• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ayy hatırladım seninkini eveet, şıkır şıkır dedikleri cinsten :).
Çok şıktı ama zaten çok beğenmiştim.
Ben de bi mağazada görmüştüm bunun canlısını.
Fiyatı da iyimiş dediğin gibi ama :KK70: :KK70:
Bende bu fiyata aldım normalde 250 falandı hepte :) bi an gaza geldim aldım :D

Bende bu fiyata aldım normalde 250 falandı hepte :) bi an gaza geldim aldım :KK70:
Haha o bi an gaza gelmeler yok mu zaten :D
Ama çok para verdiğim şeyler için sonradan hiç pişman olmuyorum ben ya. Bi kere elim gittiyse benden mutlusu yok sonra :D
Para verince de verdiğin belli oluyo yaniii :D

Haha o bi an gaza gelmeler yok mu zaten :KK70:
Ama çok para verdiğim şeyler için sonradan hiç pişman olmuyorum ben ya. Bi kere elim gittiyse benden mutlusu yok sonra :KK70:
Para verince de verdiğin belli oluyo yaniii :KK70:
Aynenn ya buna gerçekten pişman olmadım hiç kalitesi belli oluyo o gri ve mürdüm paspaslada çok güzel olucak inanıyorum :D zaten iki taksiti kaldı bitsin dahada mutlu olucam :D

Aynenn ya buna gerçekten pişman olmadım hiç kalitesi belli oluyo o gri ve mürdüm paspaslada çok güzel olucak inanıyorum :KK70: zaten iki taksiti kaldı bitsin dahada mutlu olucam :KK70:
Ayy evet bence de yanyana çok güzel olucaklarr.
Ayyy ayrıca biten taksitlere bayılırıııım hahah :D

Kızlar bu süpürgeyi almayı düşünüyorum sizce nasıldır ?
Rowenta Ergo Force RO6753

Rowenta Ergo Force RO6753.webp

Yorganı sormuşssun ayy o da çok pahalıydı yaa herşey pahalı zaten sinir :KK70: banyo setiyle aynı paraydı heralde ya :KK70:
Oyy dme ya çok pahalı moralim bozulduuuu :D :D
Aha bir eksik daha :D
Buna ihtiyaç varmı dersin ya?
Alınırsa da katlanan cinsten var ya o da iyi olur. Bulaşık makinası olunca bu çok nadir lazım olacak diye düşünüyorum

Oyy dme ya çok pahalı moralim bozulduuuu :KK70: :KK70:

Aha bir eksik daha :KK70:
Alınırsa da katlanan cinsten var ya o da iyi olur. Bulaşık makinası olunca bu çok nadir lazım olacak diye düşünüyorum
:D Ben çok kullanıyorum ya plastikdir bu renkli bardaklardır falan makineye atmamda ben ondan yıkarım hep elimde :D

Oyy dme ya çok pahalı moralim bozulduuuu :KK70: :KK70:

Aha bir eksik daha :KK70:
Evet biraz pahalı ama bunu kendimize aldım misafire silikon :D ben yünden başkasında yatamam da alışkanlık işte :D

Pahalıysa iyidir bence kesin :KK70: :KK70:
Şaka bi yana benim bilgim yok malesef bunun hakkında kuzu :KK43:

Pahalı biraz :KK45:

Özellikleri iyi ama nette hiç bilgi bulamadım kullanıcı yorumları falan aklımı karıştırdı o

Bu serisi güzel rowentanın beğeniyorum ben :)

Yaa akşam gidip bakıcam canlı canlı bakalım emiş gücü falan iyidir inşallah

Evet biraz pahalı ama bunu kendimize aldım misafire silikon :KK70: ben yünden başkasında yatamam da alışkanlık işte :KK70:
Haha zavallı misafirler :D Ama mantıklı olan da tabii misafire de kaz tüyü alacak değiliz ya :D

Pahalı biraz :KK45:

Özellikleri iyi ama nette hiç bilgi bulamadım kullanıcı yorumları falan aklımı karıştırdı o

Yaa akşam gidip bakıcam canlı canlı bakalım emiş gücü falan iyidir inşallah
Canlı görmend aha iyi olur tabi canım bi test edersin neymiş ne değilmişşş :)

Ahşap ya ıslandıkça kokar mı ki ? bunları bende beğeniyorum dediğin gibi kullanışlı ama kokarmı diye düşündüm
Yok ya bizde vardı yıllarca kullandık hiçbişicik olmadı valla.
Bambu ya dayanıklı oluyo zaten suya sıkıntı olmaz kuzu

Back
X