- 13 Mayıs 2015
- 4.421
- 1.835
- 63
Ayy ama bu risk olmaz mıKızım bırak da gelin arabasını da damat bey düşünüversin ya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy ama bu risk olmaz mıKızım bırak da gelin arabasını da damat bey düşünüversin ya![]()
Amaan arabayı göreceğin ne kadar sanki galiba onu zerre takmıyorumAyy ama bu risk olmaz mıOna kalırsa da öyle yapayım ama.. Benim istemediğim bişeyi kapar gelirse nolcek?
![]()
Aynen yaaaa
Hayır o henüz bakmadığım şeylere hiç bakasımda yokÇünkü bi bakim neler varmış diyosun sonra yeni bi dert daha çıkıyovermiş oluyo. Bus efer onu da dert ediyosun falan.
Dün arkadaşım bana gelmiş gelin arabası saç makyaj diyo. Ohoo oraya gelene kadaaaaar dedim![]()
Kız deme öyle ya ne kabus şeyler çıkıyo bazen yaniiAmaan arabayı göreceğin ne kadar sanki galiba onu zerre takmıyorumBi çiçek koysun normal arabanın önüne gelsin ne olacak
![]()
Ya ben el atmazsam içim rahat etmez sankiAyy kuzum aynen yaaa ben de arabadaki yazıyı düşünüyorum hahaha
Ama onu da onlar yapsın yaaa
Kız deme öyle ya ne kabus şeyler çıkıyo bazen yanii
Ya ben el atmazsam içim rahat etmez sanki![]()
Değil mi amaAyy kuzum aynen yaaa ben de arabadaki yazıyı düşünüyorum hahaha
Ama onu da onlar yapsın yaaa
Kızım rahat ol azıcık ya bu stresle hayat geçmezKız deme öyle ya ne kabus şeyler çıkıyo bazen yanii
Ya ben el atmazsam içim rahat etmez sanki![]()
Herşey mikembell olmalıKızım rahat ol azıcık ya bu stresle hayat geçmez![]()
Nişanlının böyle bir arabayla geleceğini düşündüğünü düşünmüyorum açıkçası
Tamam bugün pilemses modunda takılıyoruz o zamanHerşey mikembell olmalıPilemses arabası istiyorum ben!
![]()
![]()
Haha o da var tabiiNişanlının böyle bir arabayla geleceğini düşündüğünü düşünmüyorum açıkçasıBunun meleğimi aldım cennete gidiyorum versiyonu da var
![]()
Aynı takımdaysanız sıkıntı yokHaha o da var tabii"sarı dedim , lacivert dedi" yazarsa? o nolcak?
![]()
Bi biskrem verdim kandırdım ya da elveda whatsapp nasıl![]()
Yapmazlar yaa niye yapsınlar kiAyyyyyyyyyyyyyyyyy![]()
Şu whatsapptan ne istiyorlar ki anlamadım. Ne var yani oradan yazan normal mesaj da yazar zaten. Elveda cep telefonu deseymiş oldu olacakBi biskrem verdim kandırdım ya da elveda whatsapp nasıl![]()