- 25 Şubat 2015
- 2.465
- 1.268
- 248
- 35
acımamak lazım sonra kök söktürüyorlardaha fazlalasını hak ediyorlarda işte biz acıyoruz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acımamak lazım sonra kök söktürüyorlardaha fazlalasını hak ediyorlarda işte biz acıyoruz![]()
Ayy bende görücem neler oluyorrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
yazık ya adama hem bensiz alma hem süpriz)):kızlar bende benimkine zorla teklif ettiriyorum :) hem diyorumki kendin gidip kafana göre tektaş seçme,benm beğenmem lazım.hemde diyorumki sürpriz bi teklif yapöyle deyince e ozmn sen yüzük aldıktan snra teklifi bekleyeceksin sürprizi nerde bunun diyor haklı olarak
ya ben ztn çok gösterişli bişe istemiyorum,bi yemek yerken çıkar yüzüğü et teklifini dedim artık
maksat teklif etmedi olmasın
![]()
Hahahah sen de her seferinde beğenmedim yapmadın say diye sil baştan yaptırmışsın ama adam da haklıbenimkinden bir tane daha var demkkibende teklif olmadan evlenmem imza atmam dedim durdum. her lafından biri benimle evlenirmisin oldu
ama boş boş
bende dedim bunu tekliften saymıyorum
en son pikniğe gitmiştik orda dizime yatmıştı çok güzel konuştu etti sonunda gene teklif etti ben gene olmaz bunu tekliften saymıyorum dedim
sonra bir kitap gibi bişi yazmış. işte ilk tanıştığımızdan beri şurda şöle olmuştu ve ben şöyle hissetmiştim falan die güzel etkileyiciydi sonundada işte ben ömrümü seninle geçirmek istiyorum falan diye güzel bir ccümle
onu bana mail atmıştı ben çok etkilendim ama sonrasında gene ccevap vermedim
oda dedi yeter artık ben üstüme düşeni yaptım falan dedi
dedim ben cevap vermedm ama sana hala
nikah masasında herkesin içinde cevap vereceksin sende sorun yok dedi
![]()
zavallı adam kitap bile yazmıs daha napsınHahahah sen de her seferinde beğenmedim yapmadın say diye sil baştan yaptırmışsın ama adam da haklı![]()
Hakkaten yazavallı adam kitap bile yazmıs daha napsın
Kızlar balayı alısverısı için erkenmi daha yoksa yavastan baslamak lazımmı.. siz ne yaptınız alısverıse baslayanlar vrmı?
Canım yeni gördüm yorumunu da ben seni izliyormuşum zaten![]()
Sezon acılmadı kı kuzucum daha mevsımlıkler dolu heryerde.. penti ne zaman yaz sezonuna gırer kı onu beklıyorum.. suan plaj elbısesı ve havlu elbıse arayısındayım..ben bir iki etek aldım gördükçe alıyorum :)
hahah çerceveside benden canımHakkaten yaYahu ben diz çöktüğüne şaşıyorum daha ne olsun
Ama o anı da fotoğrafladık evin baş köşesine asıcam, bakın çocuklar babanız evlenme teklifi etti nasıl diz çöktü hey gidi gençlik diye anlatıcam ileride, onlar bile şaşırır artık
![]()
Canım bohcada nısanlımın urunlerıne bı tane benımkılere bı tane alalm dıye dusundm.. baktm ama begenmedm pierre cardının ıcı daha kullanıslı geldı bana.. 1 tanemı alsam kı ama o zaman onunkılerı nereye koycaz neyle gtcek onun malzemelerı..
Sepete falan koysak boyle suslu puslu olmazmı kı :S o kutuları hıc sewmıyorum ben yer kaplıyolar bosunabende bu konuda ne yapsam siye düşünmüyor değilim aynen
ne güzel inşallah yapar valla özeniyorum böyle seylere yaparsa yapma deme sende
çok beğendimm tütüütütüüü maşallaaah darısı başımaaEdiyoruuum :)
Eklemediğim bir foto varmış kavanozlarım
Onu da ekleyeyim de bak![]()
Sepete falan koysak boyle suslu puslu olmazmı kı :S o kutuları hıc sewmıyorum ben yer kaplıyolar bosuna
zavallı adam kitap bile yazmıs daha napsın
ya zaten o tututrdu asla diz çökmem ne saçma şey dedi durduHakkaten yaYahu ben diz çöktüğüne şaşıyorum daha ne olsun
Ama o anı da fotoğrafladık evin baş köşesine asıcam, bakın çocuklar babanız evlenme teklifi etti nasıl diz çöktü hey gidi gençlik diye anlatıcam ileride, onlar bile şaşırır artık
![]()
Ah kuzum benim teşekkür ederiiim İnşallah :)çok beğendimm tütüütütüüü maşallaaah darısı başımaa![]()
Beklerimhahah se
hahah çerceveside benden canım
Hahaah hep o fotoğrafçılar sayesindeya zaten o tututrdu asla diz çökmem ne saçma şey dedi durdubende inatla tekliften saymıom dedim
ama sonra nişan günü teknede foto çekerken adam diz çötürdü bunu öyle poz verin die sesi çıkmadı poz verdi
![]()