2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

biz mobilya aldığımızda oturma odasına baktık 750 lira demişti :)
çokmuş hahaha
ben bu fikri beğendim sanki. hani zaten perşembe olacağına çarşamba olur ozmaan nikahı kına yerinde yaptırabilecekmisin

nişanlı bey birde orta sehpa masrafını duyunca kalpten gidecek kesin hahaha

biz mobilya aldığımızda oturma odasına baktık 750 lira demişti :)

ikea evinizin her şeyi vallahi gerek yok o kadar paraya kıymayın kuzular ucuz orada
E gayet de güzel olur neden olmasın diyorum
Ayy sinirlerim bozuldu heralde şu an olan hiçbişeye sinirlenmiyorum eve usta gelcekti gelemiyomuş normalde benim bunu takıp sinirlenmem lazım ama nedense hiç tepki vermiyorum
Daha iyi bak ne kadar sakinsin işte

inoxta alaabilirsin ama dediğin gibi beyazda olur hatta bence siyahta olur dediğin mantıklı aslında birçok eve koyuyolar artık ( bizimki hariç )

On numara beş yıldız olur :)
Oooh ne de güzel dedin öyleee
ben bu fikri beğendim sanki. hani zaten perşembe olacağına çarşamba olur ozmaan nikahı kına yerinde yaptırabilecekmisin
Evet kuzu yaptırabilicem. Daha doğrusu herkesten onay çıkarsa kına mekanını arayıp sorucam o gün için bir organizasyon var mı diye. Ama hafta ortası olduğundan musait olur diye düşünüyorum yüksek ihtimalle.

inoxta alaabilirsin ama dediğin gibi beyazda olur hatta bence siyahta olur dediğin mantıklı aslında birçok eve koyuyolar artık ( bizimki hariç )
tatlım senin kendi evin boşver. yaptığın hiçbir masrafı boşa görme. allah kısmet ederde bizimde evimiz olursa alırım ozman :) beyazlar daha uygun oluyor ya sanırım oyüzden beyaz alıcam hahaa ama siyah camlı candır diyorum

sende bu şans olduğu sürece bence aradığında adamlar dolu diyecek

Bende arada çok fark olur diye düşünüyodum ama 150-200 lira oynuyodu bizim modelde

Yihhuu.
Ay böyle olursa aşşşırı içime siner, çok fazla mutlu olurum galiba
Bence de çok iyi bir fikir kuzu. Beyaz elbise ve taçta harika olur.
Benim yıllardır bir hayalim var nikahım ayrı olsaydı böyle giyinmek istiyordum dantel eldiven vs ama olmadı

Bak bunuda sana buldum

Ayy ne tatlı yaa. Dekoltesini çok sevdim sanırım
Dün bi foto gördüm açık bi alanda gelin defteri imzalarken çekmişler başında çiçekli bi taç vardı falan. Çok hoşuma gitmişti. Bundanmış demek

Sen sevdinde nişanlın ne diyecek acaba
Bilinçaltına bak sen çağırmışsın bak

Sen sevdinde nişanlın ne diyecek acaba
Bilinçaltına bak sen çağırmışsın bak
Hahah
Ay o bişey demez yeterki ben bir karar vereyim sonrasında da söylenmeyeyim diye gözümün içine bakıyo resmen
Ona kınada nikah garip gelmişti tabi annesi söyleyince. Ama alışır yani biz tamam dedikten sonra sorun yok
Diğer aile fertlerinin de fikrini alıcam tabi. Sizden okey çıktı. Bi kaç arkadaşıma sordum hemen onlar da sizinle aynı fikirdelerdi.
Herkes aynı şeyi söylerse mekanın atrihini değiştirmek kalacak geriye.
Belediyeyi aradım o tarihte problem yok olur dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…