Deme ya o kızlardan biri benimbardak alan kızlar :) carrefourda 19 tl ye yastıklar vardı visco gördünüzmü beğenen varmı?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deme ya o kızlardan biri benimbardak alan kızlar :) carrefourda 19 tl ye yastıklar vardı visco gördünüzmü beğenen varmı?
valla tatlım hiç iyi şeyler hissetmedim sevgilin hakkında. nolur beni yanlış anlama. sonradan daha beter üzülme diye yazıyorum bunları gerçekten normal davranışlar değil. bir sonraki ay sana hepsini vermek zorunda değilki. yarısını versin. ne bilim. hep kaçak cevaplar ve psikolojik olarak kendini acındırarak sana duygu sömürüsü yapmalar. gerçekten çok tanıdık geliyor bana. dilerim allahtan sonun benzemez. nişan için kredi çekmek hele. çok doğru demişsin. kendi ailesi için harcayacağı parayı sen neden çekesin ödeyesin yani. daha ortada hiç bişi yokken borç yapma ödeme mevzusu var. iki gün sonra evlenince ne olacak. bekarken kendini idare ettiremeyen bir adam evliyken çocuk olduğunda nasıl idare ettirecek o evi. bakış açısı mantığı çok yanlış.
visco yastıktı aslında kendimiz için alsammı dedim ama karar veremedim bıraktım daha önce aynısını migrostada görmüştüm. bu migrosla carrefour aynımı oldular ne aynı şeyleri satıp duruyorlarDeme ya o kızlardan biri benimAma ben görmedim keşke görseydiiiim
![]()
Haha olabilir doğru dedinvisco yastıktı aslında kendimiz için alsammı dedim ama karar veremedim bıraktım daha önce aynısını migrostada görmüştüm. bu migrosla carrefour aynımı oldular ne aynı şeyleri satıp duruyorlar![]()
seni çok iyi anlıyorum ama bence kendine yakıştırdığın hayat bu değil. evet bu devirde o parayla geçinmek zor. ama millet aile geçindiriyor o parayla. yani sende ona göre yaşayacaksın geçineceksin o parayla. senin sevgilin benim kardeşim gibi bence. ayağını yorganına göre uzat değimi boşa söylenmemiş. sen şuan sevdiğin için bir çok şeyden fedakarlık edeceksin ama ne zamana kadar? Allah akıl fikir versin bakalım ama bu sürede kendini mümkn olduğunca koru canım.Bilmiyorum gerçekten hep diyorum hayırlısıysa olsun diye aldığı maaş kendine yetmiyor arkadaşlarıyla kalıyor burda.bir yandan ona da hak veriyorum 1400 tl neye yetecekki şu zamanda.para muhabbetini sevmediğim için allah karşıma çıkardı resmen.herşey konuda iyi anlaşıyoz sorunumuz yok bir tek bu para muhabbeti bnim canımı sıkıyor.nişan yüzükleri de bna dahil olcak tabi ama yinede nişan kredi çekersen daha bunun düğünü var kaldı ki o kadar düğün isteyen ben düğün vazgeçmişim nikah olsun dedim düşün
aynen bak şimdi kına mekanı geldi aklımaHaha olabilir doğru dedin
Madame cocolar bana göre değildi de benim kendime başka yastık almam gerekiyo heyecan yaptım bi an.
Tek derdimiz yastık olsun neyse yine buluruz![]()
ben göremiyorum ki yok resim diyor:)
aslında ben hiç sevmiyorum para muhabbetleri ,ama işte öyle bir şey oluyor ki ister istemez konuşuyosun bana kalkıp o şekilde söylemesi tuhafıma gtti.
bardak alan kızlar :) carrefourda 19 tl ye yastıklar vardı visco gördünüzmü beğenen varmı?
visco yastıktı aslında kendimiz için alsammı dedim ama karar veremedim bıraktım daha önce aynısını migrostada görmüştüm. bu migrosla carrefour aynımı oldular ne aynı şeyleri satıp duruyorlar![]()
ben kaçırmışım o detayıKarşılıklı olarak izlemeniz gerekiyor görebilmen için.
Tuhaf zaten canım haklısın yani inşallah büyümez bu olaylar.
Carreforula migros bir zaten kızlar sabancının diye biliorum ikisinide. O yastıkları görmüştüm güzeldi ama almadım ihtiyacım yok diye
Ay onu deme yaa, bi ara unutmuştum ama haftasonu yine aklıma geldi durdu. Sen de bugün söyleyince iyice depreşti .aynen bak şimdi kına mekanı geldi aklıma![]()
seni çok iyi anlıyorum ama bence kendine yakıştırdığın hayat bu değil. evet bu devirde o parayla geçinmek zor. ama millet aile geçindiriyor o parayla. yani sende ona göre yaşayacaksın geçineceksin o parayla. senin sevgilin benim kardeşim gibi bence. ayağını yorganına göre uzat değimi boşa söylenmemiş. sen şuan sevdiğin için bir çok şeyden fedakarlık edeceksin ama ne zamana kadar? Allah akıl fikir versin bakalım ama bu sürede kendini mümkn olduğunca koru canım.
benimki sinir ediyor beni yapmayı veririz nolcak diye. yada sokakta yaparmışız. sinir bozuluyorAy onu deme yaa, bi ara unutmuştum ama haftasonu yine aklıma geldi durdu. Sen de bugün söyleyince iyice depreşti .
Şaka maka bulmamız lazım , geç kalıcaz bu gidişlee, bi icraat da yok baksanaa![]()
benimki sinir ediyor beni yapmayı veririz nolcak diye. yada sokakta yaparmışız. sinir bozuluyor
hakkında hayırlısı cnaım.ama yine vazgeçtim ki düğün istiyorum yani nasıl yapıyorsa yapsın zamanında ailesi abisinin borcunu ödemiş , 10 bn tl düşün . ailemin maddi durumu yok diyor tamam olmayabilir ama tek başına ne yapabilirsin yani bohça mı yapcan yüzük mü alıp ödücen trilyon kazanmıyorsun ki , bir akrabalarından borç alıp yapmışlar evlendirmişler şimdi o insanla konuşmuyorlarmış.
bakalım enler yaşayıp görücez.
evet canım. yada düğündede yakarmışız bir kına ne varmış. düz mantık düşünüyorlar ondan bence kafa bizim gibi çalışmıyorkisokakta mı bu erkekler gerçekten odun oluyorlar ya
Evett kadeh de var ama ben babama masraf olmayayım diye orada aldırmadım, bir sonraki kampanyanın ellerinden öper :)Aynen ya gören duyan söylesin benim de çerezlik , su bardağı takımından bi tane daha almam lazım. Hatta güzelinden bulsam kadehleride çıkarırdım ordan ama kalın geldi gördüklerim beğenmedimm
Teşekkür ederimm :) Hangisi dibi renkli olan mı tamamı mı :)ben seviyorum o brdakları ya güzel oluyor :):) güle güle kullan cok begendim tencereleride
Teşekürlerr :) Fazla almamak lazım evlenince de almaya devam ederiz çünkü.güle güle kullan canım tencereleri çok seviyorum zaten :) bu bardakları bende çok beğendim ama birsürü bardağım var diye almadım. bizim evin yakınında bir yer var herşeyi 3,5tl ye satıyor orda sürekli lav ürünleri var hemen hemen bu kampaya ile aynı fiyata geliyor.oradan çok bardak aldım alamıyorum daha fazla![]()
Teşekkür ederim canım biz de annemle bayıldık :)
Canım bir gariplik var ya ben çözemedim bunucurlygirl ben ona bir gün dedim ki ,nişan yapma da ne var ne masrafın olcak ki dediğimde çekelim o zaman kredi yapalım beraber dedi ben şoklardaym, ben niye kendi nişanımı yapayım senin akarabaalrın geleceği otobüs parasını ben niye karşılıyım bunu senin ve ailenin yapması lazım yani. bende ona ben niye çekeyim ki benlik bir durum yok benim üzerime düşen ne ise yapaağım zaten sende size düşen vazifeleri yapacaksınız dedim
takibe aldım canım albümde paylaştım.ben niye göremiyorum nerden bakıyorsunuz
HEhehe bekliyordum bakalım kim görecek diye
Evet yastıkHahah çok güldüm yaa hiç dikkatimi çekmemiş benim. Görmedim ama kesin yastıktır ben sana diyim![]()
![]()
hakkında hayırlısı cnaım.
evet canım. yada düğündede yakarmışız bir kına ne varmış. düz mantık düşünüyorlar ondan bence kafa bizim gibi çalışmıyorki![]()
Hoşgeldinn :) Hepimiz gibisin sen de. Aklında varsa kıyafet modelleri at beraber seçelim :)
:)
hoşgeldin canım al bendende o kadar elbise bakınıyorum ama vakit yok