• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ne bu suskunluuuk :)
Bakın sizi geçtiğimiz Pazar gününün ganimetleri ile tanıştırayım :KK70:
Masaörtüsü ve önlük tabi ki Coco'cuğumdan :KK70:
Amerikan servis rengi her ne kadar bruada güzel çıkmasa da güzel bir mor, Paşabahçeden.
Salata kasesini de dün aldım Paşabahçeden . Yine yemeğe diye çıkıp elim dolu döndüğüm günlerden biriydiii
Güle güle kullan canım çok ciciler :)

Offf kendime çıkıyorum ben siz de kızsanıza azcık banaa :KK70:
Güya ders çalışıcaktım Kayıt yenilemeden hemen sonra Ama nafileee..
Kitaplar notlar önümde ama elime alıp alıp bırakıyorum ben. Bi satır okuyorum köşeye atıyorum
Kafada hep başka tilkiler dönüyo çünküüü :KK43:
Biri bana kızsıııın :KK43:
Dur kiz sana kizayim:)
calis bakayim.bak komsu kizi okulu bitirdi.evlendi ise girdi.der annelerr:

Kizlar hangi bolumde okuyorsunuz.sinif baskani olarak yoklama aliyim:)

bencede calisalim.sinavda herkes sorularla ugrasirken.bizlerde aval aval bakmayalim sorulara:)

ya bisey soyleceyem..kk en samimi ortami burasi gibi geliyr bana.yeniyim kk da kullanmasinida pek beceremiyorum ama.tanismadigimiz halde samimi ortam geldi bu topik tesekkurler gelincikler:)

ya bisey soyleceyem..kk en samimi ortami burasi gibi geliyr bana.yeniyim kk da kullanmasinida pek beceremiyorum ama.tanismadigimiz halde samimi ortam geldi bu topik tesekkurler gelincikler:)
canımm:KK60: bi de buaralar ço sakin.. ama gerçekten gerçek dostluklar kurduk burada

Yakınmış çalışssak iyi olur :KK70:
bencede calisalim.sinavda herkes sorularla ugrasirken.bizlerde aval aval bakmayalim sorulara:)
topiğin ablası olaraktan :KK67: çalışın bakım öyle çalışsak demekle olmuyorrr :KK70:
Of kızçeler off tam notları önüme alıyorum ki içerden bi ses. Düğün fotoğrafçısı çaycı tost makinası vs diyo beni çileden çıkarıyo hahaha :D O sesi bi yakalasaaaam :D
Canıım :) Dii mi ama öyleyiz yaa söylemesi ayıp :P
Bide tasarimcibayan tasarimcibayan un dediği gibi bi durgunluk hakim şu ara.
Bazen öyle oluyo ki yetişemiyosun konuşurken. Sonra iş güç kaçıyo tut tutabilirsen :D

Back
X