2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kendine güveniyorsan git bir ay dene devam edersen 3 aylık falan yazılırsın kuzucum.
Kalp ameliyatıydı delikmiş kalbim ondan çok zayıfmışım zaten 1.73e 50 kiloydum düşünsene:-)
Senin genetik ozaman :rolleyes:
Oyy kuzucum beniim. KAlp ameliyatı hem de yani. Artık bir problem yoktur İnşallah?
Ben de kalpte bir ritm sıkıntısı yaşıyorum ara ara ama ameliyattan sağ salim çıktım sıkıntı çıkarmadı, daha da bişey olmaz heralde :KK70: :KK70:
Evet dediğin gibi yapabilirim aslında. Parça parça olursa kendimi denemiş olurum hem
Haha ayrıca evet benim genetik demek ki. Sen de baya zayıfmışsın cidden

Oyy kuzucum beniim. KAlp ameliyatı hem de yani. Artık bir problem yoktur İnşallah?
Ben de kalpte bir ritm sıkıntısı yaşıyorum ara ara ama ameliyattan sağ salim çıktım sıkıntı çıkarmadı, daha da bişey olmaz heralde :KK70: :KK70:
Evet dediğin gibi yapabilirim aslında. Parça parça olursa kendimi denemiş olurum hem
Haha ayrıca evet benim genetik demek ki. Sen de baya zayıfmışsın cidden

Yok canım şuan çok şükür kontroller oluyor zaten sürekli. Ritim bozukluğu çoğu insanda var bende de var hatta holter falan taktırıp kontrol ettirdin mi ?
Evet ya yolda gösteriyorlardı kıza bak ne zayıf diye. Şimdi ne hallere geldik otobüste falan yer verecekler nerdeyse hamişim diye :KK70:
Ben 1 aylık yazıldım 1 kere gittim evime uzaktı ama iş yerine yakındı zor oldu gidemedim mutlaka eve yakın olmalı gideceğin yer yoksa gitmiyorsun :-)

Bu şarkıyı forumda arayan biri daha vardı sanki yoksa o senmiydin :KK45:
Yok o ben değildim ama bana da oradan takıldı zaten :D Herkes arıyor kimse bulamıyor.
Kendine güveniyorsan git bir ay dene devam edersen 3 aylık falan yazılırsın kuzucum.
Kalp ameliyatıydı delikmiş kalbim ondan çok zayıfmışım zaten 1.73e 50 kiloydum düşünsene:-)
Senin genetik ozaman :rolleyes:
Ay çok geçmiş olsunn

Yok canım şuan çok şükür kontroller oluyor zaten sürekli. Ritim bozukluğu çoğu insanda var bende de var hatta holter falan taktırıp kontrol ettirdin mi ?
Evet ya yolda gösteriyorlardı kıza bak ne zayıf diye. Şimdi ne hallere geldik otobüste falan yer verecekler nerdeyse hamişim diye :KK70:
Ben 1 aylık yazıldım 1 kere gittim evime uzaktı ama iş yerine yakındı zor oldu gidemedim mutlaka eve yakın olmalı gideceğin yer yoksa gitmiyorsun :-)
Hahaha yaa benim öyle bir anım var biliyomusun. Postanede işim vardı ama mesai saati bitmişti. Ben de herkesi dışarı çıkarıyolar diye tam çıkıyodum. Adam seslendi " hanımefendi siz gelin hamilesiniz siz, bi de gergin falan olursunuz şimdi" dedi hahaha :D Aman umursamadım işim de acildi zaten :D :D :D

Evet kuzu holter takıp baktılar baya zaman önce. Kalp kapakçığım olması gereken yerin biraz altındaymış. Ben de kontrollere gidecektim güya ama senelerdir gitmiyorum. İşte bi de ameliyat olmadan önce bakmışlardı tabi o zaman da kalp kapakçıklarım ses yapıyormuş halk arasındaki adıyla üfürüm :) varmış. Ama sorun teşkil etmedi yani, gayet güzel girdim ameliyata çıktım :D

Yok o ben değildim ama bana da oradan takıldı zaten :KK70: Herkes arıyor kimse bulamıyor.

Ay çok geçmiş olsunn

Sağol canımm teşekkür ederim :KK15:

Hahaha yaa benim öyle bir anım var biliyomusun. Postanede işim vardı ama mesai saati bitmişti. Ben de herkesi dışarı çıkarıyolar diye tam çıkıyodum. Adam seslendi " hanımefendi siz gelin hamilesiniz siz, bi de gergin falan olursunuz şimdi" dedi hahaha :KK70: Aman umursamadım işim de acildi zaten :KK70: :KK70: :KK70:

Evet kuzu holter takıp baktılar baya zaman önce. Kalp kapakçığım olması gereken yerin biraz altındaymış. Ben de kontrollere gidecektim güya ama senelerdir gitmiyorum. İşte bi de ameliyat olmadan önce bakmışlardı tabi o zaman da kalp kapakçıklarım ses yapıyormuş halk arasındaki adıyla üfürüm :) varmış. Ama sorun teşkil etmedi yani, gayet güzel girdim ameliyata çıktım :KK70:

Ay inanmıyorum yaa kolayca halletmişsin işini göbiş sayesinde ahhaa şaka gibi :rolleyes:
Kontrol ettirdiysen tamam ozaman sorun olsa müdahale ederlerdi zaten ama sen yine de aksatma git kontrollere düzenli Allah korusun kalp şakaya gelmez

Hahaha yaa benim öyle bir anım var biliyomusun. Postanede işim vardı ama mesai saati bitmişti. Ben de herkesi dışarı çıkarıyolar diye tam çıkıyodum. Adam seslendi " hanımefendi siz gelin hamilesiniz siz, bi de gergin falan olursunuz şimdi" dedi hahaha :KK70: Aman umursamadım işim de acildi zaten :KK70: :KK70: :KK70:

Evet kuzu holter takıp baktılar baya zaman önce. Kalp kapakçığım olması gereken yerin biraz altındaymış. Ben de kontrollere gidecektim güya ama senelerdir gitmiyorum. İşte bi de ameliyat olmadan önce bakmışlardı tabi o zaman da kalp kapakçıklarım ses yapıyormuş halk arasındaki adıyla üfürüm :) varmış. Ama sorun teşkil etmedi yani, gayet güzel girdim ameliyata çıktım :KK70:
Çok geçmiş olsun canımm

Sağol canımm teşekkür ederim :KK15:

Ay inanmıyorum yaa kolayca halletmişsin işini göbiş sayesinde ahhaa şaka gibi :rolleyes:
Kontrol ettirdiysen tamam ozaman sorun olsa müdahale ederlerdi zaten ama sen yine de aksatma git kontrollere düzenli Allah korusun kalp şakaya gelmez
Haha sorma hemen hallettim valla işime geldi resmen. Minibüste yer veren bir abla da vardı. O zamanlar durum feciymiş demek :D
Teşekkür ederim kuzu evet önemli bir problem değilmiş ama ara ara kontrol etmek gerek . Kalp beni korkutuyo açıkçası..
Çok geçmiş olsun canımm
Kuzucum çok teşekkür ederiim

Ay inanmıyorum ya :D:D:D Baya baya hamile modelinde devam etmiş bir de :D Çok eğlendim :D Ben de kışın bi pançom var onu giyiyorum bazen, hiç yol vermeyen arabalar nedense o zaman yol veriyorlar şüphelenmiyor değilim hamile sanmalarından :D Ama seninki baya ciddiymiş :D
Kontrolü aksatma canım bence kalp çok önemli allah korusun.
Gelelim bugün taktığım konuya mutfak masa sandalyesi aldınızmı ya :KK51:
Geçen cookplusta gördüm bi masa sandalye anneme "Olmayan fransız tarzda balkonuma alalım mı bunuu ?" demişliğim var :D Çok güzeldi ya

Haha sorma hemen hallettim valla işime geldi resmen. Minibüste yer veren bir abla da vardı. O zamanlar durum feciymiş demek :KK70:
Teşekkür ederim kuzu evet önemli bir problem değilmiş ama ara ara kontrol etmek gerek . Kalp beni korkutuyo açıkçası..

Kuzucum çok teşekkür ederiim

Ben de dar tshirtler giyince farkediolar göbeğimi yoksa çok iyi saklıyorum :KK45:
Tabi kork zaten kork ki aksatma :-)

Ay inanmıyorum ya :KK70::KK70::KK70: Baya baya hamile modelinde devam etmiş bir de :KK70: Çok eğlendim :KK70: Ben de kışın bi pançom var onu giyiyorum bazen, hiç yol vermeyen arabalar nedense o zaman yol veriyorlar şüphelenmiyor değilim hamile sanmalarından :KK70: Ama seninki baya ciddiymiş :KK70:

Geçen cookplusta gördüm bi masa sandalye anneme "Olmayan fransız tarzda balkonuma alalım mı bunuu ?" demişliğim var :KK70: Çok güzeldi ya
nasıl bişeydiki merak ettim :)

Ay inanmıyorum ya :KK70::KK70::KK70: Baya baya hamile modelinde devam etmiş bir de :KK70: Çok eğlendim :KK70: Ben de kışın bi pançom var onu giyiyorum bazen, hiç yol vermeyen arabalar nedense o zaman yol veriyorlar şüphelenmiyor değilim hamile sanmalarından :KK70: Ama seninki baya ciddiymiş :KK70:
Haha ne yapayım koz verdiler elime ben de kullandım. Zaten çok üzülmüştüm işimi halledemicem diye , gün doğdu yani :D
E yer veren ablanın da yerine oturmuşluğum var valla :D Ama ben yok teşekkürler dedim kadın ısrarla kalktı. Ben de inicek demek ki diye oturdum ama ben ondan önce inmiştim :D
Öyle kuzu haklısın aksatmamak gerek. Kalp önemli gerçekten, beni en korkutan şey o

:KK51:
365d1_Flores_Ferforje_Sandalye_Gri.webp

Back
X