• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ay çok şirin ya çok beğendiimm
Teşekkür ederiim, ben de çok sevdim valla paketinden çıkarıp çıkarıp bakasım var şuan haha :D
:KK70: güle güle kullan kuzu büyüklerde indirimi bekliyoruz o zaman
Teşekküre derim bebiş. Tabii ki o indirimsiz olmaz! İndirim gören söyler artık :D
ahşap gibi canım ama böyle bildiğin odun değil yani :)ince birşey gayet hoş duruyor
Ayy tamam o zaman oldu bu iş :D
Teşekkür ederim kuzu.

Şimdi bunları aldığım için yeni gündem konsept araştırması :D
Bişiler buldum bile, heveslendim şimdi :D

Di mi yaa ben de çok sevdim. Bir bakınayım diye girdim yine boş çıkamadım :KK70:
Ama kınada dilek ağacı gibi bir köşe oluşturmak istiyorum notluklar vs'lerin olduğu.. Bunları da oraya asmayı planlıyorum. Yani görünce almak istedimmm aklıma bu geldi :KK70:
Gerçekten bahane 10 numara :D

Teşekkür ederiim, ben de çok sevdim valla paketinden çıkarıp çıkarıp bakasım var şuan haha :KK70:

Teşekküre derim bebiş. Tabii ki o indirimsiz olmaz! İndirim gören söyler artık :KK70:

Ayy tamam o zaman oldu bu iş :KK70:
Teşekkür ederim kuzu.

Şimdi bunları aldığım için yeni gündem konsept araştırması :KK70:
Bişiler buldum bile, heveslendim şimdi :KK70:
heveslenmen güzel ama hemen alışveriş yapma :D

Teşekkür ederiim, ben de çok sevdim valla paketinden çıkarıp çıkarıp bakasım var şuan haha :KK70:

Teşekküre derim bebiş. Tabii ki o indirimsiz olmaz! İndirim gören söyler artık :KK70:

Ayy tamam o zaman oldu bu iş :KK70:
Teşekkür ederim kuzu.

Şimdi bunları aldığım için yeni gündem konsept araştırması :KK70:
Bişiler buldum bile, heveslendim şimdi :KK70:
paspası düşün :D banyo takımını düşün :D

Back
X