selam kızlar, işyerinde dünden beri müfettiş geldi denetim geçiriyoruz. beş dkkalık bir nefes alma molam vardı hemencecik okudum yazdıklarınızı. o devlet desteğini daha önce araştırmıştım. bes in bir değişik versiyonunu yapacaklar ama saçma bir şekilde. 27 yaşından önce evleneceksin sistemde 3 sene kalacaksın en iyi ihtimalle 24 başlayacaksın yani. o 5 bini alabilemek için her ay 700 tl falandı yatıracaksınki 3 sene sonunda 27 yaşından önce evlenirsen +5 bin alabilirsin. bu sayın devlet büyükleri hangi ülkede yaşadıklarını unutmuşlar sanırım.günümüzde 700 küsür tl kenara atabilecek 24 yaşındaki arkadaşlarımız varsa alınlarından öpücem yani hee ailelerinden dolayı olanlar olabilir onlarında devletten gelecek 5 bine ihtiyacının odluğunu hiç sanmıyorum. ayrıca bu sistem sanırım sadece türkiyede uygulanacak bir sistemmiş yani daha önce eşi benzeri yokmuş. sağolsunlar devlet büyüklerimiz biz gençlere çok destek oluyorlar.
İkinizi de sevgiyle kucaklarım kızlarEvet zaten böyle bişeyi mantığı alan yapmaz anca türkiyede olurKenara 700 atabilecek insan rahat rahat krallara layık düğün yapar
![]()

Dalga geçiyolar ben ciddi ciddi öyle düşünüyorum.
İntihar et ölmezsen para vericem gibi bişey olmuş

O şartları sağlayabilsem zaten senden gelecek 5000 i ne yapayım diye sorarlar adama. Ama yok sormuyolar işte