• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlar bende benimkine zorla teklif ettiriyorum :) hem diyorumki kendin gidip kafana göre tektaş seçme,benm beğenmem lazım.hemde diyorumki sürpriz bi teklif yap :KK45:öyle deyince e ozmn sen yüzük aldıktan snra teklifi bekleyeceksin sürprizi nerde bunun diyor haklı olarak :KK53: ya ben ztn çok gösterişli bişe istemiyorum,bi yemek yerken çıkar yüzüğü et teklifini dedim artık :KK47: maksat teklif etmedi olmasın :KK70::KK70:
yazık ya adama hem bensiz alma hem süpriz)):

benimkinden bir tane daha var demkki :KK70: bende teklif olmadan evlenmem imza atmam dedim durdum. her lafından biri benimle evlenirmisin oldu :KK70: ama boş boş :KK70: bende dedim bunu tekliften saymıyorum :KK70: en son pikniğe gitmiştik orda dizime yatmıştı çok güzel konuştu etti sonunda gene teklif etti ben gene olmaz bunu tekliften saymıyorum dedim :KK70: sonra bir kitap gibi bişi yazmış. işte ilk tanıştığımızdan beri şurda şöle olmuştu ve ben şöyle hissetmiştim falan die güzel etkileyiciydi sonundada işte ben ömrümü seninle geçirmek istiyorum falan diye güzel bir ccümle :KK70: onu bana mail atmıştı ben çok etkilendim ama sonrasında gene ccevap vermedim :KK70: oda dedi yeter artık ben üstüme düşeni yaptım falan dedi :KK70: dedim ben cevap vermedm ama sana hala :KK70: nikah masasında herkesin içinde cevap vereceksin sende sorun yok dedi :KK70:
Hahahah sen de her seferinde beğenmedim yapmadın say diye sil baştan yaptırmışsın ama adam da haklı :D

zavallı adam kitap bile yazmıs daha napsın
Hakkaten ya :KK53: Yahu ben diz çöktüğüne şaşıyorum daha ne olsun :D Ama o anı da fotoğrafladık evin baş köşesine asıcam, bakın çocuklar babanız evlenme teklifi etti nasıl diz çöktü hey gidi gençlik diye anlatıcam ileride, onlar bile şaşırır artık :D

hahah se
Hakkaten ya :KK53: Yahu ben diz çöktüğüne şaşıyorum daha ne olsun :KK70: Ama o anı da fotoğrafladık evin baş köşesine asıcam, bakın çocuklar babanız evlenme teklifi etti nasıl diz çöktü hey gidi gençlik diye anlatıcam ileride, onlar bile şaşırır artık :KK70:
hahah çerceveside benden canım

Canım bohcada nısanlımın urunlerıne bı tane benımkılere bı tane alalm dıye dusundm.. baktm ama begenmedm pierre cardının ıcı daha kullanıslı geldı bana.. 1 tanemı alsam kı ama o zaman onunkılerı nereye koycaz neyle gtcek onun malzemelerı..

bende bu konuda ne yapsam siye düşünmüyor değilim aynen

zavallı adam kitap bile yazmıs daha napsın

Hakkaten ya :KK53: Yahu ben diz çöktüğüne şaşıyorum daha ne olsun :KK70: Ama o anı da fotoğrafladık evin baş köşesine asıcam, bakın çocuklar babanız evlenme teklifi etti nasıl diz çöktü hey gidi gençlik diye anlatıcam ileride, onlar bile şaşırır artık :KK70:
ya zaten o tututrdu asla diz çökmem ne saçma şey dedi durdu :D bende inatla tekliften saymıom dedim :D ama sonra nişan günü teknede foto çekerken adam diz çötürdü bunu öyle poz verin die sesi çıkmadı poz verdi :D

hahah se

hahah çerceveside benden canım
Beklerim :D
ya zaten o tututrdu asla diz çökmem ne saçma şey dedi durdu :KK70: bende inatla tekliften saymıom dedim :KK70: ama sonra nişan günü teknede foto çekerken adam diz çötürdü bunu öyle poz verin die sesi çıkmadı poz verdi :KK70:
Hahaah hep o fotoğrafçılar sayesinde :D Gerçi benimki fotoğraf çekilirken kendiliğinden çöküverdi ben ona şaşırdım millet teklife şaşırdım sandı :D kadınlar yanlarındaki erkekleri dürtükleyip bizi gösteriyo falan çok komikti :D

Back
X