canım gerçekten bencede çok yakışıyorsunzu :) ben nişanlıma diyordum daha ilk görüştüğümüzde kesin kurallarım vardı. bir kere diyordum asla kel biri olmz asla boyu kısa biri olamazSeverim öyle insanları :) En azından içi dışı bir oluyor.
Ya zaten dış görünüşle yargılamak nedir ben hiç anlamam onu. Ya herkes güzel yakışıklı manken gibi mi olmak zorunda? Önemli olan içinde nasıl bir insan. Nişan öncesi bi yengem merak etti resmini gösterdim anaa bu mu e sen çok güzelsin o nasıl duracak yanında dedi nasıl sinirlendim anlatamam. Bu nasıl bir mantık ki ? Ona kalsa ben ellerinde büyümüşüm kimseyi yakıştıramazlarmış yanıma. E aksini de karşı taraf düşünebilir ki o da saçma olur yani. İnsanın içi dışına yansır bir kere :) Sonra canlı görünce hepsinin dibi düştü ama fotoğraftan çok farklıymış diye. Yahu öyle ya da böyle ben o adamı seçmişim, demek ki o adam güzel bir adam değil mi? İnsanların ne dediğini taktığımdan değil de yaptıkları yanlış geliyor işte. Ayrıca bence çok da yakışıyoruz
Severim öyle insanları :) En azından içi dışı bir oluyor.
Ya zaten dış görünüşle yargılamak nedir ben hiç anlamam onu. Ya herkes güzel yakışıklı manken gibi mi olmak zorunda? Önemli olan içinde nasıl bir insan. Nişan öncesi bi yengem merak etti resmini gösterdim anaa bu mu e sen çok güzelsin o nasıl duracak yanında dedi nasıl sinirlendim anlatamam. Bu nasıl bir mantık ki ? Ona kalsa ben ellerinde büyümüşüm kimseyi yakıştıramazlarmış yanıma. E aksini de karşı taraf düşünebilir ki o da saçma olur yani. İnsanın içi dışına yansır bir kere :) Sonra canlı görünce hepsinin dibi düştü ama fotoğraftan çok farklıymış diye. Yahu öyle ya da böyle ben o adamı seçmişim, demek ki o adam güzel bir adam değil mi? İnsanların ne dediğini taktığımdan değil de yaptıkları yanlış geliyor işte. Ayrıca bence çok da yakışıyoruz
Nerelerdesin sennn ?
haha kız aşk olsun hep aklımızdasın :) naptın raporu alabildinizmiaahaaa beni hatırlayan bir hatun çıktı :) Niklah işlemleri için koşturuyordum canım, işlerde yoğundu, fırsat olmadı..sen napıyosun, nasılsın?
Ay teşekkür ederim canım ya :) Büyük konuşmak iyi değil gerçekten başına geliveriyorcanım gerçekten bencede çok yakışıyorsunzu :) ben nişanlıma diyordum daha ilk görüştüğümüzde kesin kurallarım vardı. bir kere diyordum asla kel biri olmz asla boyu kısa biri olamazama şimdi noldu
Hatırlamaz olur muyuz ya aaa rüyamda bile görüyorumaahaaa beni hatırlayan bir hatun çıktı :) Niklah işlemleri için koşturuyordum canım, işlerde yoğundu, fırsat olmadı..sen napıyosun, nasılsın?
oo süper bir haber buKızlar kayınvalideciğim aşkla gelmiş heralde.
Akşam set bakmaya gidelim demiş.. Gözlerim açıldı şimdi
Sorma sorma uykum vardı canlandım birden hahaoo süper bir haber bu
bir patavatsız eniştede senden yupii:)o da var ama tanışma aşamasında sesini çıkarmadı :)
yazık kız o kadarınıda yapmam güzeldi şükür hersey yerindeydikizlar Gunaydin.Hayirli cumalar
kelli enisteler:)
dombik enisteler:)
patavatsiz enisteler:)
kuzular keyfinize bakin
sevdiceklerle mutlu olmaya bakin
Allahtan sevdicek kel degil kafasini surter surter dururdum:)
aynen banada dediler halamlar falan aa nasıl olcak falan ki cokta yakısıklıdır ben cok seviyorum yani önemli olan bizim nasıl olduğumuz ben seni çok merak ediyorum kuzu koy bir foto görelim gül cemalini:):)Severim öyle insanları :) En azından içi dışı bir oluyor.
Allah seni ne yapmasın kiziroğlu dedi yazeroglu canim havadisler anlat kuzum.
masallah cok guzel gecmis
kiz seni gorunce nedense kiziroglu parcasi aklima geliyor
ya zaten bu işler sipariş üstüne olmuyor Rabbim bi koyuyor gönlüne onun aşkını gözün sadece güzelliğini görüyorcanım gerçekten bencede çok yakışıyorsunzu :) ben nişanlıma diyordum daha ilk görüştüğümüzde kesin kurallarım vardı. bir kere diyordum asla kel biri olmz asla boyu kısa biri olamazama şimdi noldu
aa olur mu hiç telaşem vardı ne yaptın halledebildin miaahaaa beni hatırlayan bir hatun çıktı :) Niklah işlemleri için koşturuyordum canım, işlerde yoğundu, fırsat olmadı..sen napıyosun, nasılsın?
vayyy ankarada olsaydınız yönlkendirirdim bizimkine :):) valla cokta uygun alırdınız kuzucanSorma sorma uykum vardı canlandım birden haha
Akşam olsa da gitsem
güzel haberleirni ve fotoğraflarını bekliyorum :)Sorma sorma uykum vardı canlandım birden haha
Akşam olsa da gitsem
Ayy ne iyi olurdu yaaa, of ben de hiç beceremem tek başıma bu işleri he. İsteyemem kiiivayyy ankarada olsaydınız yönlkendirirdim bizimkine :):) valla cokta uygun alırdınız kuzucan
aynen ya ben görmedimmeraktayım sonra diğer kızlarıda isterim
fotoğraf isterizzgüzel haberleirni ve fotoğraflarını bekliyorum :)
Seçebilirsem hemen paylaşiciğim sizinle tabi kii. :)güzel haberleirni ve fotoğraflarını bekliyorum :)
bizimki derken canım kim kuyumcuydu :) değerlendirebilirm yanivayyy ankarada olsaydınız yönlkendirirdim bizimkine :):) valla cokta uygun alırdınız kuzucan
Aaa evet evet çok haklısııın daa biz seni de görmedik sankiii?aynen ya ben görmedimmeraktayım sonra diğer kızlarıda isterimgreenandblue Nashiangara heyy eller havaya :)
hem modellerde getirtirtik sana özel valla güzel olurdu ben bütçe açısından düşündüm daha cok uygun veriyor cok benim arkadaşlarımaAyy ne iyi olurdu yaaa, of ben de hiç beceremem tek başıma bu işleri he. İsteyemem kiii
müstakbel nişanlım beklerim kuzucum :):)alısverise her türlü yardımcı oluruz istediğiniz model yaptırtırızbizimki derken canım kim kuyumcuydu :) değerlendirebilirm yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?