2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

hava atma konusunda üstüme yok şekerim napalım :KK70:

iyi geldin canım :KK70: bu eylül gelinleri birlik olup isyan çıkartacaklardıkiii benim tehditlerimde geri pustular hahah :KK70: ağustosta sadece senle benmi varız şimdi :KK70:
gördüm canım tebrik ederim seni gayet başarılı olmuşssun :KK5: evet ikimiz varız :)

Neden korktun dimi panik yaptın ama sakin ol yetişicek :) aslında perdelerini seçebilirsin bence bi halılarını eşyadan sonraya bırak

ya evet tırstım birazcık :confused: perde konusuna hiç kafa yormadım ya nasıl olsun diye, çok büyük camlar, yani şöyle ki odanın bir duvarı komple boydan boya cam :KK51:

ya evet tırstım birazcık :confused: perde konusuna hiç kafa yormadım ya nasıl olsun diye, çok büyük camlar, yani şöyle ki odanın bir duvarı komple boydan boya cam :KK51:
Ne güzel çok aydınlık olur :) yani kafanda bir kaç renk belirle yada direk git perdeciye gözüne hoş gelenleri seç, ben mesela renk model belirlemiştim az çok ona göre kolay halloldu

Ne güzel çok aydınlık olur :) yani kafanda bir kaç renk belirle yada direk git perdeciye gözüne hoş gelenleri seç, ben mesela renk model belirlemiştim az çok ona göre kolay halloldu

Evet çok aydınlık olur da, perde masrafı batırır beni :KK53: Fon perde olmayacak büyük ihtimalle, duvar yok çünkü ?

Evet çok aydınlık olur da, perde masrafı batırır beni :KK53: Fon perde olmayacak büyük ihtimalle, duvar yok çünkü ?
:D Duvar olmasına gerek yokki bence boydan boyaysa yine köşelere koyulur o kadar büyük camda fon kullan bence ama perdenin tülünü iki parça yap ilerde taşınırsan değerlendirmen kolay olur

Back
X