Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne gördün sarııUnutur muyum hiç her sarı gördüğümde andım diyebilirim
Hepsi H happy__ yüzündennnHahaha ortalık karıştıran![]()
Adını mikser koymama az kaldı biliyomusun haha
Anaam sen de mi brütüs![]()
![]()
Unutur muyum hiç her sarı gördüğümde andım diyebilirim
canım herseyin çom güzel ben isteme fotolarınıda gördüm ne kadar güzelsin ne kadar güzel olmuş hepsi Allah tamamına erdirsin
unuturmuyum pembe herseydede sen geldin aklıma:):)![]()
Maşallahhh çok az kalmııışşgünaydın gelincikler :) bugünü saymazsam düğünüme 18 gün kaldı şaka gibiii![]()
Ayy kuzum benim yaaaaaunuturmuyum pembe herseydede sen geldin aklıma:):)![]()
Hah meraklıııııNe gördün sarıı![]()
Haha mix li ol da ne olursan olMixiebell olurum ben de ne olacak
Yaa herkes doğru yolda sen terssin gördün mü![]()
Uymayaydın iyiydiiiHepsi @Pixiebelle yüzündennn![]()
Kızıım herkes burda sen nerdesinAyy kuzum benim yaaaaa:)
Hah meraklııııı
Haha mix li ol da ne olursan ol
Uymayaydın iyiydiii![]()
Ben aslında yoğum!Kızıım herkes burda sen nerdesin![]()
Şarkının sözlere bak bir de banaBöyle şarkıda insanın oynayası mı gelir arkadaş. Ama suç bende değil bence yani böyle sözlere bu kadar oynak şarkı
Ay çok seviyorum
Ama yalan mı öyle değil mi ya dinle bi allah aşkına anlıycaksın ne dediğimiDiyecek bişey yok!![]()
Aksesuarlar tabaklar bizim karşıdaki markette sarı tabaklar satılıyor :):)Ne gördün sarıı![]()
görmüştüm elbisenin resmini ama sana çok yakışmış dediğin konsepti yapmışssın bayıldım sana çokk güzel olmussunuz
Oyy ben görmeyeyim daha hayırlı olurAksesuarlar tabaklar bizim karşıdaki markette sarı tabaklar satılıyor :):)
Hahaha biliyorum şarkıyı da tabii dinledim şimdi tekrarAma yalan mı öyle değil mi ya dinle bi allah aşkına anlıycaksın ne dediğimi
aynen yaa az kaldı ama çok eksik var![]()
Aksesuarlar tabaklar bizim karşıdaki markette sarı tabaklar satılıyor :):)
görmüştüm elbisenin resmini ama sana çok yakışmış dediğin konsepti yapmışssın bayıldım sana çokk güzel olmussunuz
Niye canım sorgulamaman bence daha düşündürücüHahaha biliyorum şarkıyı da tabii dinledim şimdi tekrar
Evet haklı olabilirsin , ama bunu sorgulamış olman düşündürücü![]()
![]()
Bence bizim düşündüğümüz, konuştuğumuz şeylerin çoğu düşündürücü yaNiye canım sorgulamaman bence daha düşündürücü![]()
Şarkının sözlere bak bir de banaBöyle şarkıda insanın oynayası mı gelir arkadaş. Ama suç bende değil bence yani böyle sözlere bu kadar oynak şarkı
Ay çok seviyorum
kuzum çok güzel değiller içime sinse alır yollardım sanaOyy ben görmeyeyim daha hayırlı olur![]()
çokk güzel olmuş eline sağlık iyi düsündün herseyi onlarda nazarlık olsunYa sıkışıyorsun dimi son anlarda ben ondan erkenden halletmeye çalışıyorum çoğu şeyiYardımcı olanlar vardır ama canım sanada yetişirsiniz
Herşey tam istediğim gibi olmadı ama yaptım yine de konsepti![]()
Ya da biz düşündüğümüzü sanıyoruzBence bizim düşündüğümüz, konuştuğumuz şeylerin çoğu düşündürücü ya![]()
Öyle canım zaten hiç bir zaman dört dörtlük olmuyor herşey nazar dedim bendeBen anladım seni o arkadaki ses oynatır insanı:)
kuzum çok güzel değiller içime sinse alır yollardım sana
çokk güzel olmuş eline sağlık iyi düsündün herseyi onlarda nazarlık olsun
Enemm ne düşüncelisin ya utandım vallaBen anladım seni o arkadaki ses oynatır insanı:)
kuzum çok güzel değiller içime sinse alır yollardım sana
çokk güzel olmuş eline sağlık iyi düsündün herseyi onlarda nazarlık olsun