çokmuş hahahabiz mobilya aldığımızda oturma odasına baktık 750 lira demişti :)
ben bu fikri beğendim sanki. hani zaten perşembe olacağına çarşamba olur ozmaan nikahı kına yerinde yaptırabilecekmisinAaa bi örnek duymam çok iyi oldu vallahi.
Şimdi bi fikir daha geldi aklıma yahepiniz dinleyin curlygirl @greenandblue H happy__ @Conchiglia ve diğer kuzular
Bizim yıldönümümüz 2 eylül diye nikahı o güne almıştık. Ama kına 3 eylüldeydi.
Diyorum kii kınayı da 2 eylül çarşamba yapsam da nikahımız da otomatik olarak o gün olsa nasıl olur?
Yani çarşamba nikah ve kına. Cumartesi düğün?
Şimdi beyaz elbise ve çiçekli taç modellerine bakıcam bi de o çıktı başıma
takmaya değmez kuzu ondanAyy sinirlerim bozuldu heralde şu an olan hiçbişeye sinirlenmiyorumeve usta gelcekti gelemiyomuş normalde benim bunu takıp sinirlenmem lazım ama nedense hiç tepki vermiyorum
nişanlı bey birde orta sehpa masrafını duyunca kalpten gidecek kesin hahaha
biz mobilya aldığımızda oturma odasına baktık 750 lira demişti :)
E gayet de güzel olur neden olmasın diyorumAaa bi örnek duymam çok iyi oldu vallahi.
Şimdi bi fikir daha geldi aklıma yahepiniz dinleyin curlygirl @greenandblue H happy__ @Conchiglia ve diğer kuzular
Bizim yıldönümümüz 2 eylül diye nikahı o güne almıştık. Ama kına 3 eylüldeydi.
Diyorum kii kınayı da 2 eylül çarşamba yapsam da nikahımız da otomatik olarak o gün olsa nasıl olur?
Yani çarşamba nikah ve kına. Cumartesi düğün?
Şimdi beyaz elbise ve çiçekli taç modellerine bakıcam bi de o çıktı başıma
Daha iyi bak ne kadar sakinsin işteAyy sinirlerim bozuldu heralde şu an olan hiçbişeye sinirlenmiyorumeve usta gelcekti gelemiyomuş normalde benim bunu takıp sinirlenmem lazım ama nedense hiç tepki vermiyorum
inoxta alaabilirsin ama dediğin gibi beyazda olur hatta bence siyahta olurinş güzel olur canımcım :) bende şimdi mutfak kesinleştiğine göre beyaz alıcam. ben büyük fırın almayı düşünmüyorum. başka evde sorun olur çoğu ev ankastreli artık diye. çamarşıla bulaşığı mutfağa koyucam. daha sonra ufak börekçilerden almayı düşünüyorum.
Oooh ne de güzel dedin öyleeeOn numara beş yıldız olur :)
Evet kuzu yaptırabilicem. Daha doğrusu herkesten onay çıkarsa kına mekanını arayıp sorucam o gün için bir organizasyon var mı diye. Ama hafta ortası olduğundan musait olur diye düşünüyorum yüksek ihtimalle.ben bu fikri beğendim sanki. hani zaten perşembe olacağına çarşamba olur ozmaan nikahı kına yerinde yaptırabilecekmisin
koçtaşta iyi o konuda :)ikea evinizin her şeyivallahi gerek yok o kadar paraya kıymayın kuzular ucuz orada
E gayet de güzel olur neden olmasın diyorum
Daha iyi bak ne kadar sakinsin işte
Yihhuu.E gayet de güzel olur neden olmasın diyorum
Ben takmıyorum su anda nişanlım takıyo rolleri değiştiktakmaya değmez kuzu ondannasılsa sonra hallolur
tatlım senin kendi evin boşver. yaptığın hiçbir masrafı boşa görme. allah kısmet ederde bizimde evimiz olursa alırım ozman :) beyazlar daha uygun oluyor ya sanırım oyüzden beyaz alıcam hahaainoxta alaabilirsin ama dediğin gibi beyazda olur hatta bence siyahta olurdediğin mantıklı aslında birçok eve koyuyolar artık ( bizimki hariç )
Fırtına öncesi sessizlik de olabilir miikea evinizin her şeyivallahi gerek yok o kadar paraya kıymayın kuzular ucuz orada
sende bu şans olduğu sürece bence aradığında adamlar dolu diyecekOooh ne de güzel dedin öyleee
Evet kuzu yaptırabilicem. Daha doğrusu herkesten onay çıkarsa kına mekanını arayıp sorucam o gün için bir organizasyon var mı diye. Ama hafta ortası olduğundan musait olur diye düşünüyorum yüksek ihtimalle.
Bende arada çok fark olur diye düşünüyodum ama 150-200 lira oynuyodu bizim modeldetatlım senin kendi evin boşver. yaptığın hiçbir masrafı boşa görme. allah kısmet ederde bizimde evimiz olursa alırım ozman :) beyazlar daha uygun oluyor ya sanırım oyüzden beyaz alıcam hahaaama siyah camlı candır diyorum
yaaa deme çşuan onu hiç kaldıramammmsende bu şans olduğu sürece bence aradığında adamlar dolu diyecek
İkeadaki şu üzeri camlı sehpalar varya bilindik model onları çok seviyorum ben ya :)ikea evinizin her şeyivallahi gerek yok o kadar paraya kıymayın kuzular ucuz orada
Bulursun ya hafta içi ya yer olur ara bari :)yaaa deme çşuan onu hiç kaldıramammm
Yaaa dimii ben de öyle düşünüyorum amaBulursun ya hafta içi ya yer olur ara bari :)
Ayy ne tatlı yaa. Dekoltesini çok sevdim sanırımBence de çok iyi bir fikir kuzu. Beyaz elbise ve taçta harika olur.
Benim yıllardır bir hayalim var nikahım ayrı olsaydı böyle giyinmek istiyordum dantel eldiven vs ama olmadı
Eki Görüntüle 1533665
Bak bunuda sana buldum
Eki Görüntüle 1533666
Sen sevdinde nişanlın ne diyecek acabaAyy ne tatlı yaa. Dekoltesini çok sevdim sanırım
Dün bi foto gördüm açık bi alanda gelin defteri imzalarken çekmişler başında çiçekli bi taç vardı falan. Çok hoşuma gitmişti. Bundanmış demek
HahahSen sevdinde nişanlın ne diyecek acaba
Bilinçaltına bak sen çağırmışsın bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?