Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
napıyım içinde mi kalsın o şamdanlar misal ben o kavonozlardan 3 tane alıcam:):)Kıza soldan soldan konuşup durmasana
Al kaçırmaZengin olunca ben sana diğerini de alıcam
![]()
Amaa yaaa. Ne de güzellerdi dimiiiibi kere bu heyecandan değil sen şamdanlara bakıyosun hooop sonra mesaj şahsen bana gelmedi bu sana özel![]()
şaka bi yana pahalı şimdi dur bütçeni topla alırsınAmaa yaaa. Ne de güzellerdi dimiiii
Haklımısın yoksa ya hahaha![]()
Alamicam zaten kuzu çok pahalı yaşaka bi yana pahalı şimdi dur bütçeni topla alırsın
ya erken çıkamayacak gibiyim gelen gidenin haddi hesbı yok
neyyynapıyım içinde mi kalsın o şamdanlar misal ben o kavonozlardan 3 tane alıcam:):)
Yok yook bekle sen boşver :)Amaa yaaa. Ne de güzellerdi dimiiii
Haklımısın yoksa ya hahaha![]()
ya söyleyemiyorum misafirleri var sürekli gelen çok bakkal dükkanı gibi olduAlamicam zaten kuzu çok pahalı ya
Ay nasıl yanıı, söylesen de geçen kalmasan bariii
ne bileyim heveslendim ama bügün bi geçsinneyyydur şu heyecanlar geçsin o zaman karar ver sen bugün yapma o işi
Yok yook bekle sen boşver :)
Yok yook bekle sen boşver :)
İnşallah kuzu ya stres yapma halledersin hepsinii..ya söyleyemiyorum misafirleri var sürekli gelen çok bakkal dükkanı gibi oldu
başka zaman olsa tamamda aksi gibi inşallah erken cıkarım makyjımı sacımı toparlamam gerek
N Nyks01 a katılıyorum beybii, bu işi bi daha düşün zatenne bileyim heveslendim ama bügün bi geçsin
bu tencereye bugün bende baktım hadi hayırlı olsun güle güle kullan canımbu ikisini aldım kızlar :)
Hadi hayırlı olsunn :)bu ikisini aldım kızlar :)biri 24 biri 28 cm.inşallah pişman olmam
bu tencereye bugün bende baktım hadi hayırlı olsun güle güle kullan canım
Hadi hayırlı olsunn :)
Güle güle kullan canımm, hayırlı olsuuun :)bu ikisini aldım kızlar :)biri 24 biri 28 cm.inşallah pişman olmam
Güle güle kullan canımm, hayırlı olsuuun :)
Hahaha sağol vallateşekkür ederim canım sanada şimdiden geçmiş olsun![]()
Güle güle kullan canım :) bu arada madamecoco da var kahvaltı takımı çok uygun bide gördün mü?ne zamandır aklımda benim ancak sıra geldi.kahvaltı takımı alcaktım ama o kaldı artık :)