2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bu konu tamamen bize kalmış birşey bence ister kullanırız ister kullanmayız. Büüyütecek birşey yok aslında ama erkeklerde farklı bir ego var anlamak mümkün değil :KK70:
Hepsi böyle galiba. Sanki kendi soyadım kalınca aileye almadı gibi mi hissediyorlar anlamadım ruh hallerini

Nişanlın itiraz etseydi inatla ikisini de kullanmak isterdin bence :KK70:
Haha kesin biliyomusun. O hayır dediğinde baya kararlıydım kullanıcam tabi ki diye. Kullan diyicne bi düşünmeye başladım :D
O da öyle diyo dün , şimdi ben kullanabilirsin dedim ya kullanmazsın kesin diye :D

Aynen öyle bencede. HAyır ben senin soyadını kullanmicam sadece benimki kalsın desem haklı da seninki zaten olacak daha neyin peşindesin acabaa :KK70:

Benimde babam ısrarla kendi soyadınıda kullan diyordu oda ozaman vermemiş gibi hissedecekti herhalde:KK70:
Hepsi böyle galiba. Sanki kendi soyadım kalınca aileye almadı gibi mi hissediyorlar anlamadım ruh hallerini

olabilir :KK70:

Benimde babam ısrarla kendi soyadınıda kullan diyordu oda ozaman vermemiş gibi hissedecekti herhalde:KK70:
Evet bi de o var. Benim babamdan çok annem sevinecek buna :D Ben olsam kullanırım, kullan diyo :)
O da eski soyismini kullanmak istiyomuş hala , gidip düzeltesi varmış :D

Evet bi de o var. Benim babamdan çok annem sevinecek buna :KK70: Ben olsam kullanırım, kullan diyo :)
O da eski soyismini kullanmak istiyomuş hala , gidip düzeltesi varmış :KK70:
Ahah herkes kendi isteğini söylüyorda kimse sormuyor ozaman ne istiyorsun diye :KK70:

Ahah herkes kendi isteğini söylüyorda kimse sormuyor ozaman ne istiyorsun diye :KK70:
Haha :D Ay yok haklarını yemiyim kimse katı konuşmadı soruyorum diye fikir söylüyolar ama ben bu kararsızlıkla fazla yaşamam demiştim size.
Sorun bende yanii .

Kızçeleer size bir sorum var size sormadan almadım :KK70:Bu halı salona nasıl olur renkler tam koltuklarımın renginde pudra fonda olacak sizce uyarmı güzelmi ?

19112014084219.webp

Haha yetmez mümkün değil :KK70:

Haha :KK70: Benim 4+5+5 şeklinde oluyo isim ve iki soyisim :KK70: fena değil sanki.
Hayır işin kötüsü tek onun soyadını kullandığımda ismimle daha uyumlu oluyo :KK70:
6+5+9 :D yok cok uzun bu :D yaa o değilde geçen gün oturcağımız binadaki yönetici mesaj atmış adam benim soyadımı onun soyadı sanmış heralde öyle yazmış ne güldüm :D soyadı problemimiz çözüldü sen benim soyadımı al kurtulalım dedim binaya gidince söylicekmiş

Haha yetmez mümkün değil :KK70:

Haha :KK70: Benim 4+5+5 şeklinde oluyo isim ve iki soyisim :KK70: fena değil sanki.
Hayır işin kötüsü tek onun soyadını kullandığımda ismimle daha uyumlu oluyo :KK70:
Senin iyiymiş :D Benim 4+5ken 4+5+7 olacak :D 7 yahu koca 7 :D
Olur öyle şeyler sende onun doğum gününde yap :KK53:
Kıyamıyorum :D
Olmadı çözüm. Çözüm doğumgünümde beni üzmemekte :D

Kızçeleer size bir sorum var size sormadan almadım :KK70:Bu halı salona nasıl olur renkler tam koltuklarımın renginde pudra fonda olacak sizce uyarmı güzelmi ?

Eki Görüntüle 1535775
Aslında güzel bir halıymış ama bana patchworklerden çabuk sıkılırım gibi geliyor, bir de her evde olmaya başladı artık. Düz renk halılar daha güzel geliyor niyeyse :KK53: Çok düzüm ya :D
6+5+9 :KK70: yok cok uzun bu :KK70: yaa o değilde geçen gün oturcağımız binadaki yönetici mesaj atmış adam benim soyadımı onun soyadı sanmış heralde öyle yazmış ne güldüm :KK70: soyadı problemimiz çözüldü sen benim soyadımı al kurtulalım dedim binaya gidince söylicekmiş
Oyyy baya uzunmuş :D Komik olmuş soyadı olayı da :D Eğlendim :D

Back
X