yoktur canım kötü düşünmeyelimAaa öylemiymişş ilk kez duydum bunu. Belki de ondandır kuzu ama her haliyle ilgisizdi zaten. Bi kadın çocuğunu getirmiş ateşi var diye. Doktor diyoki tamam bekle sırayla, kaçmış ateşi baktın mı? Evet 38 diyo. 38 yüksek bi ateş değil üstünü çıkar alırım ben seni dedi gitti. NAsıl doktor bunlar ben anlamadım. Baya adliyede memur gibi oturuyolar orda.
Dediğin gibi ben yine de kendikime giderim. Bişiler söyler eder belki en azından.
Gerçi baktım facebooktan benim doktor Yunanistandaymış şuan haha
Aaa hadi ya. bak işte baktırmak lazım yani ne var ne yok bilmiyoruz ki. Bana soruyo bi de bişeyin var mı diye. Bildiğim kadarıyla yok dedim ama nerden bileyim yani bi sorun var mı yok mu. İnşallah bişey yoktur kuzu ya
Bence de yoktur yayoktur canım kötü düşünmeyelim
Ay böylesinide ilk defa görüyorum gerekli bişeyki adamlar test yaptırın diyolar hey Allahım yaAy kuzu sorma veremedim.
Saçma sapan bi uygulama yapmışlar.
Benim aile hekimim yoktu başka dr. baktı. O da bugün kota dolduğu için kan alamıyoruz deyip Pazartesiye randevu verdi.
Bi de işin ilgincii işini halledebil diye sana sonuç kağıdı veriym ama dedi. Yani tahlilsiz sonuç aldım resmen şaka gibi.
Ama pazartesi kendi aile hekimime gidicem ben ya içim rahat etmez öyle. Benim dr biraz daha ilgili bi kadın giymşl tazmanya canavarlı tişörtünü doktorculuk oynuyo gibiydi
Sinir oldum baya ama napim bi daha izin alıcam mecburen
İlk defa rastlanan tüm tuhaflıklar hep beni bulmayaydı iyiydi kuzuAy böylesinide ilk defa görüyorum gerekli bişeyki adamlar test yaptırın diyolar hey Allahım ya
Aaa öylemiymişş ilk kez duydum bunu. Belki de ondandır kuzu ama her haliyle ilgisizdi zaten. Bi kadın çocuğunu getirmiş ateşi var diye. Doktor diyoki tamam bekle sırayla, kaçmış ateşi baktın mı? Evet 38 diyo. 38 yüksek bi ateş değil üstünü çıkar alırım ben seni dedi gitti. NAsıl doktor bunlar ben anlamadım. Baya adliyede memur gibi oturuyolar orda.
Dediğin gibi ben yine de kendikime giderim. Bişiler söyler eder belki en azından.
Gerçi baktım facebooktan benim doktor Yunanistandaymış şuan haha
Aaa hadi ya. bak işte baktırmak lazım yani ne var ne yok bilmiyoruz ki. Bana soruyo bi de bişeyin var mı diye. Bildiğim kadarıyla yok dedim ama nerden bileyim yani bi sorun var mı yok mu. İnşallah bişey yoktur kuzu ya
Asıl yumurtalık misafire kullanılmaz mı ki? Yani ben yaparım misafire bi de evde kendime haşlasam yumurtalık kullanmam heraldecanım arkadaşla konuştum yumurtalık çok gereksiz dedi. zaten bu seti ben misafire kullanıcam. misafirede rafadan yumura yapılmıyor boşuna alma dedi. mantıklı geldi. reçellikten eklicem. ama ortayada bişiler eklesem diyorum sanırım sitede bişi yok başka yerden alıcam.
HoşgeldinnSelam kızlar nasılsınız?
İşleri toparladım da ancak gelebildim :)
Geçmiş olsun ne olabilir ki acaba kansızlık falan mı?Bende dün aksilik yaşadım kan değerlerimde anormallik varmış doktorun değimiyle, yarın için hastaneden randevu aldım
hematoloji den raporu onaylatman lazım dedi
Ajana bak senGerçi baktım facebooktan benim doktor Yunanistandaymış şuan haha
Asıl yumurtalık misafire kullanılmaz mı ki? Yani ben yaparım misafire bi de evde kendime haşlasam yumurtalık kullanmam heralde
Hoşgeldinn
Geçmiş olsun ne olabilir ki acaba kansızlık falan mı?
Ajana bak sen
hahaAsıl yumurtalık misafire kullanılmaz mı ki? Yani ben yaparım misafire bi de evde kendime haşlasam yumurtalık kullanmam heralde
Hoşgeldinn
Ajana bak sen
bazıları fazlaca baskıcı olabiliyorlarbazen seni düşündüğünden bazende kendisini düşündüğünden. ama sen tatlılıkla anlat yapman gerekenleri. sanane lafına bende çok kızarım. sanane yerine güzelce anlatmayı dene bence. he hepsini yaptın genede o ters konuşup böyle saygısızlık yapıyorsada ona iyi bir ders vermek lazım
canım arkadaşla konuştum yumurtalık çok gereksiz dedi. zaten bu seti ben misafire kullanıcam. misafirede rafadan yumura yapılmıyor boşuna alma dedi. mantıklı geldi. reçellikten eklicem. ama ortayada bişiler eklesem diyorum sanırım sitede bişi yok başka yerden alıcam.
Bilemedim ki şimdi ne desem. Hani ne niyetle söylediği önemli çünkü, onu da senden iyi kimse bilmez. Bazı insanlar sinir anında tutamıyor kendini ki ben de mesela söyleyiş tarzıma dikkat edemem bazen. Sadece sinirlenme sebebi mantıklı gelmedi bana.
patldım bende artık canım .reglim canım sağolcanim gecmis olsun neyin var.
ya
canim bence sevdicege yuklenmissin.gerizekali demeseydin keske
canım ozamn sen kendini yoruyorsun diye dayanamıyor düşündüğünden kızıyro karışıyor sana sende sanane diyince sinirleniyor. diyorumya bende sinir oluyorum o söze. ne demek sanane. öyle deidğin zaten o kişişyi dışarda bırakıyorsun. sende yanlışı bilmem güzel ama. biraz daha sakin olursan herşey daha güzel olurbu benim üzerime inanılmaz düşer, bi öksüreyim hemn başlar niye öksürüyorsun ilaç al ihmal etme ayaklarım ağrıyor diyorsun ama bir randevu alamadın gidip baktıramadık diye.o kadarda ilgili bir insan geçen sene anneler gününde izinlidi annenle gününü geçir dışarı çıkar gönlünü al annenin demişti annemle tartışmıştık
yiğenim okuldan geleceğini sölediğimde yemği söyledim yoğurdu dışarı çıkar çocuk hastalanmasın soğuk yiyip demişti.
bunları düşündükçe acaba bende mi hata var diye düşünüyorum çok ters konuşan insanımdır ben kimi zaman lafın nereye gidebileceğini dşünmeden o saadece çok snirlenirse bu sanane , karışma bana dersem başlar gerizekalı dmeeye.
Haha whatsapdan yazacaktım da baktım hatun tatilde rahatsız etmeyeyim sonra yazarım dedim.Ajana bak sen
Ya arkadaşım da böyle sürekli değerleri düşüyor seninki gibi :/ İğne vuruluyordu bir dönem bu demir eksikliği için falan. Sürekli kontrol etmen lazım :/tam anlayamadım canım, kansızlık var ama anladığım kadarıyla b12 eksik, kandaki demir falan eksik, kan eksik..
Nasıl yaşıyorum kiii :S
İki taraflı olabilir demek ki işte. İnsan sinir anında hatasını göremiyor da farkına varınca da biraz kendini frenlemek lazım.bu benim üzerime inanılmaz düşer, bi öksüreyim hemn başlar niye öksürüyorsun ilaç al ihmal etme ayaklarım ağrıyor diyorsun ama bir randevu alamadın gidip baktıramadık diye.o kadarda ilgili bir insan geçen sene anneler gününde izinlidi annenle gününü geçir dışarı çıkar gönlünü al annenin demişti annemle tartışmıştık
yiğenim okuldan geleceğini sölediğimde yemği söyledim yoğurdu dışarı çıkar çocuk hastalanmasın soğuk yiyip demişti.
bunları düşündükçe acaba bende mi hata var diye düşünüyorum çok ters konuşan insanımdır ben kimi zaman lafın nereye gidebileceğini dşünmeden o saadece çok snirlenirse bu sanane , karışma bana dersem başlar gerizekalı dmeeye.
Asıl yumurtalık misafire kullanılmaz mı ki? Yani ben yaparım misafire bi de evde kendime haşlasam yumurtalık kullanmam heralde
Hoşgeldinn
Ajana bak sen
Ne kadar ince düşüncelisin öyleHaha whatsapdan yazacaktım da baktım hatun tatilde rahatsız etmeyeyim sonra yazarım dedim.
Hep onu düşündüğümden yani.
Ya arkadaşım da böyle sürekli değerleri düşüyor seninki gibi :/ İğne vuruluyordu bir dönem bu demir eksikliği için falan. Sürekli kontrol etmen lazım :/
İki taraflı olabilir demek ki işte. İnsan sinir anında hatasını göremiyor da farkına varınca da biraz kendini frenlemek lazım.
Hahaha bak benden birini buldumyumurtalık msafir için kullanılmaz mı ben pişen yumurtayı ayıklamayı seven insan değilim elim yumurta kokuyor diye herkes kendisi ayıklasın derim masa görselliği bozulmasın diye koydum öyle
durduramıyorum ki kendimi o an , tahammülüm sabrım yok benimYa arkadaşım da böyle sürekli değerleri düşüyor seninki gibi :/ İğne vuruluyordu bir dönem bu demir eksikliği için falan. Sürekli kontrol etmen lazım :/
İki taraflı olabilir demek ki işte. İnsan sinir anında hatasını göremiyor da farkına varınca da biraz kendini frenlemek lazım.
yumurtalık msafir için kullanılmaz mı ben pişen yumurtayı ayıklamayı seven insan değilim elim yumurta kokuyor diye herkes kendisi ayıklasın derim masa görselliği bozulmasın diye koydum öyle
bence de çok düşünceliymişNe kadar ince düşüncelisin öyle
Hahaha bak benden birini buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?