Okuduum bi yere uzun uzun yazmış onu gördüm.
Ama bilemedim.
Cidden koyduğu foto inanılmaz kötü. Ama inanasım neden gelmesi anlamadım

Beğendiğim şeylerden vazgeçmem hiiç kolay olmuyor.

Ay naptın provadaa?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okuduum bi yere uzun uzun yazmış onu gördüm.
bende aynı şekilde inanasım gelmiyorda olabilriOkuduum bi yere uzun uzun yazmış onu gördüm.
Ama bilemedim.
Cidden koyduğu foto inanılmaz kötü. Ama inanasım neden gelmesi anlamadım
Beğendiğim şeylerden vazgeçmem hiiç kolay olmuyor.![]()
curlygirl canım sendenim ben de herhalde
Ay naptın provadaa?
Haha süpermiş yabende aynı şekilde inanasım gelmiyorda olabilri
tatlım ben provaya gidemedim. geçen çarşamba gidecektim. hem denetimden dolayı hemde nişanlım biliyorsunuzki gelinliği aldığımı bilmiyor ogünde peişimi bırakmayacağı tuttu. ogünden sonra bir türlü ayarlayamadım ve gitmedim. sonra nişanlımda oturduk konuştuk.ona neden kızdığımı anlattım falan filan. birazda fazlasıyla tripattımyaptığım bir hareket çok zoruna gitmiş. dünde işyerine çiçek çikolata falan göndermiş :) akşamda berber yemek yedik falan güzel güzel konuştu. aklı başına gelmiş gibiydi. yemekten sonrada hadi gidip bakalımmı gelinliğe dedi geç olmuştur diye geçiştirdim. bugün gideyim diye düşündüm aradım kadını elektriklerden dolayı sorun olur yarın yapalım dedi. bakalım sevgili nişanlım ozmana kadar beni sinirlendirecek birşey bulmazsa yelkenler inmişken yarın gidebilierim
![]()
aklımdasın canımHaha süpermiş ya
Git de haber ver merakla bekliyorum beeen :) Beni de unutmaaa :)))
Canım madame amour ne akdar fiyat verdi. Orayı ben de çok beğeniyorum. Randevu alıp gidicem yakın bi zamanda ama?
Pekiii karar verebildin mi sen?Merhaba canım, bende mademe amoura baktım, ama burada bir gelini mağdur etmişler o yüzden vazgeçtim oradan..Kadıköyde miss defneye baktım bende..ama aysiradaki gelinlikleri çok beğendim.Fiyat aralıkları da maalesef dediğin gibi..
Bizimde jeneratör olmadığı için kaldık öyle mesai bitimine kadar sıkıntıdan elde çizim yaptım yeterki vakit geçsin diyeGünaydın kızlarr. Dünkü elektrik mağdurlarındanım. Bizi akşama kadar bırakmadılar, sağolsun patronalrın hepsi bastı arabasıyla çıktı gitti, biz akşam 7ye kadar soğukta karanlıkta elektriksiz şarjsız kaldık. Hayatımın en boşa giden günü oldu acayip moralim bozuldu.
modelini görelim canım :) birde sen nekadara anlaştın?Pekiii karar verebildin mi sen?
Miss defne'ye bakmadım sanırım, dün birçok mağazaya girdim çıktım. Şunu anladım ki öyle konuşmayla bir şey olmuyor denemek lazım, gerçi denemekle de sadece kalıp görülüyor yoksa hazırdaki gelinliği almıyor kimse
Bu arada ben kararımı verdim, bugün Candan ile anlaştık. Fiyat konusunda pek düşmüyorlar ama zaten her yerde ortalama aynı fiyat
çok kötü olmuşGünaydın kızlarr. Dünkü elektrik mağdurlarındanım. Bizi akşama kadar bırakmadılar, sağolsun patronalrın hepsi bastı arabasıyla çıktı gitti, biz akşam 7ye kadar soğukta karanlıkta elektriksiz şarjsız kaldık. Hayatımın en boşa giden günü oldu acayip moralim bozuldu.
Ay kuzu süper ya hayırlı olsun , aradan çıkardın onu da bir rahatlama olmuştur :)Dantelin kalitesine göre değişir ama ortalama 2800-3000 olur dedi.
Ben bugün anlaştım, Candan Gelinlik ile. Bu ikisi arasında kalmıştım, Candan'da gördüğüm tül çok hoşuma gitti
Ben randevu almadan gittim Madame Amour'a, sıcakkanlı insanlar ilgililer
Vicdan denen şey onlara da pek uğramamış demek ki canım.Günaydın kızlarr. Dünkü elektrik mağdurlarındanım. Bizi akşama kadar bırakmadılar, sağolsun patronalrın hepsi bastı arabasıyla çıktı gitti, biz akşam 7ye kadar soğukta karanlıkta elektriksiz şarjsız kaldık. Hayatımın en boşa giden günü oldu acayip moralim bozuldu.
Ben biraz uyudum sıkıntıdanBizimde jeneratör olmadığı için kaldık öyle mesai bitimine kadar sıkıntıdan elde çizim yaptım yeterki vakit geçsin diye![]()
Kendileri bastı gitti en çok o koyuyor. Köle gibi tutuyorlar burada. Hadi tamam 3e 4e kadar tutarsın da o saate kadar gelmemiş, o saatten sonra ne yapabiliriz? Bırak gidelim değil mi!çok kötü olmuşkeşke sizide gönderselerdi.
Parasıyla değil mi işte, gün boyu köle de ederim soğukta da tutarım düşüncesi herhalde.. Ya düşündüklerini de sanmıyorum aslında, düşüncesizlik ettiler ben kaçayım da gerisi ne olursa olsunGünaydın gelincikleeer! :)
Ay kuzu süper ya hayırlı olsun , aradan çıkardın onu da bir rahatlama olmuştur :)
Ne kadara anlaştın orayla? Of 3000Tl veresim hiç yok, çok üzülüyoruuum.
Vicdan denen şey onlara da pek uğramamış demek ki canım.
Ne işe yarayacak acaba insanların orada soğukta boş boş oturmaları , anlamıyorum..
Ayyy hiç uyuyamam ki bendeBen biraz uyudum sıkıntıdanAma geçmedi saatler tabi, 7 nedir ya zaten sabah 8 akşam 7 çalışmak sinir bozucu, üstüne bir de eve göndermemeleri burada tutmaları daha sinir bozucu. Kendileri gitmese yine anlıycam ama kaçtı gitti onlar, biz dağ başında mahsur kaldık. Ulaşım olsa kaçardım resmen.
Kendileri bastı gitti en çok o koyuyor. Köle gibi tutuyorlar burada. Hadi tamam 3e 4e kadar tutarsın da o saate kadar gelmemiş, o saatten sonra ne yapabiliriz? Bırak gidelim değil mi!
Oh iyi olmuş, ayrı gayrı mı olurmuş öyle :)Ayyy hiç uyuyamam ki bendeaksi gibi sularda gitmişti bizim :) komple kaldık biz burda ayrı gayrı yok
![]()
çok pahalı boşverrr
Bu markanın ürünleri çok güzel ama hep pahalı bebişleri işteçok pahalı boşverrr![]()