• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

10 da çıktık 7de eve geldik.birde set falan aldık görgüsüzlük gibi olmasın diye koymadım onu :KK53: ama baya oyaladı onlar bizi iç çamaşırlarıyla falan.abiyeyi de acele aldık ama en son şu ceket gömlek pantolon elbise trencoatları falan en son aldık.nası aldığımı hiç bilmiyorum hıxlı hıxlı giyip çıkardım güzel geleni düşünmeden hemen ayırdım.artık başım dönmüştü.herkes 4 bi yandan bişey gösteriyo :KK70:
canım güle güle kullan hepsini inş. şu setinde fotosunu bana msjla göndersen. bende düğün için istiyorumda bana fikir olur.
Görünce aşıık olduum, o güzel renklerinee. Başkasını istemem, benim gözüm sende! :KK70: :KK70:
Kendimi tutamadım kızlar kusura bakmayın :KK70: :KK70: http://www.n11.com/korkmaz-bardak-set-37-parca-a9202-P48786277
hayırrrrr :) çok gereksiz boşa masraf. arkadaşlarım hiç kullanmıyor öylece duruyor
nehir günlük yemek kaşığı takımı bıçaklarını almıştım geri kalanını yeni alıyorum daha.12 kişilik 84 parça oldu :)
ben düdüklü tencereden korkuyorum o yüzden paraya kıyıp nutricook aldım :KK43:
babannemle dedemde bana uyku seti ve nevresim takımı aldılar.uyku setini çekemedim ama nevresim takımı bu.pamuk saten dijital baskı

çok güzeller :)

canım güle güle kullan hepsini inş. şu setinde fotosunu bana msjla göndersen. bende düğün için istiyorumda bana fikir olur.

hayırrrrr :) çok gereksiz boşa masraf. arkadaşlarım hiç kullanmıyor öylece duruyor

çok güzeller :)

teşekkür ederim canım gönderiyim :)

Valla 89 parçalık takımı 187 liraya bulmuş ama beğenmedim diye trip attı bi de bana haha :KK70:
Sen hep böylesin işte. Daha ucuzu yok diyosun buluyorum bu seferde böyle yapıyosun diye
ay yazık ya araştırmış bide sen beğenmedim diyorsun tuuu sana

benim annem kullanıyo baya baklagillerde falan.bi de eskilerden kullanıyo yenilerden de değil.ocaktayken ben mutfağa bile giremiyorum.çok korkuyorum sanki yüzüme patlayıp yakıcakmış gibi geliyo. :KK43: almasamda olur muydu acaba ben pek yemek yapmadığımdan bilmiyorum almak gerek diye aldım :) teşekkür ederim :)
Yanii bilemedim ki kuzu bizde ev yemeği mutlaka olur ve hiç kullanmadı annem demek ki oluyo diye düşündüm. Hatta alsam mı dediğimde alma gereksiz demişti. Ama almışsın kullanırsın elbet :)

Biliyorum kuzu gereksiz ve pahalı almam alamam da zaten :D
Sadece kadehlerini satıyo olsalar düşnüürdüm ama böyle sadece bakmalık :D

ay yazık ya araştırmış bide sen beğenmedim diyorsun tuuu sana
Haha haklısın valla kuzuu. Ama beğenmedim demedm tam olarak yaaa.
Bunlar dandikmdir acaba bükünce kırılan cinsten olmasın sakın demiştim.
Nehir markaydı zaten. Bu da okumuş 10 yıl garantili yazıyo diye azarladı kızdı triple uyudu sonra :D

Haha haklısın valla kuzuu. Ama beğenmedim demedm tam olarak yaaa.
Bunlar dandikmdir acaba bükünce kırılan cinsten olmasın sakın demiştim.
Nehir markaydı zaten. Bu da okumuş 10 yıl garantili yazıyo diye azarladı kızdı triple uyudu sonra :KK70:
yani araştırmış o kadar sevinçle sana mesaj atmış sen kırılır mı bükülür mü ben kırılacağınıda bilsem alırdım cünkü hayatta yapmaz böyle seyler yaparsa ikiletmem galiba:):)

batmak deme bana cıkamıyorum bakmıyuorumda artık sinir oluyorum alamayınca mavi ekmeklikte aklım kaldı
Ay bu arada valla pembesinden daha çok mavisini beğenmiştim ben de. Gözün kalmakta haklı :D :D
Oyy kötü olmuş bu :KK70:
Sorma kuzu. Gündüz ne de havalı kızmıştım ona bunlar zaten çok ucuz sen ne biliyosun ki diye . Havamı söndürdü hahah :D

yani araştırmış o kadar sevinçle sana mesaj atmış sen kırılır mı bükülür mü ben kırılacağınıda bilsem alırdım cünkü hayatta yapmaz böyle seyler yaparsa ikiletmem galiba:):)
Amaaa yaaaa.
Üzüldüm şimdi bak. Ama biarz daha güzelini bulsaydı keşke o da kuzu yaaa :D

:D bu konuda okadar çok katıldımki sana anlatamam :D benimki bir fikirle gelse :D ne olursa olsun alıcam valla ama yok anacım :D

Bu odayı kullanmayacakmısın pek anlamadım. Kullanacaksanız tv koy ya. Birine iyi bişey az kullanılacak olana daha uygun bişey bakarsınız mesela.
Genelde diğer odada otururuz böyle kalabalık 8-10 kişi gelirse geçeriz oraya diye düşünüyorum canım tv ler de mubarek deli paraymıs yaaa

Genelde diğer odada otururuz böyle kalabalık 8-10 kişi gelirse geçeriz oraya diye düşünüyorum canım tv ler de mubarek deli paraymıs yaaa
Evet sorma ben de küçük bi tane daha basit bişey alalım diyorum ama onlar bile pahalı yani . Sinir oluyorum
Haftasonu canlı gördüm bu tatlı şeyi çok güzelll :KK68:
Ay sen de görün mü canlısını ben de dün gördüm yakından. Çok güzel gerçekten ama çok da pahalı malesefff :(

Evet sorma ben de küçük bi tane daha basit bişey alalım diyorum ama onlar bile pahalı yani . Sinir oluyorum

Ay sen de görün mü canlısını ben de dün gördüm yakından. Çok güzel gerçekten ama çok da pahalı malesefff :KK43:
Evett ya resmen dakikalarca bakıştık :D sonra da veda ettim :KK51:

Ay sen de görün mü canlısını ben de dün gördüm yakından. Çok güzel gerçekten ama çok da pahalı malesefff :KK43:
Evet yaa herşey çok para sinir geldiii valla :KK51: krediye girdik bide Allahım nasıl başa çıkarız bilmiyorum hiçç

Evett ya resmen dakikalarca bakıştık :KK70: sonra da veda ettim :KK51:
Haha ben de aynısını yaptım :D
Evet yaa herşey çok para sinir geldiii valla :KK51: krediye girdik bide Allahım nasıl başa çıkarız bilmiyorum hiçç
Off sorma kuzu sormaa.
Bizde düğüne 2 ay kala falan nakit para gerekecek şeyler için biarz kredi alıp düğün sornası topluca kapamayı düşünüyoruz. Başka yol yok

Back
X