• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bunlar böyle bebiş biliyosun kii. Haklı çıkacak sanıyo ama yok öyle şey :)

Kuzulaar.
Size çöp kovalarımı göstermek için yeni albüm oluşturdum. Girip bakabilirsiniz :KK70:

BEn göremiyorummm :KK43:

Hahaha kızlar ya uzun süremedi :KK70::KK70: Ay gülüyorum ama şöyle oldu benden eşim diye bahsetmiş ama bana hiç anlatmadı bunları, şimdi triplenince kızdım öyle açığa çıktı kendi kendine triplere girmişsin yine deyip bunu yolladı :KK70:Eki Görüntüle 1496410 Hoff bi trip atıyoduk o da yalan oldu :KK70:
H happyNow çok güzel kovaalrın güle güle kullan :) Küçük olan tam patates soğan kovası olurmuş bak

Tatlıya bağlandımı kuzu bak günahını aldık :-)

Hahaha çok güldüm.
Ay rezil olduk burda çocuğun yaptığına bak bi de bizim konuştuklarımıza . Ayıpladım kendimizi bi de seni :p :KK70:
Yolladığına bak bi de ya hahahah :KK70:
Başta deseydi ama. Açık açık kızgınım dedim haberim yok dedi işe bak. Anlatsana o zaman :63:

Şimdi görebilirsiiin :)

Çok güzeller güle güle kullan bende patates soğan için alıcam inşallah :KK45:
Nişan fotoğraflarına baktım da çok tatlısın maşallah çok yakışmışsınız yalnız bir şey dikkatimi çekti zevklerimiz çok benziyor nişandan sonra resim eklersem sende anlayacaksın :)

TEşekkürler canım :) Ay nasıl yakından daha mı güzel ben baya taktım bundan alayım diyorum ya
Güzel canım aynı böyle parlakta benim hoşuma gitti :) tost makinamda arçeliğindi yine beyazdı öyle uyumlu olsun diye almıştım ben :) siyahıda çok güzel

Güzel canım aynı böyle parlakta benim hoşuma gitti :) tost makinamda arçeliğindi yine beyazdı öyle uyumlu olsun diye almıştım ben :) siyahıda çok güzel
Yaa evet siyahını da çok beğendim ben aslında da bilemedim kararsız kaldım beyaz da çok güzel. Zaman çok artık o sırada karar veririm :)

Başta deseydi ama. Açık açık kızgınım dedim haberim yok dedi işe bak. Anlatsana o zaman :63:
Haha trip bağımlılık yaptı heralde sana, devam edesin var gibi :D Bırak çocuğu günahı yokmuş işteee :D
Çok güzeller güle güle kullan bende patates soğan için alıcam inşallah :KK45:
Nişan fotoğraflarına baktım da çok tatlısın maşallah çok yakışmışsınız yalnız bir şey dikkatimi çekti zevklerimiz çok benziyor nişandan sonra resim eklersem sende anlayacaksın :)
Canımmm çok teşekkür ederimm :KK36:
Yaa çok merak ettim şimdii senin fotolarıı. Bi an önce güng elsin de göreyimmm :)

Haha trip bağımlılık yaptı heralde sana, devam edesin var gibi :KK70: Bırak çocuğu günahı yokmuş işteee :KK70:

Canımmm çok teşekkür ederimm :KK36:
Yaa çok merak ettim şimdii senin fotolarıı. Bi an önce güng elsin de göreyimmm :)
Ay yok yapmıyorum trip falan. Gülmekten yapamadım zaten o resim neydi ya :D Ben ciddi ciddi sinirlenmişim pat diye püskevit amcayı gönderiverdi :D

Back
X