• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ahaha şu meşhur kemeraltı :KK70: Ama galiba oralarda çok iyi bi midyeci vardı yeri yanlış hatırlamıyorsam bak şimdi nasıl canım istedi olsa da yesek
Orda midyeci çokta hangisi meşhur inan bilmiyorum bornovada karşıyakada sor neresi hemen söyleyeyim ama :KK70: Bak benimde canım çekti şimdiii :kk77:

Açılsın ya kınamda açmicam da ne zaman açıcam hahaha :KK70:
Yiğidin malı meydanda olur dermişim :p :KK70: :KK70:

Hahah evet sizde de kemeraltı var dimi :KK70:
İstediğim bindallıyı bulamazsam gieyceğim başka bişeyden ve kına yakıldıktan sonra onu ben de düşünüyorum. Görümcem sokmuştu aklıma hatta. Ama onun pembe evrsiyonunu :KK70:
Hatta bu gün bi tişört fotosu koydum ya onu bulursam onunla yapıcam bu kombini :)

Gördüm resmi canım ama onu bir yere yaptırabilirsin aslında tshirt baskısı yapan yerler var ya götürsen resmi yaparlar bence. Üstünede süslemelerini kendin yaparsın

Açılsın ya kınamda açmicam da ne zaman açıcam hahaha :KK70:
Yiğidin malı meydanda olur dermişim :p :KK70: :KK70:

Hahah evet sizde de kemeraltı var dimi :KK70:
İstediğim bindallıyı bulamazsam gieyceğim başka bişeyden ve kına yakıldıktan sonra onu ben de düşünüyorum. Görümcem sokmuştu aklıma hatta. Ama onun pembe evrsiyonunu :KK70:
Hatta bu gün bi tişört fotosu koydum ya onu bulursam onunla yapıcam bu kombini :)
Bizim kadın erkek karışık olacak yaa :KK53: Nasılmış ki o tişörtlerr. Kınadan sonra mı giyiliyor ay merak ettim böyle değişik şeyler yapmak istiyorum ben de. Ne kadar antin kuntin hareket varsa hepsi düğünde mübahtır içimde kalmasın hepsini yapayım diyorum, o gün bizim günümüz sonuçta :D En deli zamanlarımı yaşayacağım vallahi o zaman :KK49:
Orda midyeci çokta hangisi meşhur inan bilmiyorum bornovada karşıyakada sor neresi hemen söyleyeyim ama :KK70: Bak benimde canım çekti şimdiii :kk77:
Meşhur mu değil mi bilmem ama biz hep orada yiyorduk. Sıcak sıcak geliyor ya bi de ohh mis

Gördüm resmi canım ama onu bir yere yaptırabilirsin aslında tshirt baskısı yapan yerler var ya götürsen resmi yaparlar bence. Üstünede süslemelerini kendin yaparsın
Aslında olabiliiir öyle bir yer bulmaya çalışayım bakayım.
Güzel fikir kuzu teşekkürler :)

Bizim kadın erkek karışık olacak yaa :KK53: Nasılmış ki o tişörtlerr. Kınadan sonra mı giyiliyor ay merak ettim böyle değişik şeyler yapmak istiyorum ben de. Ne kadar antin kuntin hareket varsa hepsi düğünde mübahtır içimde kalmasın hepsini yapayım diyorum, o gün bizim günümüz sonuçta :KK70: En deli zamanlarımı yaşayacağım vallahi o zaman :KK49:
Ben de tam olarak öyle düşünüyorum canım.
Ne varsa yapayım içimde kalmasın :D
Sonra milletinkinde yapmaya kalkarım deli derler hahah :D
Bak tişört bu çok sevdim ben

Eklentiler

• 2a4461d9-10c7-449c-8baa-ee466f268178.webp
    2a4461d9-10c7-449c-8baa-ee466f268178.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 45
Ben de tam olarak öyle düşünüyorum canım.
Ne varsa yapayım içimde kalmasın :KK70:
Sonra milletinkinde yapmaya kalkarım deli derler hahah :KK70:
Bak tişört bu çok sevdim ben
Ay çok tatlılar evett. Ne zaman giyiceksiniz ki bunlarıı? Düğüne hazırlanırken giyiliyor diye biliyorum ama

Bizim kadın erkek karışık olacak yaa :KK53: Nasılmış ki o tişörtlerr. Kınadan sonra mı giyiliyor ay merak ettim böyle değişik şeyler yapmak istiyorum ben de. Ne kadar antin kuntin hareket varsa hepsi düğünde mübahtır içimde kalmasın hepsini yapayım diyorum, o gün bizim günümüz sonuçta :KK70: En deli zamanlarımı yaşayacağım vallahi o zaman :KK49:

Meşhur mu değil mi bilmem ama biz hep orada yiyorduk. Sıcak sıcak geliyor ya bi de ohh mis

Agzım sulandı ehhehe :KK45::KK45:

DSCI5627.webp Bende bunu çok beğendim altına da kırmızı tütü :KK37:

Ay çok tatlılar evett. Ne zaman giyiceksiniz ki bunlarıı? Düğüne hazırlanırken giyiliyor diye biliyorum ama
O zaman da giyiliyo evet canım ama isteğe göre değişir yani kural yok neticede :)
Onu da düşündüm ama sonra kınamda böyle bir çılgınlık yapsam daha iyi olur dedim, sonuunda dağıtırken giyerim :D
Altında uçuş pembe bi tütü.
Ama ben brudayıııım diye bağıran bir stilletosuz olmaz :D

Agzım sulandı ehhehe :KK45::KK45:

Eki Görüntüle 1495098 Bende bunu çok beğendim altına da kırmızı tütü :KK37:
Aslında baskı alınacaksa kendimiz mis gibi de hazırlarız hem sen de grafikersin sanırım. Bir illustrator'a bakar, bir kaç güzel vektör indiririz uğraşmaya bile gerek kalmaz. Çok güzel fontlar da var hem. Bunu da mı yapsak ne :D

O zaman da giyiliyo evet canım ama isteğe göre değişir yani kural yok neticede :)
Onu da düşündüm ama sonra kınamda böyle bir çılgınlık yapsam daha iyi olur dedim, sonuunda dağıtırken giyerim :KK70:
Altında uçuş pembe bi tütü.
Ama ben brudayıııım diye bağıran bir stilletosuz olmaz :KK70:
En sonda dağıtırken de ayağında ne hal kalır ya stilleto giymeye :D

Aslında baskı alınacaksa kendimiz mis gibi de hazırlarız hem sen de grafikersin sanırım. Bir illustrator'a bakar, bir kaç güzel vektör indiririz uğraşmaya bile gerek kalmaz. Çok güzel fontlar da var hem. Bunu da mı yapsak ne :KK70:

Evet canım grafikerim :) Hepinize yaparım ki benn :KK49: Arkasına da MRS soyisim yazarız çok güzel olurr :KK68:

N Nyks01 sende mi grafikersin canımm
Endüstriyel tasarımcıyım ama çalıştığım firmanın grafik işlerini de ben yapıyorum. Asıl alanım o olmasa da işte türkiye şartları herkes her işi yapmak zorunda kalıveriyor. Ben de ilk başlarda daha çok ajans işleri yapan bir yerde çalıştığım için grafiğe de yönelmiş oldum biraz. Ama tabi ki bi grafiker değilim.

Endüstriyel tasarımcıyım ama çalıştığım firmanın grafik işlerini de ben yapıyorum. Asıl alanım o olmasa da işte türkiye şartları herkes her işi yapmak zorunda kalıveriyor. Ben de ilk başlarda daha çok ajans işleri yapan bir yerde çalıştığım için grafiğe de yönelmiş oldum biraz. Ama tabi ki bi grafiker değilim.

Anladım canım. Sonuçta anlıyorsun bu işlerden. Zaten Grafik tasarımın bir çok alanı var çok geniş hepsini birden yapamıyoruz ama uzman olduğun alan dışında ucundan kıyısından anlıyoruz hepsinin :-)

Back
X