2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Deme öyle :KK43: bizde cumartesi perdeye bakıcaz halıyada bakıp eşyalar geldikten sonra deneriz diye düşündüm eşyalar gelmicek gibi baya :KK51:

Neden eşyalar gelmiyor ki :KK64:
https://www.google.com.tr/search?q=...wCg&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1866&bih=1054&dpr=0.9 Canım bence de kaba bu linktekilere göz at istersen
Ay evet kuzu kaba bencee. Ben de bulamadım istediğim gibi bi abajur maelseff. En iyisi mağaza gezmek :)

Ay deme yaa, tahmin ediyodum zaten :KK43:

Malesef öyleymiş sinir kat sayın artıyor:KK70:

Size bir sorum var nikahtan sonra bu şarkı nasıl olur :) baş kızmı unutup o sözlerin başladığı yerden itibaren :) hareketli ya hoşuma gitti

Çok severim bu şarkıyı güzel olur bence

Aa nasıl ?

Daha neler ya hiç unutmamışım :KK70:

Fazla kalabalık olur ya bence sade bir şeyler bulursun gezip bak daha iyi. Koçtaşta bile olabilir bir şeyler.

Ay dur dinleyeyim :KK70: Youtube yüzünden ya bi şarkı açıyosun nerelere getiriyo
Basit bişey bu

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 25
Size bir sorum var nikahtan sonra bu şarkı nasıl olur :) baş kızmı unutup o sözlerin başladığı yerden itibaren :) hareketli ya hoşuma gitti

Bence ayet güzel oluuuur :)
Ortalama bir aşkla dünya evine girdiler :KK70: Hayır bir de kıskançlığını anormal göstermişler ruhsarı hep çirkef yapmışlar da adam karı kız izliyor yahu :KK70:
Haha ben de o kısmına takıldım. Ortalama bir aşkla dünya evine girdiler.
Haha erkek o izler ne olmuş yani sende aaa! :D :D

Şöylekii ben çok küçük bir halı alıcam resimlerde tv ünitesiyle koltuk arası varya oraya 2,5m2'lik birşey olacak o yüzden çok uygun 250den 160a düştü padişahın halısı uydurukta değil :-)
ben çok beğendim halıyı :) senin koltuk renklerinide çok beğenmiştim zaten :D bende küçük halı alıcam zaten bu fiyata bayıldım :D daha pahalı olur diye içim içimi yiyordu ferahladım :D

ben çok beğendim halıyı :) senin koltuk renklerinide çok beğenmiştim zaten :KK70: bende küçük halı alıcam zaten bu fiyata bayıldım :KK70: daha pahalı olur diye içim içimi yiyordu ferahladım :KK70:

Yok canım en fazla 235 lira fiyat aldım ben 2,5m2 için pazarlık yapıyorsun zaten ucuza geliyor :-) Bizim zevklerimiz benziyor seninle:KK36:

Evin bi kaç işi var onların bitip temizlenmesi lazım zaten mobilyacıda haziran 5 demişti anca yapılıyo :)
Bi tek o baktığımın üst kısmı pembe :) o renk istiyodum da :KK70: neyse avize falan bakarken onada bakarım artık :)

Hmm anladım canım 5 hazirana az kaldı ama ben daha ileri bir tarih sandım.

Ozaman sen mağaza gezerek al abajurunu :-)

Yok canım en fazla 235 lira fiyat aldım ben 2,5m2 için pazarlık yapıyorsun zaten ucuza geliyor :-) Bizim zevklerimiz benziyor seninle:KK36:

Hmm anladım canım 5 hazirana az kaldı ama ben daha ileri bir tarih sandım.

Ozaman sen mağaza gezerek al abajurunu :-)
2 hafta varmış şimdi fark ettim :D

Oyy kiralık bi ev buldum mutfağıyla aşk yaşıyorum şuan resmen! Off yaaaaa bakııın :D

Eklentiler

• Untitled.webp
    Untitled.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 32
  • Untitled2.webp
    Untitled2.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 30
içi böyle olunca fiyat malesef o oluyor benim baktıklarımda hep öyleydi
Ay kuzu bundan aşağıda bulamıyorum ki ben hiç 800-850 yi gözden çıkardık zaten. Daha afzlası olmasın diye dua ediyorum :(
Bu da bahçe katı diye bu fiyat yoksa daha fazla olurdu eminimki.

Back
X