oldu gibi. Gerçi azıcık bencillik benimki ama valla benim suçum yok ben gitme demedim. Hem sonradan da gidebilir yani sorun etmem. Sonuç olarak düğün öne alınabilir. Tabi henüz benimki pek niyetli değil gibi. Tutturdu evlenelim diye başlarda, ben ailemi ikna ettim, şimdi de nişanlılık çok hoşuma gitti benim diye benimle kafa buluyor vallahi :D

Selam:KK76:

burda bi kac kiside bi sorun var soylemem ne derece dogru ve haddime olur bilmiyorum ama soylicem. Bana kirilmasin kimse.

ne zaman okusam hep nisanlilar sevgililer bi hakaret bi saygisizlik yapmis oluyor. biz kadin olarak kendimize deger vermezsek kimse bize deger vermez. Daha nisanlilik doneminde kotu sozler giriyorsa sonrasi nasil olucak. Ki iliskilerde en onemli unsurun saygi oldugunu hepimiz biliyoruz. Benim aklim almiyor. Allah korusun simdi nisanlim bana hakaret kufur edecek veya benim yanimda kotu konusacak ve ben onunla evlenicem yani, boyle bisey yok. Kimse vazgecilmez degildir. insanlarin sinir aninda agzindan cikan sozlerin %90'i daha once dusunulmus ve sinirle de disari cikmis seylerdir. Belki cok acimasiz seyler soyledim bilmiyorum ama ben uyarmak istedim. saglikli iliski boyle bisey degil cunku. Kimseyi kirmamisimdir umarim. Zaten sahis olarak kimseye soylemiyorum, ne zaman gelsem topikte ayni seyleri gordugumden soyledim.
haklısın ben bu yüzden ilk kez yasandığında bitsin diyorum fevrilik diyor herkes alakası yok 2 senedir ilk kez oldu ama hala sinyallerini veriyor dediğin gibi kimse vazgecilmez değil ben ne etrafımdan ne cevremden tek kötü söz duymadım saygın biriryim baskasının da kim olursa olsun söylemeye hakkı yok bir kez müsade edersem hep etmiş olurum nasılsa affediyor diye Allah korusun insanlar sevdiklerini kaybedior bi şekilde ölüm bile unutuluyor güçlü olmam gerek aileme detaylı anlatmadım elbet anlayacaklardır hayırlısı olsun

Katılıyorum hep mi biz cabalayalim hep mi biz kirilalim ya benim bi arkdsm vardi nisanlisi slaak dmeeye korkardi ya ben bunu basaramadim :KK43:(

Ben hiç kullanmadım o tarz kelimeler, nişanlımda hiç öyle şeyler söylemedi..Şimdi okuyunca çok tuhaf geliyor bana.. o yüzden ne diyeceğimi bilemiyorum..Yaşı kaç nişanlının ?

Vereyim o zaman. Çok büyük bişey değil ama. Bizim düğün çook ötelere ertelenecek gibiydi, nişanlım yurt dışına gidecekti. Dolar fırlayınca yalan oldu gibi. Gerçi azıcık bencillik benimki ama valla benim suçum yok ben gitme demedim. Hem sonradan da gidebilir yani sorun etmem. Sonuç olarak düğün öne alınabilir. Tabi henüz benimki pek niyetli değil gibi. Tutturdu evlenelim diye başlarda, ben ailemi ikna ettim, şimdi de nişanlılık çok hoşuma gitti benim diye benimle kafa buluyor vallahi :KK70:
oh ne güzel tabi nişanlında hayallerini gerceklestirsin tabi ama sana böyle söylemesi bile cok hos

Vereyim o zaman. Çok büyük bişey değil ama. Bizim düğün çook ötelere ertelenecek gibiydi, nişanlım yurt dışına gidecekti. Dolar fırlayınca yalan oldu gibi. Gerçi azıcık bencillik benimki ama valla benim suçum yok ben gitme demedim. Hem sonradan da gidebilir yani sorun etmem. Sonuç olarak düğün öne alınabilir. Tabi henüz benimki pek niyetli değil gibi. Tutturdu evlenelim diye başlarda, ben ailemi ikna ettim, şimdi de nişanlılık çok hoşuma gitti benim diye benimle kafa buluyor vallahi :KK70:
Allah gönlüne göre vermiş sen bişi demeden bak dolay tavan yurt dışı hayal=)

Cok sevndm.erken olmasi iyi kuzu uzayincs cok zor oluo ;)

Seni sormadım mı ben vallahi sordum zannettimm :KK14: Dün en son kargo ile gönderecektin sonra ardığını okudum, pişman olmamış mı beyefendi?
yok sormussun ben halime diyorum bügün alır kargoyu zaten geçmiş olsun bitti güçlü olmam gerek pişman olmustu ama vazgecmiş

Katılıyorum hep mi biz cabalayalim hep mi biz kirilalim ya benim bi arkdsm vardi nisanlisi slaak dmeeye korkardi ya ben bunu basaramadim :KK43:(
ben ilk kez duydum sonda olacak hersey tamam ama saygının olmadığı yerde sevgi barınmaz önce kendime saygım var sevgide bi yere kadar napalım Allah yardımcımız olsun

Gayet olgun yaşta aslında..aynı yaştayız, benim nişanlımla aramda 4 yaş var..acaba onunda etkisi oluyor mu?
Annem hep ayn yaşta olan çiftler çok sorun yaşıyor der..tabiii annemin analizi bu..
onunla alkası olduğunu sanmıyorum bizimde aramızda yas farkı var o kişinin kendiyle alakalı bence

Gayet olgun yaşta aslında..aynı yaştayız, benim nişanlımla aramda 4 yaş var..acaba onunda etkisi oluyor mu?
Annem hep ayn yaşta olan çiftler çok sorun yaşıyor der..tabiii annemin analizi bu..
Yaştan ziyede birazda balşta bu işler galiba canım. Biz aynı yaştayız bu tarz bişey yaşamadık. Onun dışında benim nişanlım gerçeken kendikimde dahil olmak üzere gördüğüm tüm anne-babalardan çok daha fazla sorumluluk alabilen , sorumluluk sahibi biri. Kendi şahsım için konuşuyorum bir örneğini daha görmedim. Ne fedakarlık, ne sorumluluk bilinci açısından.
Yaşta lazım başta yanii :)

Bende 25 grcem az kaldı olbr kuzu erkekler sonradan olgunlasiyo sanki

İnsan kırmamak için susuyor, ya da etki altında bırakmamak için..ama çok doğru şeyler yazmışsın canım..Saygı her şeyin başında gelir..Bilmiyorum ben yaşasam ne tepki verirdim ama..bunu da araya sıkıştırayımm :) Aldıkların çok güzel, güle güle kullan canımm:nazar:

Ben kimse mutsuz olsun istemem ama bazi seyleri gormezden gelerek de mutlu olunmaz. Yarin bir gun evlenince daha da kotulesir diye uyarmak istedim.

Sagol canim insallah agiz tadiyla kullaniriz ceyizlerimizi:nazar:

haklısın ben bu yüzden ilk kez yasandığında bitsin diyorum fevrilik diyor herkes alakası yok 2 senedir ilk kez oldu ama hala sinyallerini veriyor dediğin gibi kimse vazgecilmez değil ben ne etrafımdan ne cevremden tek kötü söz duymadım saygın biriryim baskasının da kim olursa olsun söylemeye hakkı yok bir kez müsade edersem hep etmiş olurum nasılsa affediyor diye Allah korusun insanlar sevdiklerini kaybedior bi şekilde ölüm bile unutuluyor güçlü olmam gerek aileme detaylı anlatmadım elbet anlayacaklardır hayırlısı olsun

Taviz tavizi doguruyor canim. Yinede seni etkilemek istemem. Kurtarilacak bi iliskiyse buna inamiyorsan duzeltmeye calis. Hakkinda en hayirlisi olsun.

Yardimci olan tum.arkdslarmdan ALLAH razı olsun canlar dua edin olurmu :KK43:

canım ara ara okudum mesajlarını çok üzüldüm.ailesinden neden istemiyo madem bu kadar sıkışık durumda.en azından ailesi borç olarak versin biraz para da düğünden sonra ödiyceğinizi söyleyin.onu da anlıyorum aslında çok stres olmuş sana patlamış.küfür de etti mi orasını anlayamadım canım ama saygısızlık yapmaya ne olursa olsun hakkı yok.

Sabahlara kadar çalışıyor hic uyumadan yinese parasini vermiyor lar :(

canım ara ara okudum mesajlarını çok üzüldüm.ailesinden neden istemiyo madem bu kadar sıkışık durumda.en azından ailesi borç olarak versin biraz para da düğünden sonra ödiyceğinizi söyleyin.onu da anlıyorum aslında çok stres olmuş sana patlamış.küfür de etti mi orasını anlayamadım canım ama saygısızlık yapmaya ne olursa olsun hakkı yok.

Kufur etmedi kuzum ama nefret ediorum dedi :( ailesinin umrunda deil

Back
X