- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Maşallahh güle güle kullanın canım :)Kızlar kızlar biz eşyaları aldık çok şükür, darısı size olsun inşallahhh
Eki Görüntüle 1456396 Eki Görüntüle 1456397 Eki Görüntüle 1456398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallahh güle güle kullanın canım :)Kızlar kızlar biz eşyaları aldık çok şükür, darısı size olsun inşallahhh
Maşallah canım :) ne güzelKuzum benim teşekkür ederim.
Hakikaten öyle oldu. Mum ışığı nelere kadirmiş diyorum
Cuma cumartesiye kadar zaten birlikteydik. Dün ablası eniştesiyle kahvaltıdaydık akşama kadar dolandık. Akşam eve dönerken bana diyoki ben şimdi seni özlicem, şuan ilk günlerimize dönmüş gibiyim.. Bakarken içim titriyo falan. :)
Bi de Yarın seni yemeğe götürebilirmiyim iş çıkışı dedi
E peki madem dedim ne diyeyim.![]()
![]()
Haha valla ne doğru dedin he.çok şirinya aslında ikinizide dinlediğimde farkındamısınız sizi mutlu edecek onları uğraştıracak çok abartı bi şey yok ama biz kızlar ufacık birşeyden bile mutlu olmayı biliyoruz. sadece ufacık olsa odun olmayı bıraksalar hiç bir sorunumuz kalmıcak
![]()
evet yaHaha valla ne doğru dedin he.
Kolay şeyler aslında cidden ama çok çok mutlu olmak için yeter de artar bence, hatta bizcee.
Bu kadar kolayken nasıl oluyo da aksini yapabiliyolar bilemedim şuan
Dur azcık isyan etmiyim ben bana nolduysa![]()
Kızlaar kızlaaar. Cuma akşamından cumartesi akşamına kadar yanyanaydık.
Daha önce söylemiştim turizmci bir arkadaşım var ve geceliği resmen iki kişi 1500 Tl den fazla olan bir otelde çalışıyor kendisi.
Sağolsun bize baya yardımcı oldu da kendimize bir gün ayıralım dedik. Uzun zamandor tasarruf yapmaktan sıkılmıştıkAynı yerlerdeyd,k genelde hep.
O yüzden çok iyi geldi. İş çıkışı gittik işte. Odaya girdik. Arkadaşım ayarlatmış herşeyi. Meyve sepetleri. Kırmızı şarap. Kadehler falan.
Gittiğimizde akşam olmuştu zaten önce çıkıp güzel bi yemek yedik. Sonra geçtik otele. Ben önceden çantama minik mumlardan koymuştum 50 tane falan. O balkondayken şarabın olduğu masaayı ve diğer eyrleri onlarla süsledim. Işıklarıda kapadım mumlar kendini belli etsin diyeİçeri girince gördü sarıldı bana falan . Nasıl da düşündün sen bunu diyo :)
Neyse sonra saat 10 dan gece 3 e kadar sohbet mum ışığında. Ama o kadar güzeldi kii. Resmen 7 sene boyunca hiç konuşmadığımız kadar uzun uzun konuştuk . Hala bilmek istediğimiz şeyler varmış birbirimizle ilgili mesela. Herşeyden, evimizden, çocuk planlarımızdan vs konuştuk.
Sonra uyuduk ama ben resmen uyuyamadım onu izlemekten :). Sabah olucak diye korkudan uyku tutmadı
Habire saate bakıyorum. Deli gibi bi de uyurken fotoğrafını çektim sabah gösterdim falan. Gerçi geçen sene Bpdruma gittik beraber ama baya zaman olmuştu tabi böyle birlikte tüm gün geçirmeyeli.
Sonra zaten sabah şahane bir kahvaltı yaptık oteldee. Sonra çıktık.
Ama devam ettik güne. Kahveyle falan.
Ay ne çok anlattım güya özetti buuu![]()
Kızlar kızlar biz eşyaları aldık çok şükür, darısı size olsun inşallahhh
ayyy ne güzel maşallah size:)
çok şirinya aslında ikinizide dinlediğimde farkındamısınız sizi mutlu edecek onları uğraştıracak çok abartı bi şey yok ama biz kızlar ufacık birşeyden bile mutlu olmayı biliyoruz. sadece ufacık olsa odun olmayı bıraksalar hiç bir sorunumuz kalmıcak
![]()
Canım teşekkür ederimm :)Maşallah canım :) ne güzel
Maşallah pek romantik pek güzel olmuş canım :)Kızlar çok teşekkürler , çok güzel bir gün geçirdim . Sevdiğim sabah bize geldi ailecek kahvaltı yaptık oturduk sohbet ettik yeğenimle oynadılar falan daha sonra kalktık bi cafeye gittik oturduk konuştuk nişanla ilgili daha sonra ben acıktım yemek yiyelim dedim o da aklımda bir yer var deyince tmm bakalım hadi götür beni dedim gide gele öğrendi her yeri![]()
ben acıktım acıktım diye diye bi baktım kız kulesinin önüne gelmişiz.Aslında romantik bir kızımdır ben :) ama dedim ki o an ; kuzu açlıktan ölücem şimdi burda manzara mı izlicez , ben bayılında sulara atarsın artık dedim
![]()
şuan nasıl gülüyorum kendime neyse o sırada bi tekne yanaştı ve biz kız kulesine girdik :) Sevdiceğim uzaktan konuşmuş yekiliyle ve bi masa ve menü oluşturmuş oturduk yemeğimizi yedik manzaranın tadını çıkardıkk daha sonra bi adet kırmızı gül ile kalktı yanıma geldi gülü bana verdi ve ardından bi buse kondurdu dudağıma
Çok kimse yoktu ama 2 3 masa doluydu herkes bize baktı utandım ama snra dedim ki bir daha bizi kim görücek :) Çok güzeldi yani herşey hala o masada oturuyo gibiyim çok mutluyum
![]()
Maşallah pek romantik pek güzel olmuş canım :)
Oh maşallah size deee :)ızlar çok teşekkürler , çok güzel bir gün geçirdim . Sevdiğim sabah bize geldi ailecek kahvaltı yaptık oturduk sohbet ettik yeğenimle oynadılar falan daha sonra kalktık bi cafeye gittik oturduk konuştuk nişanla ilgili daha sonra ben acıktım yemek yiyelim dedim o da aklımda bir yer var deyince tmm bakalım hadi götür beni dedim gide gele öğrendi her yeri![]()
ben acıktım acıktım diye diye bi baktım kız kulesinin önüne gelmişiz.Aslında romantik bir kızımdır ben :) ama dedim ki o an ; kuzu açlıktan ölücem şimdi burda manzara mı izlicez , ben bayılında sulara atarsın artık dedim
![]()
şuan nasıl gülüyorum kendime neyse o sırada bi tekne yanaştı ve biz kız kulesine girdik :) Sevdiceğim uzaktan konuşmuş yekiliyle ve bi masa ve menü oluşturmuş oturduk yemeğimizi yedik manzaranın tadını çıkardıkk daha sonra bi adet kırmızı gül ile kalktı yanıma geldi gülü bana verdi ve ardından bi buse kondurdu dudağıma
Çok kimse yoktu ama 2 3 masa doluydu herkes bize baktı utandım ama snra dedim ki bir daha bizi kim görücek :) Çok güzeldi yani herşey hala o masada oturuyo gibiyim çok mutluyum
![]()
İnşallah canımm hepimiz mutlu olalım hep böyle...Ne güzel hep böyle mutlu olun canım sizde güzel bir gün geçirmişsiniz :) :) :)
Haha tamam sonra büyü bozulur falan. Sustum tıpppevet yabugün bari siz saydırmayın
![]()
Oh maşallah size deee :)
Çok güzelmiiş, arada böyle şeyler şart. Çok iyi geliyo insana :)
Ne güzel hep böyle mutlu olun canım sizde güzel bir gün geçirmişsiniz :) :) :)
Güle güle kullan canıımmmmçok güzeller hepsi bayıldııımm :)
Ben öyleyim bilmiyorum aslında hiçbirine gerek yok bunların yani sokakta simit bile yesem onunla razıyım , sağolsun düşünmüş böyle bir şey hazırlamış ikimize çok seviyorum :) :)
teşekkür ederim yavru kuş , en güzelleri senin olsun![]()
evlendin unuttun biziselam kızlar :) bi selam vereyim dedim :) napıyosunuz nasıl gidiyo :)
hayııııııır unutmadııımmm :) sadece o kadar yoğun yaşıyorum ki bu aralar giremiyorumevlendin unuttun bizi![]()
kızlar cococumda bu hafta masa örtüleri indirimdeymiş ama mübarek 80 tl nasıl indirim oluyorsa![]()
AYY okurken bile nasıl heyecanlandım seni düsünemiyorum ne kadar güzel bi süpriz oolmus canım benim Allah muhabbetinizi artırsınKızlar çok teşekkürler , çok güzel bir gün geçirdim . Sevdiğim sabah bize geldi ailecek kahvaltı yaptık oturduk sohbet ettik yeğenimle oynadılar falan daha sonra kalktık bi cafeye gittik oturduk konuştuk nişanla ilgili daha sonra ben acıktım yemek yiyelim dedim o da aklımda bir yer var deyince tmm bakalım hadi götür beni dedim gide gele öğrendi her yeri![]()
![]()
![]()