- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 248
iyiyiz canımm sen napıyosunselam kızlar napıyosunuz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyiz canımm sen napıyosunselam kızlar napıyosunuz ?
ben kilo veriyorum daha fazla verirsem yüzüm çökecek 48 oldum hasta gibiyim yiyemiyorum bu ara ama yemem gerekben de 57![]()
iş güç kuzumm ordan oraya atıp duruyorum kendimi bak buralara yolun düşerse bekliyorum ankarada olduğunu biliyorumiyiyiz canımm sen napıyosun
Bu damak gece süper bişeymiş tam benlik. Sabah sabah deli gibi çikolata yiyorum ya![]()
çekmesin zaten komple yağ hem boşver uyma sen onlaraHayatımda ilk defa yememe içmeme dikkat ediyorum,
hiç canım çekmedi hıhh![]()
Huff bir bırakabilsembende çikolataya hayır diyemiyorum ya olmuşum 58 kilokilo vermem lazım benimde
![]()
Çikolata yiyorumselam kızlar napıyosunuz ?
53üm ama artışta gibi kilolar, bir de benim bölgesel kilo problemim olduğundan, böyle şeyler yedikçe tek yere kilo alıyorum ne yazık kiben de 57![]()
Keşke ben de yiyemesemben kilo veriyorum daha fazla verirsem yüzüm çökecek 48 oldum hasta gibiyim yiyemiyorum bu ara ama yemem gerek
Keşke benim de çekmeseeHayatımda ilk defa yememe içmeme dikkat ediyorum,
hiç canım çekmedi hıhh![]()
Hiç de bile, bitter çikolata buçekmesin zaten komple yağ hem boşver uyma sen onlara
ben kilo veriyorum daha fazla verirsem yüzüm çökecek 48 oldum hasta gibiyim yiyemiyorum bu ara ama yemem gerek
iş güç kuzumm ordan oraya atıp duruyorum kendimi bak buralara yolun düşerse bekliyorum ankarada olduğunu biliyorum
sizin iş ne oldu sana çektirecektim fotoları gerçi fiyatları duyunca bi bayılasım geldi ama bişeyler bekliyorum senden![]()
bende 53 olsam süper olurHuff bir bırakabilsem
Çikolata yiyorum
53üm ama artışta gibi kilolar, bir de benim bölgesel kilo problemim olduğundan, böyle şeyler yedikçe tek yere kilo alıyorum ne yazık ki
Keşke ben de yiyemesem
Keşke benim de çekmesee
Hiç de bile, bitter çikolata bu![]()
bi kere margarin yiyosun tamam mı aklına bu gelsin bölgesel alıyosan yemenden kısma spor yapman yeterli kiHuff bir bırakabilsem
Çikolata yiyorum
53üm ama artışta gibi kilolar, bir de benim bölgesel kilo problemim olduğundan, böyle şeyler yedikçe tek yere kilo alıyorum ne yazık ki
Keşke ben de yiyemesem
Keşke benim de çekmesee
Hiç de bile, bitter çikolata bu![]()
1.65 kuzu aynen topicteki ankaralılar olarak buluşalım daha iyi olur hemaslnda topikteki ankaralılar olarak buluşalım bi gün :)
çekerim kuzucum merak etme fiyatıda dert etme. seneye oryanınkini de çekicem hem :)
buarada 48 ne yahu boyun kaç bakiim senin
kuzucum cok bişey yok kibende 53 olsam süper olurboyun kaç canım
![]()
kuzucum senin fotolarda iyi görünüyosun yeni yakın tarih mi onlarben 62 olmuşumkilo verip 57 olmam lazım tekrar
![]()
kuzucum senin fotolarda iyi görünüyosun yeni yakın tarih mi onlar
165 canım, olursun ya vallahi azıcık hırs yapsan yeter :) Ben kilodan mmnunum da simitlerimi kesip atasım varbende 53 olsam süper olurboyun kaç canım
![]()
Kakaolar geliyor bir tek aklımabi kere margarin yiyosun tamam mı aklına bu gelsin bölgesel alıyosan yemenden kısma spor yapman yeterli ki
iyi görünüyosun bence dert yapma o kadarcanım onlardan biri 57 kiloyken biri 62 kiloyken.diyet topiğindeydim bi ara o yüzden koymuştum.çok fark etmiyo galiba bende.biraz etim sıkı anneme çekmişim.
aynen bende hemen yüzden veriyorum alınca basenden alıyorum o da erimez bilirsin göz altlarım cöküyor şu an iyi ama 47 falan olmamam gerek165 canım, olursun ya vallahi azıcık hırs yapsan yeter :) Ben kilodan mmnunum da simitlerimi kesip atasım var
Kakaolar geliyor bir tek aklımaSpor da en son nişan öncesi bi hırs yapmıştım o zaman yaptım. Ama balık elbiseye girdim öyle, hem de kumaş hatları baya belli ediyodu ve benim hayatımda ikinci kez simitlerim olmadı
(bir keresinde de stresten yemek yiyemeyip senin gibi 48lere düşmüştüm o zaman yok olmuştu ama yüzü, göz altları göçüyor insanın).Tabi o dönemki diyetten bıkınca nişan sonrası yiyemediğim her şeyi on katı yedim ve ta taaam simitlerim geri geldi
![]()
iyi görünüyosun bence dert yapma o kadar
Yaş ilerledikçe vücut salıyor kendini çok. Üniversiteye kadar sporla çok içli dışlıydım, lisanslı yapıyordum. Bir bıraktım ki eyvahlar olsun, oldu mu bütün kaslar yağaynen bende hemen yüzden veriyorum alınca basenden alıyorum o da erimez bilirsin göz altlarım cöküyor şu an iyi ama 47 falan olmamam gerek
sporu hepimiz yapmalı sıkı olmak için en azından
çekmesin zaten komple yağ hem boşver uyma sen onlara