2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Niye hamarat hatunlar olarak gün düzenliycez hep beraber evdeki düğmeleri söküp söküp dikemiycez bundan mahrum kalmak istemezsin herhalde :KK69:
ihihi ben iyiymdir bu konuda :D öğretirim size heheh :D
Bunlar hep ihtiyac canımss :KK70: yarın bize teşekkür ediceksin :KK70:
he valla bunları kullanırken aklıma geleceksiniz :D dün bimde merdiven gördüm mesela almadım :D aklıma geldin. ilerde evimde merdiven lazım olunca kulaklarını çınlatıcam :D

ihihi ben iyiymdir bu konuda :KK70: öğretirim size heheh :KK70:

he valla bunları kullanırken aklıma geleceksiniz :KK70: dün bimde merdiven gördüm mesela almadım :KK70: aklıma geldin. ilerde evimde merdiven lazım olunca kulaklarını çınlatıcam :KK70:
:D hadi ya bizim burda tüketmişler resmen, kesin lazım olucak bak :D

Hatunlar dün gelinlikçi aradı beni, gelinliğim gelmiş..Orjinal hali askılı bir gelinlik, ben straplez istiyorum ama tam karar da veremedim.. bana akıl verin yahu,

hatırlatma yapayım hemen http://www.aysira.com/urun.aspx?id=2518&sfid=2673
Kuzu ben askılı çok beğeniyorum ya düşünmeden öyle yaptırırdım çok daha hoş görünüyor ama straplez içinde kalacaksa öyle yap tabi
Çok şirinler ya :)
Alayım mı ya :D Alıcam gibi. TAksitle değil mi arkadaş kart da hazır boş :D

askılı giyip foto çeksen sonra düşünmek için zaman istesen öyle karar versek olurmuki :KK66:

Bayan ayakkabın hazırsa prova için gel dedi ama, ayakkabı yok ortada..:KK43: Bende öyle düşünüyorum ilk önce askılı deneyeyim, daha sonra straplez deneyeyim..ama hep aklımda straplez vardı..ama kocaman kollarımı unutuyorum tabi :oops:
toplanıp gelin benimle ya provaya :cool:

Hatunlar dün gelinlikçi aradı beni, gelinliğim gelmiş..Orjinal hali askılı bir gelinlik, ben straplez istiyorum ama tam karar da veremedim.. bana akıl verin yahu,

hatırlatma yapayım hemen http://www.aysira.com/urun.aspx?id=2518&sfid=2673

Askılı bence canım ben straplez sevmiyorum

Bende konuşma balonlarını dış çekimde sevmiyorum balondan başkada bişey gelmiyo aklıma :KK70:
Alll ya bişey olmaz çok tutmuyosa :KK70:
Gelirse söyle ozaman :rolleyes:

H happy__ bekliyoruummm

Bayan ayakkabın hazırsa prova için gel dedi ama, ayakkabı yok ortada..:KK43: Bende öyle düşünüyorum ilk önce askılı deneyeyim, daha sonra straplez deneyeyim..ama hep aklımda straplez vardı..ama kocaman kollarımı unutuyorum tabi :oops:
Ayakkabıya karar veremedin mi o kadar model attık :D bence kafanda şartlandırmadan bak hangisini beğenirsen o de :D

Hahah hepimiz askılıdayız kii :D
Bu zalımlar kargo alıyolar dimi :KK70: arattırsaydın bi google a belki n11 de varmıdır ?
Evet yaa sanmıyorum n11de olsun ama bi bakayım

Katılıyorumm. @ecm dün bi fotoğraf görmüştüm tam vaktinde sordun hemen bulup atayım

Dikiş kutun bile yok kızım senin :KK70:

Bol karamel soslu :KK53:
ihihhi :D alacam kutuyu bu akşam çok pis gaza geldim :D
Ya ben bu markanın ürünlerine bayılıyorum hazır gelmişken kapayım işte be nolucak bişeyi de pahalı alayım hep ucuzculuk yaptım :KK70:

ne güzel olurdu :)
3 taksit 26 26 öderim yaa
hıhı hıhı ödersin canım :) sakın sakın başka şeyler alırsın boşver. evlenince alırsın bu markadan olmazmı

Back
X