- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Aferinnn sana baktın mı peki ?Ayakkabı almadım ki henüz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aferinnn sana baktın mı peki ?Ayakkabı almadım ki henüz![]()
Gördüüüm çok güzeller kuzucuum güle güle kullan çatal kaşıkcıkalrınıııVe işlem tamam :)
Ayy benim de almam lazım ayakkabıııııı. PooofffAyakkabı almadım ki henüz![]()
İyiyim canım sen nasılsın? Sen iyice rahata bağladın artık şu gelinlik olayını da dur bakalım ne olacakBuradayım artık :) işler bitti yeni :) Nasılsın canım? Bu arada güle güle kullan :) çok beğendim nerden aldın :)
İnşallah canım bana da çok tatlı geldilerr her gün kullanasım geldiGördüüüm çok güzeller kuzucuum güle güle kullan çatal kaşıkcıkalrınııı![]()
kızlaarr cok ozur dılerım nasıl bı kafada yasıyorsam tarıhı yanlıs yazmısım yahu
konuyu yanlıs anlamısım yenı gelınler olarak algıladım
ben evlendım![]()
Bana en son provada getirmen yeterli dediler :)Ayy benim de almam lazım ayakkabıııııı. Pooofff![]()
Hahah ay çok beğenince de kopamıyor insanİyiyim canım sen nasılsın? Sen iyice rahata bağladın artık şu gelinlik olayını da dur bakalım ne olacak
İnşallah canım bana da çok tatlı geldilerr her gün kullanasım geldi![]()
güle güle kullan sade şeyleri seviyorum :)Teşekkür ederimm :) Öyle yapmaya çalışıyorum ben de :)
Doğru dedin bak meraklı arkadaşları düşünmek gerekYüklüyorumm
oda olur, bize yardımcı olursun, hoş geldinkızlaarr cok ozur dılerım nasıl bı kafada yasıyorsam tarıhı yanlıs yazmısım yahu
ben evlendım![]()
Benim 2.provada götürmem gerekiyormuş , öyle dedi hatun.Bana en son provada getirmen yeterli dediler :)
Aferinnn sana baktın mı peki ?
İyiyim canım sen nasılsın? Sen iyice rahata bağladın artık şu gelinlik olayını da dur bakalım ne olacak
İnşallah canım bana da çok tatlı geldilerr her gün kullanasım geldi![]()
Çok bakınca da insan sıkılır da tutamıyorum ki kendimi ben deHahah ay çok beğenince de kopamıyor insanBen de günlük yemek takımlarıma hayran olmuştum. Bide görmek için kutusan birer tane çıakrdım üst üste koydum bakıyorum
Annemin zoruyla paketine koymuştum geri
![]()
Eveet sadelik iyidirgüle güle kullan sade şeyleri seviyorum :)
oda olur, bize yardımcı olursun, hoş geldin![]()
İnanmıyorumm istediğin boy yapmıyomu ? nerde banada diyiverBenim 2.provada götürmem gerekiyormuş , öyle dedi hatun.
Herkesinki başka başka demekBen de şimdiden bakmaya başladım malum telaşsız yaşayamıyorum
Neyse bi yer buldum istediğim modeli istediğim topuk ölçüsünde yapacak. 1 haftada yapıyormuş fiyatta uygundu. Model belirlersem onu da hallediciğim :)
Zamanın var aslında ama al sen yinede :) eksik ne kaldıki zatiBakamadım canım ya , bir pazar günüm var , bu pazar günüde anneler ile geçirdik.
Ayy benim de almam lazım ayakkabıııııı. Pooofff![]()
hoşgeldin.kızlaarr cok ozur dılerım nasıl bı kafada yasıyorsam tarıhı yanlıs yazmısım yahu
ben evlendım![]()
hayırdır derdin nehoşgeldin.
kızlar Allah rizasi için bana da bakin![]()
Canım bende biliyorum öyle bir yer ama , seninki neresi , fiyat ne :)Benim 2.provada götürmem gerekiyormuş , öyle dedi hatun.
Herkesinki başka başka demekBen de şimdiden bakmaya başladım malum telaşsız yaşayamıyorum
Neyse bi yer buldum istediğim modeli istediğim topuk ölçüsünde yapacak. 1 haftada yapıyormuş fiyatta uygundu. Model belirlersem onu da hallediciğim :)
Haha işte ben bi poşet karıştırsam annem hemen kurcamala şunlarıııı diye sesleniveriyorok bakınca da insan sıkılır da tutamıyorum ki kendimi ben deKarışacak anne de yok.. Odaya giriyorum yeni hediye gelmiş gibi tek tek paketleri kurcalıyorum
![]()
Haha ay hayır ona bahane yok bende
Evet evett yazıcam sana şimdi . Dün sordum ben topuk boyunu istediğimiz gibi ayarlayabilirmiyiz diye, kaç cm isterseniz yapılır dedi. Özel yapılıyor neticede.İnanmıyorumm istediğin boy yapmıyomu ? nerde banada diyiver![]()
Haha ay o çok iyiymiş vallaBende baksam belki alıcam da, en son ayakkabı bakmak için çıktık elektrikli süpürge aldım :)
Ben instagramdan bulmuştum BAkırköydeymiş yerii kuzu 150 liraydı hemi de yaa. Seninkiii?Canım bende biliyorum öyle bir yer ama , seninki neresi , fiyat ne :)