Anaa evet pembe kokulu olanlardan alayım uyum sağlasın ayrı gayrı durmasn içindeÇöp poşeti almadın mı onu da al![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anaa evet pembe kokulu olanlardan alayım uyum sağlasın ayrı gayrı durmasn içindeÇöp poşeti almadın mı onu da al![]()
Hahah ayy dikiş kutusu alcam bulursam. Ama onu da almak istiyodum olmadı nişanlıyı çağırırım alsın eve götürsünHahahah çamaşırlık al. Onla işyerine girdiğini hayal ettim de![]()
Sen bir karınca biz de ağustos böceğiymişiz gibi hissettim şimdi iyi miTabi tabi şimdi böyle diyin o günler gelince ben bulaşık deterjanı stoğumdan kullanınca indirimi varmı diceksiniz![]()
Anlatırken öyle anlattım da ondan olabilirSen bir karınca biz de ağustos böceğiymişiz gibi hissettim şimdi iyi miDers çıkarmalı
![]()
Hadi yaaKuzular öğle arası A101 e gittim. Dikiş kutusunu aldım. İçinde de baya bişey var vallahi sevdim :)
Ama çamaşır askısını almadım ya çok dandikti. Telleri incecik. Hatta daha ambalajında teli çıkmış olanlar vardı yani.
Yoksa alıp köşeye koyduracaktım nişanlı bey alsın diye ama yok avazgeçtim.
Albüme koyayım dikiş kutumu
Ay H happy__ çatal bıçakların zerresi kalmamıştı benim gittiğim markette![]()
Nasıl bişey arıyosun ?merhaba hatunlar,
Aranızda bana elektrikli süpürge önerecek bilir kişi var mı![]()
4 tane falan kalmıştı ondan kuzu. İhtimal var yani umutsuz olmaHadi yaadikiş kutusuna bende yetişirim inşallah ya
Hayırrr ama tipini pek sevemedim. Fiyat iyiymiş yine deGünlüğü halledicez ya bi şekilde o topu anneme attım, misafir de kafamda net :) Emsan lilyum kampanyada gören yapıştırsın arkadaşlar
![]()
Ben hiç o araştırmalara girmedim henüzmerhaba hatunlar,
Hahah tahmin edilen sonuç. Çamaşırlığın dandik olmasına da sevindim alamıycaktım zatenKuzular öğle arası A101 e gittim. Dikiş kutusunu aldım. İçinde de baya bişey var vallahi sevdim :)
Ama çamaşır askısını almadım ya çok dandikti. Telleri incecik. Hatta daha ambalajında teli çıkmış olanlar vardı yani.
Yoksa alıp köşeye koyduracaktım nişanlı bey alsın diye ama yok avazgeçtim.
Albüme koyayım dikiş kutumu
Ay H happy__ çatal bıçakların zerresi kalmamıştı benim gittiğim markette![]()
İnşallah canım ya kuzucuk nasıl da güzel maşallahKuzum Allah analı babalı büyütsün kaderi güzel olsun inşallah
merhaba hatunlar,
İnşallah #direndikiskutusu benim olucaksın4 tane falan kalmıştı ondan kuzu. İhtimal var yani umutsuz olma
Ayrıca 1 ütü masası 5 tane falan da çamaşır askılığı vardı ama işe yaramazlar
Hahaha haine bak yaHahah tahmin edilen sonuç. Çamaşırlığın dandik olmasına da sevindim alamıycaktım zaten![]()
Hahahaİnşallah #direndikiskutusu benim olucaksın
Niye gönderdin kadıncağızı o zamanKızlar bu arada annemi a101 e gönderdim çkb da yemek takımıda vardı ama aldırmadım nedense bugün alışveriş havamda değilim sanırım.![]()