60 diyor işte nolduDemiş işte!

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
60 diyor işte nolduDemiş işte!
Hani nerde diyor ben 60 lirada vermem paspasa60 diyor işte nolduİnanmam demiştim
Hahah dalga geçiyodun ama az önce artiz nolduLinkleyeceğin yazıyı seçiyosun yukarıda zincir var ya ona tıklayınca linki yapıştıracağın kutu çıkıyor. Oldu bitti. Dost muymuşuz
İnanmayı reddediyorum ben de işte..
Aaa evet evet dostmuşuuuzzHahah dalga geçiyodun ama az önce artiz nolduLinkleyeceğin yazıyı seçiyosun yukarıda zincir var ya ona tıklayınca linki yapıştıracağın kutu çıkıyor. Oldu bitti. Dost muymuşuz
![]()
Ben de vermemHani nerde diyor ben 60 lirada vermem paspasa![]()
Noldu artizBöyle bişey miii . Şimdi anlicaz dostmuymuşuz hahaha![]()
Artık linklerimiz daha derli toplu, daha düzenli heyyoo uzun linklere sonAaa evet evet dostmuşuuuzz![]()
![]()
![]()
![]()
3 paspas alırım ben 60 liraya ama çok güzellermişşBen de vermemBukombine yazmışlar yaa boşver 60a neler alınır ohoo
Noldu artiz![]()
Arkadaşım bebeeğeemmNoldu artiz![]()
HohohoBen de vermemBukombine yazmışlar yaa boşver 60a neler alınır ohoo
Artık ben habire burdan link şey ederim, çok eğlenceliymiş tişikirler pixiiiArtık linklerimiz daha derli toplu, daha düzenli heyyoo uzun linklere son![]()
Hadi bakalım inşallah üşenmek yok o göbekler gidecekArtık ben habire burdan link şey ederim, çok eğlenceliymiş tişikirler pixiii
Ay benim mesai bitti, ben SPORA!![]()
HAhaha rica ederim sipirmenArtık ben habire burdan link şey ederim, çok eğlenceliymiş tişikirler pixiii
Ay benim mesai bitti, ben SPORA!![]()
Aa hoşgeldinn :) Yine ne zaman kaybolacaksınKizlaar beni tekrar araniza alin![]()
Bi fikrim yok yaKızlar rapsodinin kalitesi hakkında bilgisi olan var mı?
Kız ben daha kociş yokken hayatımda gidip bakıyodum:) şimdi 1ay kaldı ya daha dikkatli incelemeye başladımBi fikrim yok yaAma sayende 1 yıl önceden mobilya araştırmaya başladım sonum hayır değil
![]()
Haha baya erken başlamışsın senKız ben daha kociş yokken hayatımda gidip bakıyodum:) şimdi 1ay kaldı ya daha dikkatli incelemeye başladım
Ayy buda güzelmiş:) ama bu marka nasıl ki?Haha baya erken başlamışsın sen
http://www.saloni.com.tr/tr/koleksiyon/koltuk-takimi#/tr/koleksiyon/koltuk-takimi/x6
Bak ben bunu beğendim bugün![]()
HAhaha rica ederim sipirmen
Hadi kolay gelsin bol koşurmacalar
Aa hoşgeldinn :) Yine ne zaman kaybolacaksın![]()
iim canım sen nasılsın?Hosbuldum:)
Ya inanamazsin cok yogun calisiyorum
1haftaya kadar yogunluk bitecek sonra nasil hazirliklara giricem gorun siz beni
math nasilsin canim
![]()
Çok iyi bi marka canım ama azıcık tuzlu gibi bilemedim ben de. Servisi falan da iyiydi kuzenim koltuğun kumaşında sorun yaşamıştı servis geldi aldı değiştirdiler mesela.Ayy buda güzelmiş:) ama bu marka nasıl ki?
Vallahi çok merak ederiz bol fotoğraflı hazırlıklar olsun lütfenHosbuldum:)
Ya inanamazsin cok yogun calisiyorum
1haftaya kadar yogunluk bitecek sonra nasil hazirliklara giricem gorun siz beni
math nasilsin canim
![]()