2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

canım gerçekten bencede çok yakışıyorsunzu :) ben nişanlıma diyordum daha ilk görüştüğümüzde kesin kurallarım vardı. bir kere diyordum asla kel biri olmz asla boyu kısa biri olamaz ama şimdi noldu

Ay teşekkür ederim canım ya :) Büyük konuşmak iyi değil gerçekten başına geliveriyor Ama siz de birbirinize yakışıyorsunuz :) İnsanın enerjisi yüzüne yansıyor işte böyle :)
aahaaa beni hatırlayan bir hatun çıktı :) Niklah işlemleri için koşturuyordum canım, işlerde yoğundu, fırsat olmadı..sen napıyosun, nasılsın?
Hatırlamaz olur muyuz ya aaa rüyamda bile görüyorum Ne oldu ne aşamaya geldi işlemleriniz ?

Kızlar kayınvalideciğim aşkla gelmiş heralde.
Akşam set bakmaya gidelim demiş.. Gözlerim açıldı şimdi

o da var ama tanışma aşamasında sesini çıkarmadı :)
bir patavatsız eniştede senden yupii:)

kizlar Gunaydin.Hayirli cumalar
kelli enisteler:)
dombik enisteler:)
patavatsiz enisteler:)
kuzular keyfinize bakin
sevdiceklerle mutlu olmaya bakin
Allahtan sevdicek kel degil kafasini surter surter dururdum:)
yazık kız o kadarınıda yapmam güzeldi şükür hersey yerindeydi

aynen banada dediler halamlar falan aa nasıl olcak falan ki cokta yakısıklıdır ben cok seviyorum yani önemli olan bizim nasıl olduğumuz ben seni çok merak ediyorum kuzu koy bir foto görelim gül cemalini:):)

zeroglu canim havadisler anlat kuzum.
masallah cok guzel gecmis
kiz seni gorunce nedense kiziroglu parcasi aklima geliyor
Allah seni ne yapmasın kiziroğlu dedi ya kız cok güldürdün beni

ya zaten bu işler sipariş üstüne olmuyor Rabbim bi koyuyor gönlüne onun aşkını gözün sadece güzelliğini görüyor

aahaaa beni hatırlayan bir hatun çıktı :) Niklah işlemleri için koşturuyordum canım, işlerde yoğundu, fırsat olmadı..sen napıyosun, nasılsın?
aa olur mu hiç telaşem vardı ne yaptın halledebildin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…