• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

haha kız aşk olsun hep aklımızdasın :) naptın raporu alabildinizmi

Dün hallettik, sağlık ocağından raporu aldık..zaten 1 hafta öncesinden, akciğer filmi ve tahlilleri yaptırmıştık, biraz uzun sürdü, akdeniz anemisi için baya bekledik..benim bağlı bulunduğum aile hekiminde de nişanlımın raporunu çıkardık..Sağlık raporu, 2 fotoğraf ve nüfus cüzdan fotokopisini götürdük, belediyeden izin kağıdı aldık..başka şehirde olacağı için sadece izin kağıdı aldık biz..

bekliyoruz :)

bende su yolu severdim ama bunuda görünce beğendim tabiki sadece netten baktım :) birde buaralar şu inci setler kafamı karıştırıyor :)
Şimdi bi kez daha baktım o sarı altın setin modeli çok güzelmişşş :D
Ama sarı işte

Ayy ben hemen hücum ettiiim.
Daha önce görmemişim önce bunu belirteyim :KK70:
Ayrıca ne tatlısıııın :KK36: Maşallah sizeeee.
Ay çok teşekkür ederimm :) Senin adın değişti ya benim devreler karıştı tabi :D Fotoğraf görünce ben de hücum ediyorum hemen :D
daha önce vardı fotoğrafların tekrar görünce hatırladım :) gayet yakışıyosunuz :) bizide yakıştırmıyolar ama bence yakışıyoruz kim me derse desin :KK55:
Teşekkür ederim canım :) Bence siz de yakışıyorsunuz ayrıca, millet konuşmayı seviyor sadece

Ay teşekkür ederim canım ya :) Büyük konuşmak iyi değil gerçekten başına geliveriyor :KK70: Ama siz de birbirinize yakışıyorsunuz :) İnsanın enerjisi yüzüne yansıyor işte böyle :)

Hatırlamaz olur muyuz ya aaa rüyamda bile görüyorum :KK70: Ne oldu ne aşamaya geldi işlemleriniz ?

hadi yaa o kadar diyosun yani :) hallettik bakalım buradaki işlemleri, darısı diğer belediyenin başına

bir patavatsız eniştede senden yupii:)

yazık kız o kadarınıda yapmam güzeldi şükür hersey yerindeydi:KK36:

aynen banada dediler halamlar falan aa nasıl olcak falan ki cokta yakısıklıdır ben cok seviyorum yani önemli olan bizim nasıl olduğumuz ben seni çok merak ediyorum kuzu koy bir foto görelim gül cemalini:):)

Allah seni ne yapmasın kiziroğlu dedi ya :KK70::KK70::KK70:kız cok güldürdün beni

ya zaten bu işler sipariş üstüne olmuyor Rabbim bi koyuyor gönlüne onun aşkını gözün sadece güzelliğini görüyor

aa olur mu hiç telaşem vardı ne yaptın halledebildin mi

Tebrik ederim bu arada, darısı sırayla, aile tanışması, isteme ve nişana :) Hallettik şimdilik :)

İnci set hiç düşünmedim kuzu..
Diğer alın set güzelmiş ama sarı altın ben takamam. Kullanmicağım bişey olur muhtemelen o.
Bana beyaz altın lazım :KK70:
ya beyazmı sarımı ona karar vermek bile büyük mesele :D
Dün hallettik, sağlık ocağından raporu aldık..zaten 1 hafta öncesinden, akciğer filmi ve tahlilleri yaptırmıştık, biraz uzun sürdü, akdeniz anemisi için baya bekledik..benim bağlı bulunduğum aile hekiminde de nişanlımın raporunu çıkardık..Sağlık raporu, 2 fotoğraf ve nüfus cüzdan fotokopisini götürdük, belediyeden izin kağıdı aldık..başka şehirde olacağı için sadece izin kağıdı aldık biz..
büyük çoğunu halletmişsiniz canım. darısı gün almaya artık.
ilk fotoğraftakini çok beğendim ben :)
bende beğendim sanırım canım ama konuşmuştuk ya bu 14 ayar netteki fiyatı 2600 bilemedim oyüzden.

çok güzelsiniz :)
Çok teşekkür ederimm o senin güzelliğin :)
Maşallah size canım :nazar::nazar:
Teşekkür ederimm :KK19:
hadi yaa o kadar diyosun yani :) hallettik bakalım buradaki işlemleri, darısı diğer belediyenin başına
Hahah ama rüya komik, ne gördüğümü hatırlamasam da profil fotoğrafınızı kafanızın yerine gördüğümü biliyorum :D:D
Hadi geçmiş olsun darısı başımıza :KK50:

ya beyazmı sarımı ona karar vermek bile büyük mesele :KK70:
Neden dedin ki bunu şimdi. Sarı mı olsa acaba :D :D Ya da karışık olsun? Bilemedim şuan karıştı kafammm..
bende beğendim sanırım canım ama konuşmuştuk ya bu 14 ayar netteki fiyatı 2600 bilemedim oyüzden.
Ay ben hiç anlamıyorum arkadaş bu işlerden 14 ayar olmamalı mı yani kaç olsun? haha :D

Oooo senin devreler baya karışmış kuzum. Ben isim değiştirmedim ki hiiiiiç :KK70: :KK70:
Oyyy baya karışmışım hakkaten :D ama o dönem çok değişiklik oldu ve değişiklikle hiç aram iyi değildir :D Ben bir de görsel hafıza sahibi olduğum için isim unuturm yüz unutmam, sadece profil fotoğraflarınızdan hatırlıyordum bir dönem :D Şimdi çok şükür ezberledim 1500 mesajlık bir geçmişten sonra :D

Bu arada bizim baş meraklı kayboldu :D @zeroglu gel fotoğraf var

İyi bari hallolmuş çok zahmetli işler ya biz raporu iki gün sonra aldık, her zamanki gibi kansızlık falan çıkmış bende ..sadece teslim edicez bizden film falan istemediler ama..

Oyyy baya karışmışım hakkaten :KK70: ama o dönem çok değişiklik oldu ve değişiklikle hiç aram iyi değildir :KK70: Ben bir de görsel hafıza sahibi olduğum için isim unuturm yüz unutmam, sadece profil fotoğraflarınızdan hatırlıyordum bir dönem :KK70: Şimdi çok şükür ezberledim 1500 mesajlık bir geçmişten sonra :KK70:

Bu arada bizim baş meraklı kayboldu :KK70: @zeroglu gel fotoğraf var
Hahah değişiklikler bana göre de değil pek ya biraz uzun sürüyo alışmam :D
O da foto koyacaktı sonra yok olduu neredesin eyy @zeroglu ? :D

Aha iki renk işteee :D
Küpelerini hiç sevmedim ama olmaz mı ki acaba böyle bişey?
GZD-SU YOLU - 25,74 GR.webp

ya beyazmı sarımı ona karar vermek bile büyük mesele :KK70:

büyük çoğunu halletmişsiniz canım. darısı gün almaya artık.

14 ayarlıklardaki modeller daha güzel 22ler daha ağır kullanışsız.seçim yapmak zor o yüzden.aynı ikilemi bende yaşadım :) satma durumunuza ve ne kadar kullanışlı ona bağlı artık :)

14 ayarlıklardaki modeller daha güzel 22ler daha ağır kullanışsız.seçim yapmak zor o yüzden.aynı ikilemi bende yaşadım :) satma durumunuza ve ne kadar kullanışlı ona bağlı artık :)
Ya ben set, satmayı hiiç düşünmediğimden daha çok görselliğiyle ilgilenicem sanırım.
Karşı tarafı da zorlamaya gerek yok diye düşündüm o yüzden

Seni unuturmuyum yaa ortakk :) hallettin mi hadi hayırlı olsun ben evraklar için izin kullanmıştım bi de ev için ikisini hallettim bi günde ama evrakları geri götüremedim önümüzdeki hafta götürücem artık :) özledim seni :KK68:

Sevindim ortak :KK50:
ev için dediğine göre aldın heralde:rolleyes::rolleyes::KK9::KK9::KK9:, hayırlı olsun inşallahhhh, Güzel günlerde oturunnn :nazar::nazar: Evraklar hazır olunca pek bir şey sürmüyor canım , rapor elindeyse direkt gidersin belediyeye, yalnız bizim belediye bu işlemler için 15:00 kadar çalışıyordu, son 15 dakika da hallettik biz..Bende özledim seni :KK53::KK24:

Aha iki renk işteee :KK70:
Küpelerini hiç sevmedim ama olmaz mı ki acaba böyle bişey? Eki Görüntüle 1488427
canım kafein_ kafein_ inle bu ayar olayını konuşmuştukta. bozduracaksan 22 ayar daha iyi oluyor daha az değer kaybediyor. ama dediği gibi 14 ayarlarında modelleri daha güzel oluyor. bu su yolları artık herkeste var sanırım ben ondan vazgeçtim. beyazı bende düşünüyordum ama sonra baktım set gibi durmuyorki sanki gümüş bi set almışsın. biizm oraalrda derler ya takacaksınki yeni gelin olduğun belli olsun hahaha :D şöle sarı sarı :D ay bir arkadaşım vardı eşofman takımının içine bile takardı sarı sarı setini bileziklerini :D bende yapcam çok özendim bak şimdi :D
evet canım. bu incili setler için ne düşünüyorsun canım. bilgin varmı. bu inciler gerçek incimi oluyor nasıl oluyor.

Back
X