- 25 Şubat 2015
- 2.465
- 1.268
- 248
- 34
dikkat et kuzu uykuna falan daSağol canım, beterin beteri var deyip avutuyorum kendimi artık![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dikkat et kuzu uykuna falan daSağol canım, beterin beteri var deyip avutuyorum kendimi artık![]()
Arar mutlaka, neler düşünüyodur kimbilir. Aklı başına gelir belki dank eder deee.aksam arar belki diyorum sabah aradı kavga ettik ardından on birde aradı acmadım daha da aramadı
Ahh sen benim kader ortağımmısın yaniii..maalesef 7 yıldır benimle![]()
dikkat et kuzu uykuna falan da
İnşallah telafi eder ve bir daha tekrarlanmazcanım
işte istemeye geleceklerdi 5 nisanda ailerle konusuldu aslında bu haftaydı ben ertelemiştim
arar aksam galiba insaşşah zor biraz taş kafa geçmiş olsun ikinizede kızlarArar mutlaka, neler düşünüyodur kimbilir. Aklı başına gelir belki dank eder deee.
Ahh sen benim kader ortağımmısın yaniii..
Ben de de var senelerdir. Açken sen sen değilsindir kesin benim gibi
Çok fena bişey valla ama tabii vardır eblbet beterin beteriii![]()
Dana gibi uyuyorum, daha beter oluyorum![]()
Arar mutlaka, neler düşünüyodur kimbilir. Aklı başına gelir belki dank eder deee.
dana gibi uyumayacaksın düzenli yatıs kalkıs saatlerin olacak:)
İnşallah telafi eder ve bir daha tekrarlanmaz[/QUOcok karısığım inan bilmiyorum Allah yardım etsin ikimizede
o kadrda değilmiş yani:):)Akşam 11-12 arası yatıyorum genelde, sabah da 06:05 de kalkıyorum![]()
Canım sana da çok geçmiş olsunnArar mutlaka, neler düşünüyodur kimbilir. Aklı başına gelir belki dank eder deee.
CAnım teşekkür ederiiizrar aksam galiba insaşşah zor biraz taş kafa geçmiş olsun ikinizede kızlar
Offf inanmıyorumm çok fena olmuuuş.. Ben de açken deliriyorum resmen görsen.aman aman açlık mahveder beni, şöyle söyleyeyim geçen rmazan ayında oruç tutmaya çalışırken mide kanması geçirdim..Çünkü migrenim tutmuştu iftar ve sahur arasında 3 adet m...diye başlayan ağrı kesici içtim..sonuç acil, mide kanamsı ve mide yıkaması, endoskopi![]()
Teşekkür ederim canımm. Aman 1 haftadır sesi yok. Çağırmayayım da uzak olsun :)Canım sana da çok geçmiş olsunn
Canim ben henuz yapmadim cunku bizim belediyemiz 3,5 ay once veeiyo en erken.Kizlar konu degistirelim mi, nikah islemlerini yapan var mi nasil oluyor ne lazim. Ben 18ekime karar verdim, 18nisanda mi gitmem lazim 6ay kala olmasi icin??![]()
Canim ben henuz yapmadim cunku bizim belediyemiz 3,5 ay once veeiyo en erken.
Yani belediyeye gore degisiyo arayip sormalisin kendi belediyenize
Canim dun basvurduk biz evrak gecerliligi 6 ay tami tamina olmasi gerekmiyo.Kizlar konu degistirelim mi, nikah islemlerini yapan var mi nasil oluyor ne lazim. Ben 18ekime karar verdim, 18nisanda mi gitmem lazim 6ay kala olmasi icin??![]()
iyi akşamlar kızlar.bi saattir ekmek kızartma makinesi almaya uğraşıyorum.n11 den aldım.hediye çeki de var gayet uyguna geliceek ama bi türlü ödemeyi yapamıyorum.3d güvenlik sistemi diye bişey çıkıyo.güvenlik kodunu soruyo.ne olduğunu çözemedim ama bankanın sitesinden giriş yapmaya çalışıyorum onada giremiyorum.yanlış bilgi girdiniz diyo.halbuki doğru.ek kart olduğu için mi giremiyorum acaba.
Canim 3d guvenlik kodu cep telefonuna gelecek. Kredi kartina tanimli numaraya yada senin o sorada iletisim olarak verdigin numaraya. O kodu girince onaylanacak siparisin.