Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş canım :) aaa buarada evide boyatmayı düşünüyoruz ne kadara mal olur sizce fiyatlar hakkında bilginiz varmıHadi sen şeytanın bacağını kırda biz de peşinden gelelim madem![]()
Çok uçuk tabi ki ünlü bi kuaför olduğu için böyle.400-500 müüü yok ya bunlar çok abartı fiyatlar bence elbet bulabilirsin iyi ve daha uyguna yapacak
Aaa o kısma da geldiniz demek. Ay ben de o aşamalara geçmek istiyorum yaaainş canım :) aaa buarada evide boyatmayı düşünüyoruz ne kadara mal olur sizce fiyatlar hakkında bilginiz varmı
Çok uçuk tabi ki ünlü bi kuaför olduğu için böyle.
Ama cidden o dip rengini yapabilen çok az yani. Sinir oluyorum bu durumaO kadar paraya saç boyatamam zaten, hayır dibim gelmicek olsa yine neyse de haha
![]()
Haha şuan çok fena gaza geldim deme öyle!Tabi canım 1 ay sonra dipler çıkacakValla araştırmacı ruhunu ortaya çıkart bulursun bence kuzu
![]()
Ay sonucu görmek istiyoruuuz :)
Benim de kırıklarım çok fenaa ama kesemiyorum da yine aynı olacak biliyorum kısalmasım madem diye.
Ayrıca rengi de son 3 hatta belki de 4 senedir aynıı , ondan da sıkıldım. Boyamak istiyorum ama kararsızlıktan hiçbişey yapamıyorum![]()
Evet öyle de benim için iki türlü de değişen bşey yokO kırıklardan uzamıyormuş saç, bir saç telimden 3 4 saç çıkıyordu artıkhızlı uzatan bir şey yok mu ya
![]()
Valla bizim burda boyayı biz aldığımız şekilde 400-500-700 diye teklifler varinş canım :) aaa buarada evide boyatmayı düşünüyoruz ne kadara mal olur sizce fiyatlar hakkında bilginiz varmı
evet canım o aşamaya geldikte bunlar sinir bozucu aşamalarıAaa o kısma da geldiniz demek. Ay ben de o aşamalara geçmek istiyorum yaaa
Ama şahsen benim o fiyatlar hakkında şuan hiç bilgim yok kuzu malesef![]()
kendimiz yapabilsek ne güzel olurValla bizim burda boyayı biz aldığımız şekilde 400-500-700 diye teklifler var
Öyledir tabi kuzuu, zaman da daralıyor olacak o kadar sinir bozulmasıevet canım o aşamaya geldikte bunlar sinir bozucu aşamaları20 hazirandan önce boya badana ve temizlik işlerinin bitmesi lazımki eşyalar gelecek
![]()
Hadi dostum yapabilirsin bunuHaha şuan çok fena gaza geldim deme öyle!
İvir bu ara o ruhumu kaybettim, körelmemişimdir inşallah! Buluciiiim![]()
Ayy yooook asla değmezHadi dostum yapabilirsin bunuSu durumda 400-500 lira kaçırmaya değermi he onu düşün
![]()
daha zaman var düşünesi beni rahatlatıyor zaten ama bakalım :)Öyledir tabi kuzuu, zaman da daralıyor olacak o kadar sinir bozulması
İnşallah hepsi vakitlice hallolur
Düğüne daha az zaman kala yaptır bence sürekli işlem görürse saçın yıpranır yanar manar allah korusun kestirmek zorunda kalma sonraaAyy yooook asla değmez
Zaten nişanlıcıım bilse ya kendini asar ya beni hahah
Dur ya tamam olacak bu iş
Amaa ben o saçı düğün zamanı için istemiştim. Şimdi o zamana kadar aynı saçla beklicekmiyim yaniÇokd a sıkılmıştım saç rengimden
Ay bu çok feci bi senaryo amaaaa.Düğüne daha az zaman kala yaptır bence sürekli işlem görürse saçın yıpranır yanar manar allah korusun kestirmek zorunda kalma sonraa
Olası bir durum amaa senbilirsin tabi canım yine deAy bu çok feci bi senaryo amaaaa.
Yani şimdi boyasam zaten tek renk bişey istiyorum o kadar tehlikeli olmaz ama yıpranır tabi yine durduk yere.
Dip boyamaya devam diyosun yaniNe olurdu ki bi bal köpüğü yapsaydım
![]()
canım ben hiç boyatmadım bir sürü beyazlarım çıkınca nişandan hemen önce boyattım ilk. ondan beride boyatmıyorum.şimdi düğüne hazırlık olsun diye düşündüm bir boyatayımki düğüne yakın bir daha boyarım anca oturur. bu rengide gelinlikle çok yakıştırıyorum ama inş yakışır. ve dediğin gibi şuan bendede beyazlarla birlikte 4 renk var hihihkırıkları benimde aldırmam gerekiyor ama inş çok kısa olmaz. sen ne renk düşünüyorsun aklında bişiler varmı
rahat 1000 lira gidiyo heralde ayy içim sıkılıyo düşündükçekendimiz yapabilsek ne güzel olurama zamanda yok onu yapmaya