2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

@Conchiglia ayy çok tatlı ya :D O beli daralttılar mı tamamdır bence. Kızım ne güzel zayıflamışsın ama baksana ya maşallah :rolleyes:

Teşekkür ederimm halı vs. gelince bakalım nasıl olacak:KK36:
118 ay kirada oturduğunu düşünsene. En azından taksit bittiğinde ev sahibi olmuş olacaksınız.
H happy__ 'nin dediği gibi sen burda gel anlat içini dök nişanlına çok yansıtma canım.
Hani bakalım gelinliğine :-)
Teşekkür ederim canım attım albüme :) bi de gidip gelinlik için kavga ediim :)

:) saolunn kızlar ayy birde haftasonu gelinlik olayına taktım kafayı tabi albüme koyunca bakıverin sizde bi zaten büyük hiç sarmadı böyle istediğim gibi bide dantelin renginde bir tuhaflık var sanırım ona da taktım

Teşekkür ederim canım attım albüme :) bi de gidip gelinlik için kavga ediim :)
bana hiç bolmuş gibi gelmedi ya bendemi sorun var :KK37:

Normalde bel oyuntum falan belli olur hep üzerime oturunca nişanda öyleydi mesela ama burda kadın arkadan baya bi çektirince eliyle öyle oturmuştu kolları falan bol mesela

Danteli seçmiştim ama tülü düz olsun diye konuşmuştum rengini hiç düşünemedim açık koyu olurmu diye

Ben mi görüyorum bi :KK51:
bende tülü seçmedim danteli seçtim aynı ton koyucam dedi ama bende bilemedim bak şimdi. resimden gördüğümüz kadarıyla çok belli olan bişi yok tatlım. dantelin biraz kalın sanırım ondan tülle rengi farklı duruyor olabilirmi. ayrıca evet kollar bol durmuş

Şuan sırıtmıyor bence ayrıca bana da bol duruyormuş gibi gelmedii
Keşke sırtınıda çektirseydim o zaman net belli oluyo kendide söyledi yanlardan alınıcak o yüzden dikilmemiş danteller zaten iğnelenmiş bilmiyorum bende bidahakine annemde gelicek orda bidaha bakarız tüle senin nasıl gidiyo prova

bende tülü seçmedim danteli seçtim aynı ton koyucam dedi ama bende bilemedim bak şimdi. resimden gördüğümüz kadarıyla çok belli olan bişi yok tatlım. dantelin biraz kalın sanırım ondan tülle rengi farklı duruyor olabilirmi. ayrıca evet kollar bol durmuş
daha dikilmedi çok gözüme batarsa değişirim danteli yada tülü dikkat et sende tüle :)

Keşke sırtınıda çektirseydim o zaman net belli oluyo kendide söyledi yanlardan alınıcak o yüzden dikilmemiş danteller zaten iğnelenmiş bilmiyorum bende bidahakine annemde gelicek orda bidaha bakarız tüle senin nasıl gidiyo prova

Annenle gitmen iyi olur onlar daha iyi anlıyor böyle şeylerden :)
Ben bir kere gittim daha zaten kalıp çıkardılar 19 haziranda 2. kalıp provam olacak kilo verme ihtimaline karşı sonra dantel, kumaş seçicem.. Dikkat etmem gereken birşey varmı dantel seçerken ?

:) saolunn kızlar ayy birde haftasonu gelinlik olayına taktım kafayı tabi albüme koyunca bakıverin sizde bi zaten büyük hiç sarmadı böyle istediğim gibi bide dantelin renginde bir tuhaflık var sanırım ona da taktım
Ayy ben daha yeni gördüüüm.
Dantelin renginde tuhaflık mı varmış yanii, ben de onu fark edemedim açıkçası. Sen yakından gördün tabii daha iyi bilirsin ama brudan gayet iyi görünüyo kuzucuum :)
Belini nasıl incelttin öyle yaa ben de istiyoruuum! Spora başlamaya karar verdim gerçi. Sanırım yarın itibariyle yazılıyorum bir yere başlicam :)
Bolluk kısmında haklısın evet ama o düzelecek bir durum zaten sorun etme kuzu. Gelinliğin gayet güzel. Oturduğunda daha da güzel olacak :)

Annenle gitmen iyi olur onlar daha iyi anlıyor böyle şeylerden :)
Ben bir kere gittim daha zaten kalıp çıkardılar 19 haziranda 2. kalıp provam olacak kilo verme ihtimaline karşı sonra dantel, kumaş seçicem.. Dikkat etmem gereken birşey varmı dantel seçerken ?
Valla bana bir sürü getirdiler baktığında hepsi aynı gibi aslında ama ben şeye dikkat ettim mesela böyle çok ince yapıp hafif durmasın dedim biraz güpür gibi olsun diye biraz daha dolgun kalın olanı seçtim zaten hemen hemen hepsi aynı sadece taşlısı incilisi falan diye değişiyo canım

Dantelin renginde tuhaflık mı varmış yanii, ben de onu fark edemedim açıkçası. Sen yakından gördün tabii daha iyi bilirsin ama brudan gayet iyi görünüyo kuzucuum :)
Belini nasıl incelttin öyle yaa ben de istiyoruuum! Spora başlamaya karar verdim gerçi. Sanırım yarın itibariyle yazılıyorum bir yere başlicam :)
Bolluk kısmında haklısın evet ama o düzelecek bir durum zaten sorun etme kuzu. Gelinliğin gayet güzel. Oturduğunda daha da güzel olacak kesibnlikle :)

Bolluk kısmında haklısın evet ama o düzelecek bir durum zaten sorun etme kuzu. Gelinliğin gayet güzel. Oturduğunda daha da güzel olacak :)
Bilmiyorum elli kere bakınca mı farkettim acaba :) ya aslında spora gidiyorum ama daha çok basen bacak hareketi yapıyorum onlardan şikayetciyim çünkü :) bi de baya bi zamandır yemeklerin yanında makarna pilav kısmını almıyorum ben eger canım çok çekerse sadece tek başına onu yiyorum :)

Back
X