2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

1. Düğünümsü kına
2.Fotoğraf çekimi
3.Esas düğün kısmetse tabi :KK53:
Fotoğraf çekiminde onunla uğraşmak yormaz mı acaba ya ben de üşendim resmen diyorum nerede ayarlarsam düğün günü çekileyim ki istanbulda zor olur gibi geldi. Nişanlıya da bi sormak lazım ama bu detayları düşünmek isteyeceğini sanmıyorum :D

ben gelinliği 3 kere giyip durumu abartıcam, böyle de dalarım konuya :KK55:
Haha ohh sefan olsun giy tabii, o kadar para veriyoruz ne kadar giysen kar :D :D
Aa ben bilmiyordum bunu bak kaçırmışımmm
Aaaa aşk olsun sana :D
Evet iki şehir olunca mecbur :)

Sen bilirsin o çılgını :KK70:

Belki dee 3 olur :KK70: Ama ben ayrı günle uğraşmak istemiyorum ya

Hahaha teşekkürler , çok iyi geldi bu şarkııı :D
3 olsun 3 evde de giyeyim bi kere giymedik yer bırakmayayım :D

dur kaçmadan sorayım, :KK53:senin düğün ne zaman?
Tamam hadi hatrın için kalayım :-) 16 eylülde canım
Benim süpürge kırıldı ya
Benimkine atla :KK19::KK70:
Haha ohh sefan olsun giy tabii, o kadar para veriyoruz ne kadar giysen kar :KK70: :KK70:

Aaaa aşk olsun sana :KK70:

Hahaha teşekkürler , çok iyi geldi bu şarkııı :KK70:
3 olsun 3 evde de giyeyim bi kere giymedik yer bırakmayayım :KK70:

Bencede aşk olsun yaa neyse öğrenmiş oldum:confused:

Fotoğraf çekiminde onunla uğraşmak yormaz mı acaba ya ben de üşendim resmen diyorum nerede ayarlarsam düğün günü çekileyim ki istanbulda zor olur gibi geldi. Nişanlıya da bi sormak lazım ama bu detayları düşünmek isteyeceğini sanmıyorum :KK70:

ben bu durumu çok düşündüm canım, düğünümsü kına da olsun istemedim..İstanbul trafiği ve kalabalığı malum..Diğer şehire nikah başvurusu için gittiğimde ora da yapmaya karar verdim..Kuaför zaten düğün öncesi prova yapacak, ee saç ta zaten çok doğal bir şey olacak dış çekim için..o yüzden düğünden bir gün önce rahat rahat yapıcam inşallah.Sen de diğer şehirde yapmanın olumlu ve olumsuz yönlerini iyi düşün.

Back
X