2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

400-500 müüü yok ya bunlar çok abartı fiyatlar bence elbet bulabilirsin iyi ve daha uyguna yapacak
Çok uçuk tabi ki ünlü bi kuaför olduğu için böyle.
Ama cidden o dip rengini yapabilen çok az yani. Sinir oluyorum bu duruma :( O kadar paraya saç boyatamam zaten, hayır dibim gelmicek olsa yine neyse de haha :D

Çok uçuk tabi ki ünlü bi kuaför olduğu için böyle.
Ama cidden o dip rengini yapabilen çok az yani. Sinir oluyorum bu duruma :KK43: O kadar paraya saç boyatamam zaten, hayır dibim gelmicek olsa yine neyse de haha :KK70:

Tabi canım 1 ay sonra dipler çıkacak :KK70: Valla araştırmacı ruhunu ortaya çıkart bulursun bence kuzu:rolleyes:

Ay sonucu görmek istiyoruuuz :)

Benim de kırıklarım çok fenaa ama kesemiyorum da yine aynı olacak biliyorum kısalmasım madem diye.
Ayrıca rengi de son 3 hatta belki de 4 senedir aynıı , ondan da sıkıldım. Boyamak istiyorum ama kararsızlıktan hiçbişey yapamıyorum :KK70:

O kırıklardan uzamıyormuş saç, bir saç telimden 3 4 saç çıkıyordu artık :KK53: hızlı uzatan bir şey yok mu ya :KK45:

Aaa o kısma da geldiniz demek. Ay ben de o aşamalara geçmek istiyorum yaaa :KK70:
Ama şahsen benim o fiyatlar hakkında şuan hiç bilgim yok kuzu malesef :KK43:
evet canım o aşamaya geldikte bunlar sinir bozucu aşamaları :D 20 hazirandan önce boya badana ve temizlik işlerinin bitmesi lazımki eşyalar gelecek :(

evet canım o aşamaya geldikte bunlar sinir bozucu aşamaları :KK70: 20 hazirandan önce boya badana ve temizlik işlerinin bitmesi lazımki eşyalar gelecek :KK43:
Öyledir tabi kuzuu, zaman da daralıyor olacak o kadar sinir bozulması :D
İnşallah hepsi vakitlice hallolur

Hadi dostum yapabilirsin bunu :KK70::KK70: Su durumda 400-500 lira kaçırmaya değermi he onu düşün :rolleyes:
Ayy yooook asla değmez :D
Zaten nişanlıcıım bilse ya kendini asar ya beni hahah :D
Dur ya tamam olacak bu iş :D
Amaa ben o saçı düğün zamanı için istemiştim. Şimdi o zamana kadar aynı saçla beklicekmiyim yani :( Çokd a sıkılmıştım saç rengimden

Ayy yooook asla değmez :KK70:
Zaten nişanlıcıım bilse ya kendini asar ya beni hahah :KK70:
Dur ya tamam olacak bu iş :KK70:
Amaa ben o saçı düğün zamanı için istemiştim. Şimdi o zamana kadar aynı saçla beklicekmiyim yani :KK43: Çokd a sıkılmıştım saç rengimden
Düğüne daha az zaman kala yaptır bence sürekli işlem görürse saçın yıpranır yanar manar allah korusun kestirmek zorunda kalma sonraa

Düğüne daha az zaman kala yaptır bence sürekli işlem görürse saçın yıpranır yanar manar allah korusun kestirmek zorunda kalma sonraa
Ay bu çok feci bi senaryo amaaaa.
Yani şimdi boyasam zaten tek renk bişey istiyorum o kadar tehlikeli olmaz ama yıpranır tabi yine durduk yere.
Dip boyamaya devam diyosun yani :( Ne olurdu ki bi bal köpüğü yapsaydım :D

Ay bu çok feci bi senaryo amaaaa.
Yani şimdi boyasam zaten tek renk bişey istiyorum o kadar tehlikeli olmaz ama yıpranır tabi yine durduk yere.
Dip boyamaya devam diyosun yani :KK43: Ne olurdu ki bi bal köpüğü yapsaydım :KK70:
Olası bir durum amaa senbilirsin tabi canım yine de:-) Hangi kürü uyguluyorsunn ?

canım ben hiç boyatmadım bir sürü beyazlarım çıkınca nişandan hemen önce boyattım ilk. ondan beride boyatmıyorum.şimdi düğüne hazırlık olsun diye düşündüm bir boyatayımki düğüne yakın bir daha boyarım anca oturur. bu rengide gelinlikle çok yakıştırıyorum ama inş yakışır. ve dediğin gibi şuan bendede beyazlarla birlikte 4 renk var hihih :KK70: kırıkları benimde aldırmam gerekiyor ama inş çok kısa olmaz. sen ne renk düşünüyorsun aklında bişiler varmı

Ben aslında hiç boyatmak istemiyorum, çok yıprattı boya saçımı..sarı olan kısımlar uçlara yaklaştı ama çok kötü bir renk oldu..diplere dokunmadan uçları kendi doğal rengine boyattım..yine açıldı,eski halini aldı. o yüzden ne yapsam bilmiyorum

Back
X