Bunlara rağmen takdir görmemek de cabası..Öyle canım söylenecek şey çokta susuyoruz işte napalım. Bende düşünüyorum düşünüyorum içinden çıkamıyorum hangi birini yapıcaz kalıyorum öyle![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunlara rağmen takdir görmemek de cabası..Öyle canım söylenecek şey çokta susuyoruz işte napalım. Bende düşünüyorum düşünüyorum içinden çıkamıyorum hangi birini yapıcaz kalıyorum öyle![]()
Öyle kuzu haklısın , bi tek o içime sinmişti çnkü.Olsun canım beğenmişsin sonuçta, güle güle kullan
70 liralık olursa , farklı farklı iki takım alabilirim..
Öyle canım söylenecek şey çokta susuyoruz işte napalım. Bende düşünüyorum düşünüyorum içinden çıkamıyorum hangi birini yapıcaz kalıyorum öyle![]()
Dertli kuşlar sizi :) Gerçi hepimiz dertliyiz.Bunlara rağmen takdir görmemek de cabası..
Ben bugün işle ilgili ayrı dertliyimDertli kuşlar sizi :) Gerçi hepimiz dertliyiz.
Herşey pahalı, herşey çok zor. Ama olacak! :)
Yine nasıl bir fikirle geleceksin acabaKızlar yaaa kokulu taşlardan harfler almıştı biri hanginizdi ooo![]()
Haha aşk olsun sana yaaYine nasıl bir fikirle geleceksin acabaYa da almak için nasıl sebepler buldun
![]()
Çok merak ediyorum ne olacak o masanın gidişatıHaha aşk olsun sana yaa
Kına gecesinde şöyle süslü püslü bir masa hazırlicam ya malum o sebepten kuşlu mum kafesi almışlığım var bilirsinO masaya o harflerden ismimizi koymak istiyorum. Garip planlarım var o masayla ilgili
![]()
Haha ay deme öyle ya gayet güzel olcaaakÇok merak ediyorum ne olacak o masanın gidişatı![]()
Dertli kuşlar sizi :) Gerçi hepimiz dertliyiz.
Herşey pahalı, herşey çok zor. Ama olacak! :)
Eneee 16:30 olmuuuş , Cumayı seviyorum arkadaş!Gün nasıl bitmiş acaba2,5 saat kalmış
Hiç perşembeye benzemiyor tabiEneee 16:30 olmuuuş , Cumayı seviyorum arkadaş!
Haha ahh hiç hem de hiiiçç..Hiç perşembeye benzemiyor tabi![]()
Gün içinde girmiş sanırım ama buraya pek uğramıyor gibi.YEKTA61 gözükmüyor ? ben mi gözden kaçırdım acaba?
Hahaha ay inanmıyorum yaaaa . Diyecek bişey bulamadım inan!https://www.facebook.com/YokBoyleBirSeyFan/videos/vb.111611942220204/884377971610260/?type=2&theater
Adam hunharca halay çekiyor yaKızlar dik duruyor bunun kafa yüz mimikler ayrı oynuyor adam halayı yaşıyor
Bir de mankenlerin yanında düdük gibi kalmış
![]()
İnsanlarımız çeşit çeşitHahaha ay inanmıyorum yaaaa . Diyecek bişey bulamadım inan!![]()
Aynen öyle canımCv istiyor deliler ya. Benden maaş bordrosu vs bi ton belge istediler. Kontrat sadece benim üzerime olmasına rağmen kardeşimden bile istemişti manyaklar
İşte o fiyata gelince de krediye gir ev al milleti zengin edeceğine.