bende sonucu merak ediyorum :) şuan sadece danteli seçtik. üzerindeki benim seçtiğim :) üst kısmı tam oturdu arkası zaten daha yapılmadığı için iğneli. aynadan arkada gözüküyor dikkat ettiysen. altı dikilmiş ama üstle birleştirilmemiş. şuan nasıl birşey çıkıcak bilmiyorum :)Ben hemmen baktııım!
Ay çok heyecanlı bişey yaa. Güzel olacaakk sonucu çok merak ediyorum :)
Kalıp nasıl tam oturdu mu üstüne
arkası henüz karar veremedim ama şey dedi şuan düğmeli gibi düşünüp dikmeye devam edecek bir sonraki provada kesinleştircez. ben göbeğimin ve simitlerimin gitmesini ümit ettiğim içinhemen baktımmm :) sanırım arkası düğmeli olacak
beli oturuyor canımÜzerine kalıp olarak iyi beli tam oturuyomu resimden tam seçemedim
Haha benim de öyle zatebn ön başka gelinlik arka başka. Birliştirticem ne çıkıcak bilmiyorunTelefondan eklemeye çalıştım yaa ön kısımla arka kısım başka fotolar
Evet yaa . Zaten en önemli şey kalıp. O iyi olunca her şekilde güzel gözüküyor bence gelinlik.bende sonucu merak ediyorum :) şuan sadece danteli seçtik. üzerindeki benim seçtiğim :) üst kısmı tam oturdu arkası zaten daha yapılmadığı için iğneli. aynadan arkada gözüküyor dikkat ettiysen. altı dikilmiş ama üstle birleştirilmemiş. şuan nasıl birşey çıkıcak bilmiyorum :)
Dene kesinlikle deneyince birleştirmek daha kolay oluyo :) ay en son resmde ne sıkmış arkamı resim büyük olunca fark ettimHaha benim de öyle zatebn ön başka gelinlik arka başka. Birliştirticem ne çıkıcak bilmiyorun
Çok güzelmiş kuzu özellikle önü çok beğendim ben. Seninki risksiz nasılsa beğenmezsen bi kaybın olmayacak. Kısa sürede de yapacakmış daha ne olsuuun :)
arkası henüz karar veremedim ama şey dedi şuan düğmeli gibi düşünüp dikmeye devam edecek bir sonraki provada kesinleştircez. ben göbeğimin ve simitlerimin gitmesini ümit ettiğim içinşey dediler bana ipliden düğmeliye çevirmek sıkıntılı oluyormuş ama düğmeliden ipliye çevirebilirim dedi. oyüzden şuan düğmeli gibi yapacak ama sonra karar vercez. düğmeli daha şık duruyor bence ama zayıflarsak ipli daha iyi olur heralde kafam karışık.
beli oturuyor canımsimitler baya belirgin belde kalın olunca böyle gözüküyor acil gitmesi lazım onların bir ay sürem var
Gayet oturmuş ben bu provaya bi hafta sonra gidicem :) bundan sonrası kolay dedi danteli dikcekler yavas yavasarkası henüz karar veremedim ama şey dedi şuan düğmeli gibi düşünüp dikmeye devam edecek bir sonraki provada kesinleştircez. ben göbeğimin ve simitlerimin gitmesini ümit ettiğim içinşey dediler bana ipliden düğmeliye çevirmek sıkıntılı oluyormuş ama düğmeliden ipliye çevirebilirim dedi. oyüzden şuan düğmeli gibi yapacak ama sonra karar vercez. düğmeli daha şık duruyor bence ama zayıflarsak ipli daha iyi olur heralde kafam karışık.
beli oturuyor canımsimitler baya belirgin belde kalın olunca böyle gözüküyor acil gitmesi lazım onların bir ay sürem var
Hazır olarak gelcekse ona göre ayarlıyo boyunu gelinliğe göre bizimde son provada lazım meselaevet bende o yüzden , ipli seçmek zorunda kaldım..hiç zayıflayacak gibi durmuyorum amapeki sen gelinlik ayakkabını aldın mı? benim gelinliğim gelmemiş henüz ama bana provaya gelince ayakkabı ile gelin dedi
Ekleyebilmişimm evet :) önü göğüs kısmı ilk resim olucak , arka kısmı kuyruklu olanın ark kısmı gibi olucak güpür detaylarıda diğer resimdeki gibi arkası yoğun yani :) not : düz tül olucak :)
Hazır olarak gelcekse ona göre ayarlıyo boyunu gelinliğe göre bizimde son provada lazım mesela
Ama ben bu modeleri netten buldum o yüzden denemeden birleştirdimDene kesinlikle deneyince birleştirmek daha kolay oluyo :) ay en son resmde ne sıkmış arkamı resim büyük olunca fark ettimaraya mobilyayıda sıkıstırmısım
Ben panik atak nasıl böyle bir işe giriştim bilmiyorum ama hayatta diktirmem demiştim :) mecbur kaldım bide üst bedenim biraz daha uzun giyince bazıları tuhaf durdu dikelim dediler karıştırdımsenin gelinliği de gördüm ki :) Sonuç olarak güzel bir şey çıkacak belli..Ben model konusunda bilgisizim ya 3 modelden 1 gelinlik çıkaramam ben stres yaparım..o yüzden hazır dikim tercih ettim onun bile göğüs kısmına bir parça eklenecek yapabilirler mi diye panik oldum
Hahah çok güldüm bunaBen panik atak nasıl böyle bir işe giriştim bilmiyorum ama hayatta diktirmem demiştim :) mecbur kaldım bide üst bedenim biraz daha uzun giyince bazıları tuhaf durdu dikelim dediler karıştırdımnişanlım diyoki kadın hala tehlikenin farkında değil sana dikcek
Bence abartı bi fiyat üzerimdeki gelinlik onun yarısından biraz fazla bi fiyata çıkıcak istediğim el çiçeği tacı falan yaptırılcak şu nettekilerden :) kuşağı bi uzun bi kısa duvağıAma ben bu modeleri netten buldum o yüzden denemeden birleştirdim
Gerçi bi tontoş modacıya sorduğumda modele bayıldı. 3000 e yapamam ama bu modeli çalışmak istediğim için yapıcam dedi
senin modelide çok beğendim canım bu yakaları çok seviyorum zaten. Allah gönlümüze göre çıkartsın sonucu inş :) mobilyalarda ayrı güzel buarada :)Dene kesinlikle deneyince birleştirmek daha kolay oluyo :) ay en son resmde ne sıkmış arkamı resim büyük olunca fark ettimaraya mobilyayıda sıkıstırmısım
evet bende o yüzden , ipli seçmek zorunda kaldım..hiç zayıflayacak gibi durmuyorum amapeki sen gelinlik ayakkabını aldın mı? benim gelinliğim gelmemiş henüz ama bana provaya gelince ayakkabı ile gelin dedi
bana dememişti ama bu gittiğime dedi keşke ayakkabıyıda getirseydin die. bir dahakine ayakkabıyla giidcem. nişandaki ayakkabım sedef rengiydi. rahattıda onu giymeyi düşünüyorum benGayet oturmuş ben bu provaya bi hafta sonra gidicem :) bundan sonrası kolay dedi danteli dikcekler yavas yavas
Hahah çok güldüm buna
Canlı bomba gibisin mübarek :)
Teşekkür ederim canım amin inşallah :) Teşekkür ederim orda bi koltuk takımım yok o da iki model birleştirmesidesenin modelide çok beğendim canım bu yakaları çok seviyorum zaten. Allah gönlümüze göre çıkartsın sonucu inş :) mobilyalarda ayrı güzel buarada :)
bana dememişti ama bu gittiğime dedi keşke ayakkabıyıda getirseydin die. bir dahakine ayakkabıyla giidcem. nişandaki ayakkabım sedef rengiydi. rahattıda onu giymeyi düşünüyorum ben
Bence de öyle çok geldi zaten.Bence abartı bi fiyat üzerimdeki gelinlik onun yarısından biraz fazla bi fiyata çıkıcak istediğim el çiçeği tacı falan yaptırılcak şu nettekilerden :) kuşağı bi uzun bi kısa duvağı
Hahah senden günah gitmişaynen whatsapdan yazabilirsin dedi pişman olabilirsin dedim ama
Ben panik atak nasıl böyle bir işe giriştim bilmiyorum ama hayatta diktirmem demiştim :) mecbur kaldım bide üst bedenim biraz daha uzun giyince bazıları tuhaf durdu dikelim dediler karıştırdımnişanlım diyoki kadın hala tehlikenin farkında değil sana dikcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?