• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kesinlikle :KK70: eskiden takı törenleri için derdim okadar uzun süre ayakta duruyorlar manyakmı bunlar diye şimdi diyorum saatlerce durabilrim yeterki takan olsun haha :KK70:

bende aynen ne saçma bu bilezikleri falan takıyolar diye düşünürdüm.önemsiz geliyodu, şimdi güzel geliyo ya.tabi yine alışamadım takamıyorum uzun süre.birde bunların sadece bi tanesini halam taktı o da ince.birer tane de babamla dedem.gerisini nişanlım taktı.yani kendi kendimize taktık sayılır.küçük altınlar kazancımıza oldu işte.

Amin canımmmm :nazar: :KK54:

İlk olarak belediyeye gittik, nikah saatini hallettik..20:30 olacak nikah kısmetse inşallah. Sonra düğün mekanına gittik menüyü seçtik , masa ve sandalye süslemelerine kakar verdik organizasyon firması ile anlaştık.Otelin fotoğrafçısına gittik, orta derecedeydi fotoğraflar pek beğenmedim ama mekana başka fotoğrafçı sokmuyorlar..Kuaför ve makyöz nişanlımın annesinn kuaförü olacak..hem evlerine yakın hem tanıdık..Gelin masasında olacak canlı çiçeği bile seçtik :KK53: Geriye dış çekim fotoğrafçısı kaldı , en önemlisi yani :KK17:
Oo baya şey halletmişsiniz ne güzel :-) Dış çekim mühim iyi araştırman lazımm

Oo baya şey halletmişsiniz ne güzel :-) Dış çekim mühim iyi araştırman lazımm

Rahatladım bende nihayet , hep aklımda soru işaretleri vardı nasıl olacak diye ..Dış çekim çok önemli ya hatunun birinden fiyat aldık indirimli hali 2750 tl :)

İlk olarak belediyeye gittik, nikah saatini hallettik..20:30 olacak nikah kısmetse inşallah. Sonra düğün mekanına gittik menüyü seçtik , masa ve sandalye süslemelerine kakar verdik organizasyon firması ile anlaştık.Otelin fotoğrafçısına gittik, orta derecedeydi fotoğraflar pek beğenmedim ama mekana başka fotoğrafçı sokmuyorlar..Kuaför ve makyöz nişanlımın annesinn kuaförü olacak..hem evlerine yakın hem tanıdık..Gelin masasında olacak canlı çiçeği bile seçtik :KK53: Geriye dış çekim fotoğrafçısı kaldı , en önemlisi yani :KK17:
çoğu gitmiş :) maşallah hayırlısı olsun
bende aynen ne saçma bu bilezikleri falan takıyolar diye düşünürdüm.önemsiz geliyodu, şimdi güzel geliyo ya.tabi yine alışamadım takamıyorum uzun süre.birde bunların sadece bi tanesini halam taktı o da ince.birer tane de babamla dedem.gerisini nişanlım taktı.yani kendi kendimize taktık sayılır.küçük altınlar kazancımıza oldu işte.
dışardan gelseymiş iyi olurmuş ama bunada şükür :)

Rahatladım bende nihayet , hep aklımda soru işaretleri vardı nasıl olacak diye ..Dış çekim çok önemli ya hatunun birinden fiyat aldık indirimli hali 2750 tl :)

Maşallah maşallah iyi ki indirim yapmış :rolleyes: Biz 900 e anlaştık herşey dahil ama tanıdık bütün fotoğrafların filmine kadar alıcaz :-)

kızlar size sorum var :

Şimdi kısmet olursa benim iki şehirde düğünüm olacak, Şöyle ki , kendi yaşadığım şehirde düğün gibi başlayıp sonunda kına olacak..Çünkü iki düğün arası 1 gün var..Diğer şehirde de normal düğün olacak..

Buradaki düğün mekanında fotoğrafçı var, ve başka fotoğrafçı almıyorlar..Diğer şehirde de durum aynı.. Bu durumda iki şehirde dış çekim saçma olacak..sizce hangi şehri seçmeleyim?

Oooo baya baya hallomuş işte canım :) bu arada geçen hafta bizde hallettik nikah işlemlerini :)

kızlar size sorum var :

Şimdi kısmet olursa benim iki şehirde düğünüm olacak, Şöyle ki , kendi yaşadığım şehirde düğün gibi başlayıp sonunda kına olacak..Çünkü iki düğün arası 1 gün var..Diğer şehirde de normal düğün olacak..

Buradaki düğün mekanında fotoğrafçı var, ve başka fotoğrafçı almıyorlar..Diğer şehirde de durum aynı.. Bu durumda iki şehirde dış çekim saçma olacak..sizce hangi şehri seçmeleyim?
En az yorulacağın yeri seç bence yaa çünkü o iş inanılmaz yorucu nişanda test ettim hatta sonu baya hüsranla bitti :( o yüzden ben önce çektirip kurtulucam

Aaa farklı yorum yapan ilk kişisink kafamı karıştırdın bak şimdi :-)
N Nyks01 o adam ne öyle yahu nasılda cici poz vermiş bir de :KK70:
Camiamızın kıymetli insanlarından :D
Ahahahah hiç güleceğim yoktu demiycem acayip gülesim var ama buna baya güldüm :D:D:D
Bilirim bunu pekte severim aslında tasarımlarını bizim bir arkadas bunun için pembe bir ev tasarlamıştı hatta projesinde
Karim Rashid evi mi :D Hahaha o da iyiymiş. Pembe diyince o adam o adam diyince pembe geliyor hep aklıma :D
Haha resmen psikolojik bir yolculuk ile sorunu çözdüm tebrkler bana :KK70:
Bencede ondan kuzu. Artık bana kimse laf edemez. Çocukken yaşadığım bir travma sonucu böyle bu ev der geçerim :KK70:
Niye ama ben de istedim bana da almadılar ama evimi pembe yapmıyorum, tezinizi de böyle çürütür kaçarım :KK59: :D

Ay hayırlı olsunn bir sürü şey halloldu artık beklemek kaldı desene :KK49:
kızlar size sorum var :

Benim de aynı şekilde olacak ve kararsızım, galiba mekanları en çok nerede beğenirsem orayı seçerim diyorum o_O

Niye ama ben de istedim bana da almadılar ama evimi pembe yapmıyorum, tezinizi de böyle çürütür kaçarım :KK59: :KK70:
Sen yeterince istememişsin kesin. Başka açıklaması yok hahaha :D
greenandblue greenandblue ah kuzu zor bi soru buu :)
Bence iki şehirde de çekim için kullanılan yereri fotlarda görüp kıyaslama ysapmalısın.
O şekilde bulursun cevabı anca :)

Back
X