• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bu arada elimdeki iş bitti çok belli değil mi :KK70: Bir ürün daha kalıba yollandıı hadi gözüm aydın azıcık burada fink atarım :KK70: İş bitmez ama bu gözlere de yazık sonuçta, şaşı olucam:KK53:
Belli olmuyo desem yalan olur tabii kii :D
Aman dinlen tabii canım ...
Kahvaltı takımın eve mi gidicek işe mi gelicek ben de onları merak ettim şuan :D

Belli olmuyo desem yalan olur tabii kii :KK70:
Aman dinlen tabii canım ...
Kahvaltı takımın eve mi gidicek işe mi gelicek ben de onları merak ettim şuan :KK70:
İşe gelicek çeker atarım fotoğraflarını :) Evde kimse olmuyor diye buraya istemiştim şansıma annem geldi :D Şimdi boşuna eve kadar taşıması var onu. Bu arada bi ikimiz kaldık sanki :KK53:

İşe gelicek çeker atarım fotoğraflarını :) Evde kimse olmuyor diye buraya istemiştim şansıma annem geldi :KK70: Şimdi boşuna eve kadar taşıması var onu. Bu arada bi ikimiz kaldık sanki :KK53:
Ayy ağır olmaz mııı nasıl oalcak o işş. YArdım lazım sana.
Gelir gelmez at he bekliyorum :D
Bu arada evet meydan bize kaldı baya baya :KK49:

Ayy ağır olmaz mııı nasıl oalcak o işş. YArdım lazım sana.
Gelir gelmez at he bekliyorum :KK70:
Bu arada evet meydan bize kaldı baya baya :KK49:
Servise kadar yardım ederler de servisten sonrası bana kaldı gibi. Neyse 2 dk yürürüm yaa tek mesele kırmamak. He bir de inşallah kırılmadan gelir tabi kargodan, bi de onunla uğraşmayayım

H happyNow Çok güzeller bende baktım şimdi albümden sipariş mi verdin sen mi yaptın orasını kaçırdım ama :KK64::KK64: Bir de daha öncede sormuştum sanırım yüzükleriniz için midye kabukları var ya onları nereden buldun çok güzel olmuş

N Nyks01 Sende şimdiden güle güle kullan canım gelecek olan takımını ;) ;)

Servise kadar yardım ederler de servisten sonrası bana kaldı gibi. Neyse 2 dk yürürüm yaa tek mesele kırmamak. He bir de inşallah kırılmadan gelir tabi kargodan, bi de onunla uğraşmayayım
Öyle şeyler çok dikkatli paketlenir kuzu , kolinin içine dolu dolu oluyo pek kıpırdamadığından bişey olacağını sanmam.
Sağ salim götür eve olmadı yardım çağırırsın artık :)

H happyNow Çok güzeller bende baktım şimdi albümden sipariş mi verdin sen mi yaptın orasını kaçırdım ama :KK64::KK64: Bir de daha öncede sormuştum sanırım yüzükleriniz için midye kabukları var ya onları nereden buldun çok güzel olmuş

N Nyks01 Sende şimdiden güle güle kullan canım gelecek olan takımını :KK66: :KK66:
Canım çok teşekkür ederiiiim..
Servisleri kendim yapmadım İnstagramda bir sayfadan sipariş ettim :)
Midyeleridee resmen çinden getirttim :D :D Siteler var ya biliyosun Çinden geliyo ürünler. Oradan sipariş etmiştim 2 haftada falan gelmişti.

N Nyks01 Sende şimdiden güle güle kullan canım gelecek olan takımını :KK66: :KK66:
Teşekkür ederim canımm :)
Öyle şeyler çok dikkatli paketlenir kuzu , kolinin içine dolu dolu oluyo pek kıpırdamadığından bişey olacağını sanmam.
Sağ salim götür eve olmadı yardım çağırırsın artık :)
Umarım öyle olurr, yardım edecek kimse yok ne yazık ki :/ Ama alıştım yalnız kala kala hallederim kendim :) Topuklular da bir level zorlaştırır sadece :D

Teşekkür ederim canımm :)

Umarım öyle olurr, yardım edecek kimse yok ne yazık ki :/ Ama alıştım yalnız kala kala hallederim kendim :) Topuklular da bir level zorlaştırır sadece :KK70:
Hem de topukluylamıııı :D
Hadi bakalım gururumuzsun yaparsın!!! :D

Canım çok teşekkür ederiiiim..
Servisleri kendim yapmadım İnstagramda bir sayfadan sipariş ettim :)
Midyeleridee resmen çinden getirttim :KK70: :KK70: Siteler var ya biliyosun Çinden geliyo ürünler. Oradan sipariş etmiştim 2 haftada falan gelmişti.

Rica ederim canım ;) Çok güzelmiş öyle havluyla sarıp altta da yorumlarınızı görünce dedim herhalde sen yaptın :D
Hımmm hiç sitelerden sipariş verme huyum yoktur ama çok beğendim buralarda bulabilir miyim acaba :KK51:

Rica ederim canım :KK66: Çok güzelmiş öyle havluyla sarıp altta da yorumlarınızı görünce dedim herhalde sen yaptın :KK70:
Hımmm hiç sitelerden sipariş verme huyum yoktur ama çok beğendim buralarda bulabilir miyim acaba :KK51:
Haha :KK70:Teşekkürler canım İşyerine gelince bez peçete bulamadım kuzu , buradaki şartlar ile sunum yapayım dedim :KK70:
Ben bulamamıştımm, bi de uygun gelmişti fiyatı deneyeyim dedim geliverdi.
Bi yerde gözüme çarparsa söylerim sanaa

Haha :KK70:Teşekkürler canım İşyerine gelince bez peçete bulamadım kuzu , buradaki şartlar ile sunum yapayım dedim :KK70:
Ben bulamamıştımm, bi de uygun gelmişti fiyatı deneyeyim dedim geliverdi.
Bi yerde gözüme çarparsa söylerim sanaa

Hhehehehhe güldürdün beni de şimdi :D :D :D Tamam canım çok sağol inşallah çarpar gözüne bi yerde :)

Oyşşş, ama senin mobilyalar da baya tuzluydu. Ne yalan söyleyeyim bayılmıştım onlara ama içimde kalacak vallahi :KK70: Baktıklarım arasında en güzeli en bana göresi diyebilirim, güzel güzel oturun :)
Ek iş bulursan bana da desene ya valla ne iyi olur :KK53:

Ama türk toplumu olaraktan işimizi son dakikaya bırakmazsak olmaz, bizim de öyle olur yani :KK70:
Onlar bomba ya, tam tencere kapaklar :KK70:

Evlenince olmuyo muydu o :KK53: Bişey daha öğrendim amanınn ne cahilmişim :KK70:

Daha güzellerini alırsın sen :KK19: bende çok beğenerek aldım da başkası verse parasını daha çok beğenirdim :KK49::KK49: ben hiç çeyiz almadıydım evlilik vs yoktu kafamda da , şimdi çeyiz alıcam diye kendime çorap almıyorum :KK57::KK53: benden tavsiye en azından para biriktir :KK52:

Haha sen de haklısın acılar paylaştıkça azalır dimii paylaş kuzum paylaşşş :KK70:

Kızlar yaa muhteşem bir foto. paketi var. Trash Days denen biçimde :KK70:
Tüm gün 4-5 farklı yerde geçicek çekimler ve kuaförde dahil. Adam 3,500 den 2.200 e inebilirmiş. O da erken rez. ve haftaiçi istediğim için..
Nişanlıma söylesem beni boğar bence dimi hahah :KK70:
benimki keser boğar bence :D
daha iyi işte ilk önce biz test etmiş oluruz evlilik nasıl bir şeymiş :KK51: sizde daha tecrübeli olursunuz :KK53:

Nişanlılık içinde tadını çıkarın çok güzel zamanlar vs diyordu arkadaşlarım , ben güzel bir şey göremiyorum ya neyse :KK53: fakirlikten sanırsam :KK45:
canım ya bizde önceden çok gezerdik çok güzeldi şimdi ne tadı sürekli sıkıntı stres hiç bişi anlamadım ben bu işten. birsürü para lazım die gezemiyoruzda offf :(
Yaa tamm da dediğin gibi oldu iştee ben de onu düşünüyodum.
Ben önce normal bir dış çekim olsun. Kuaföre falan hiç gerek yok vs diyodum. Şimdi Trash Daysler kuaförler 5 farklı mekanlar falan havada uçuşuyo.
Deli ettiler beni, kızdım şuan :KK70:

Aslında trash days çeken başka bir adam 1200 tlye inmişti. AMa bu akdar detaylı değildi sanki ya :KK43:
Kafa bi milyoon :KK70:
1200 tl lik yer neresi canım
Aşk temalı amerikan servislerim geldiiii :KK70:
Ay çok ciciymiş mutlu oldum bak durduk yere :KK70:

foto alalım :)

kızlar bi öğle arası yoktum geldim yetişemiyorum okumaya maşallah eski hava geri gelmiş
:D

bende bakmak istiyorum :KK43:
Kuzuu albümden görebilirsin takipteyim seni :)
enimki keser boğar bence :KK70:
Benimkideeee :D
1200 tl lik yer neresi canım
Dur kafam çorba oldu hangisi hangisiydi karıştırdım ama şimdi bakıp göndercem özelden hem yorum yap fotoları beğencekmisin. Ben beğendim bayaa.
foto alalım :)

kızlar bi öğle arası yoktum geldim yetişemiyorum okumaya maşallah eski hava geri gelmiş

Albümden bak kuzum oraya eklediimm :)

Hem de topukluylamıııı :KK70:
Hadi bakalım gururumuzsun yaparsın!!! :KK70:
İnanıyorum olacak ! Bu arada geldi takımım :) Çok güzeller sıkıntısı da yok ben bayıldım özellikle demliğine. Ama fotoğraf çekme fırsatım olamadı, sayıp hemen paketledik buradakilerle. Evde bir daha açınca çeker koyarımm :)
Daha güzellerini alırsın sen :KK19: bende çok beğenerek aldım da başkası verse parasını daha çok beğenirdim :KK49::KK49: ben hiç çeyiz almadıydım evlilik vs yoktu kafamda da , şimdi çeyiz alıcam diye kendime çorap almıyorum :KK57::KK53: benden tavsiye en azından para biriktir :KK52:
Ben de hiç çeyiz almamıştım şimdi 1 seneye o eşyaları alana kadar nasıl para birikir hiç bilemiyorum :/ Sürekli alacak bir şeyler var çünkü. Krediyle falan halledicez mecburen. Gerçi nişanlım iyi para biriktiriyor şu an kira sıkıntısı da yok, benim maaşın yarısı zaten kiraya gidiyor ne yazık ki. Yoksa ohoo neler alırdık ya düşündükçe içim gidiyor. Kiradan kurtulmak şart şu istanbulda

kizlar bizde safiye faik modundami olacagiz.hayirlisi
kizlar para harcamak ne kadar zor yetismiyor
aldiklariniz hayirli olsun.masallah ne guzel harcama yapiyonuz
ben bisey henuz alamdim.

İnanıyorum olacak ! Bu arada geldi takımım :) Çok güzeller sıkıntısı da yok ben bayıldım özellikle demliğine. Ama fotoğraf çekme fırsatım olamadı, sayıp hemen paketledik buradakilerle. Evde bir daha açınca çeker koyarımm :)
Aaa aşk olsun sana heyecanlanmıştım şuradaa :D
Neyse yarını bekleyeceğiz artık..
kizlar bizde safiye faik modundami olacagiz.hayirlisi
kizlar para harcamak ne kadar zor yetismiyor
aldiklariniz hayirli olsun.masallah ne guzel harcama yapiyonuz
ben bisey henuz alamdim.
Harcıyoruz daa ne güzel mi onu bilemiyorum canım :D
Mecburiyetten işteee, sen de başla valla ne alsan kar.

Back
X